Valla soruya baktım da uğraşamıyacam şimdi gece gece![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bzzzt yanlış cevap..
edit : ahanda buldum 8'miş![]()
HahaBugünkü hiç birşeydi. Hatta bugün birşey oldu mu ki
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O zaman konu dayanmaz heralde. Mesela küfür yazdığımızda ***** olarak çıkıyor. O hafta bütün mesajlar ***** olarak çıksın sadece "Tebrikler Galatasaray" mesajına izin verilsin![]()
3 tane şehit vermişiz
şehitler ölmez vatan bölünmez
Allah rahmet eylesin.
Diş ağrısı çok kötü![]()
Ales sinavina hazirlaniyorum, o yuzden bilgiler taze
Bu sorunun benzerleri cikacak
Emre, cevabi teyit et de bilelim ne oldugunu![]()
Ben de bilmiyorum ki cevabıAma 8 herhalde.
Bu forum ne hale geldi boyle anlamis degilim. Taraftar forumuna donustu resmen. Spor forumuna bakmayim diyorum ama en faal yerler buralar ve taraftarlar arasinda oyle kiyasiya bir restlesme var ki FM ile baglantisini cozebilmis degilim gidisatin. Adminlerin yeni bir duzenlemeye gitmelerinin zamani geldi gibi. Bu konulari ayri bir spor forumu acip oraya tasimakta fayda var sanirim.
Ben şahsen yıllardır forumda FM alanlarına nerdeyse hiç girmiyorum. Sohbet-Spor forever![]()
Ben oldukça uzak durmaya çalışıyorum.Her dakika tartışmaları okusam da çok az tartışmalara giriyorum veya az girmeye çalışıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp