
Originally Posted by
perpetua
Ben biraz da soyle bakiyorum olaya.
Son iki sezonda Fenerbahce'nin mac basina yedigi gol sayisi 1. Hatta gecen sezon ligin ilk yarisindaki 17 macta 21 golluk istatistik var, ligin ikinci yarisinda vites arttirmadan once. Bu sezon da ligin ikinci yarisinda 17 macta 20 gol var.
Gecen yilki degerlendirmemize gore Lugano ve Yobo ligin en iyi iki savunma oyuncusuydu. Gokhan Gonul ligin en iyi sag beki. Andre Santos ligin en iyi sol beki. Volkan da tabii ligin en iyi kalecisi. Hatta 15 CA puani fark ile.
Bu savunma nasil mac basina 1 gol yer?
Peki oyunda neler oluyor? Fenerbahce'nin 34 macta yedigi gol sayisi 20'yi gecmiyor. Bir yerde hata olmasi lazim, degil mi?
Ne demisiz? Eger Fenerbahce'nin iyi savunmasi hata yapar da, adam kacirirsa Volkan bu hatalari telafi etmekte cok iyi degil demisiz. Bu yanlis mi? Belki oyledir ama en azindan bir aciklamadir.
Bana farkli bir aciklama getirin tartisalim.