1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Emre Belözoğlu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by malpince View Post
    4 kere ırkçılık iddiasında bulunulmuş ne demektir? o kadar iddia olup olmadığı meçhulken 4 kere ırkçılık yaptı gibi söylemişsiniz. ırkçılık yapıldığını söyleyip aklandığını söylememek bir enteresan olmuş.
    Ben irkcilik meselesini controversy ile ilgili yazdim. Controversy'lerin sonunda aklanmis olmasinin bir onemi yok ki bunlar cok karisik konular ama Everton olayinda Tim Howard'in aciklamalari mevcut.

Sen belki bilmezsin ama O.J. Simpson'da Amerika'da cinayet isledigini herkezin bilmesine ragmen cok iyi avukatlari oldugu icin "aklandi." 4 kere olan bir olay artik ates olmayan yerden duman cikmaz Emre'nin ne tur bir kafa yapisinda bir insan oldugunu hepimiz biliyoruz. Neyse irkcilik yapti veya yapmadi adamin wikipedia sayfasindaki controversy kismi en dolu futbolculardan birisi ve konu da zaten bu.

Dirtiness icin birsey demeye gerek yok Emre'yi senelerdir izliyoruz su ana kadar bu kadar dusuk tutulmasi hata olmus kanimca. Rakibi ile tartismaya cok rahat giren ve onlara karsi kasti haraketler yapabilen bir oyuncu

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ben irkcilik meselesini controversy ile ilgili yazdim. Controversy'lerin sonunda aklanmis olmasinin bir onemi yok ki bunlar cok karisik konular ama Everton olayinda Tim Howard'in aciklamalari mevcut.

Sen belki bilmezsin ama O.J. Simpson'da Amerika'da cinayet isledigini herkezin bilmesine ragmen cok iyi avukatlari oldugu icin "aklandi." 4 kere olan bir olay artik ates olmayan yerden duman cikmaz Emre'nin ne tur bir kafa yapisinda bir insan oldugunu hepimiz biliyoruz. Neyse irkcilik yapti veya yapmadi adamin wikipedia sayfasindaki controversy kismi en dolu futbolculardan birisi ve konu da zaten bu.

Dirtiness icin birsey demeye gerek yok Emre'yi senelerdir izliyoruz su ana kadar bu kadar dusuk tutulmasi hata olmus kanimca. Rakibi ile tartismaya cok rahat giren ve onlara karsi kasti haraketler yapabilen bir oyuncu
    müthiş alaka kurmuşsunuz. evet yıllarca süren bir dava, emre adam öldürüyor haksızca serbest kalıyor aklanıyor yobo da o zaman zaten ilerde emreyle aynı takımda oynayacağını bildiği için emrenin yanında durdu değil mi? gerçi anlaşılan gs taraftarısınız, şikeden de aklanınca avukat diye ağlamazsanız ben bir şey bilmiyorum.
    howard'ın açıklamaları var demişsiniz, ben de açıklıyorum, geçen maça gittim tam soyunma odasına girerken muslera bana küfretti ağırca ve pis adanalı dedi. işime çünkü musleranın ceza alması geliyor.
    rakibin verdiği ifadeyle aklanmış birine nasıl ırkçı diyorsunuz, hangi kafada hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum.

Mesaj Yetkileri