Sevgili perpetua, yani Ömer Abi;

strength ve balance. kafamı karıştıran iki özellik.

bu iki özellik zaman zaman birbirine geçiyor benim algılayışımda. daha doğru kavrayabilmek için, örneklendirmeyle açıklayabilir misin; strenght ve baslance arasındaki fark ve farklar nedir?

şimdi mesela, felipe melo dribbling yaparken yanına yaklaşan rakibine bir duvar olup geldiği yöne geri yollayarak dribblingine devam etmesi tam olarak neyle oluyor? balance ile mi strength ile mi?

veya keita . rakip fuıtbolcular keita'ya fiziksel müdahelede bulunduğunda keita hiç aldırmıyorken bu onun balance değeriyle mi yoksa strength değeriyle mi oluyor? veya detaya inecek olursan, ne tür zamanlarda balance ile ne tür zamanlarda strength ile oluyor?

ve benim için en vurucusu(iflah olmaz bir meraklıyım bu tarz detaylarda) da;

milan baros defalarca dile getirdiğim gibi balance'ı düşük bir adam. ancak hep aklımı kurcalayan bir gerçek de var ki, milan baros çok başka türlü dribbling yapan hatta daha uygun bulduğum bir deyişle hareketli olarak top tutan bir adam. yani , balance'ı düşük olmasına rağmen uzun mesafelerce topla katedebilen ve rakibini pek yanına sokmadan topu hakimiyetinde tutabilen bir adam. dribbling becerisi ve tekniği kesinlikle ortalama üstü bir futbolcu değil, denge kabiliyeti o kadar iyi değil fakat siz de takdir edeceksinizdir ki ilginç bir şekilde topu çok metrelerce sürebiliyor. şimdi demem o ki baros, daha çok savunmaya ithaf edilen (servet'in rakibini zorlama şekliyle top kapmasına izin vermesi gibi) strength özelliği sayesinde mi bunları yapıyor. yani gücüyle , dribbling yaparken bir yandan elinin kolunun kuvvetini kullanabilerek (ilginçlik biraz burada) mi böyle bir başarı sağlıyor?

umarım derdimi anlatabilmişimdir abi, cevabını merakla bekliyorum. saygılar.