Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Kanıta gerek yok son maçını izlediğiniz zaman bile birebir konusunda bu kadar acımasız davrandığınızı anlayabilirsiniz ki bu sene Volkan birebirlerde baya başarılı (yakın tarih açısından trabzon maçı serkanın karşı karşıya şutu ) ..
Sadece son maclara bakarak Eskisehir karsisinda Kamara'nin golu. Galatasaray'a karsi Hakan Balta'nin ve Elmander'in golleri, Burak Yilmaz'in golunde Volkan'in oldugu yerde cakilmasi gibi pozisyonlari da hatirlamak mumkun.

Benim söyleyeceklerimin hepsini zaten sen söylemişsin takım savunması bireysel hata vs vs kaldı ki bu Volkanla direk alakalı olan şeyler değil .. Ha gol yemeyecekmi karşı karşıya yiyecek yiyorda ama özellikle bu sezon baya iyi ve gelişim hakediyor diye düşünüyorum .. En azından Muslerada göstediğiniz iyimserliği Volkanada gösterin ..
Muslera'da iyimserligi biliyorsun ki biz gostermedik. Italyanlarin yorumu. Ayrica bire birlerde Muslera ile Volkan'i ayni, hatta birbirine yakin kefeye kesinlikle koyamam. Muslera'nin Volkan'a oranla cok daha cabuk ve cevik olmasi onun bire bir pozisyonlari daha iyi savusturmasini sagliyor. Vucudunu da bu konuda cok iyi kullanabiliyor. Ama mesela bence Muslera'nin Volkan kadar guclu bir kaleci olmamasi, onun ozellikle hava toplarini kazanma konusunda ve toplari tutma konusunda Volkan kadar iyi olmamasinin da bir nedeni.

Volkan'in birebirleri ile Muslera'nin bire birlerini karsilastirmak, bana, Muslera'nin hava hakimiyeti ile Volkan'in hava hakimiyetini karsilastirmak gibi geliyor.

Mesela Muslera'nin gucunu de Volkan'in gucu 18 diye yukseltmek mi gerekli?

Her futbolcunun zaaflari vardir. Bunlari bulmaya calisalim. Zayif olan yonlerinin daha yuksek olmasinin gerekip, gerekmedigini tartismak yerine.