1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Mustafa Pektemek

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    gerçek hayatla fm bir değil. belli bir hamuru olan her oyuncu değil 24-25, 27-28 yaşından sonra bile sivrilebilir.

ama pektemek pek de o tip değil, yani aslında elbette belli bir potnsiyeli var ama asla çok üst düzey olabilecek kadar değil.
    sivrilebilcek potansiyeli olması farklıdır (bkz. burak yılmaz ) umut vaadeden forvet olması farklıdır (bkz. cenk tosun , neymar )

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sivrilebilcek potansiyeli olması farklıdır (bkz. burak yılmaz ) umut vaadeden forvet olması farklıdır (bkz. cenk tosun , neymar )

öyle bir evrensel kabul, terim olduğunu bilmiyordum. öyleyse haklısın tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende ilk defa duyuyorum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

öyle evrensel bi terim olduğunu söyleyen yok sadece kelime anlamı olarak bakarsak umut vaadeden diyince genç yetenek 17 18 veya 20 sinde ilerde büyük futbolcu olucak kişidir 24 yaşında birine bunu demeyi doğru bulmuyorum ama mustafa pektemek potansiyeli olan ilerde patlama yapabilcek bi futbolcudur burak gibi niang gibi drogba gibi papis cisse gibi ama umut vaadeden demek doğru değildir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    şimdi ben ne diyim ne söyleyim, neresinin aksini ispatlayım? ben şimdi genç yetenek mi demişim. genç yetenekle umut etmek arasındaki fark çok büyük. bu ölçüde devam edelim, bienvenu 8 ay önce nasıl bir futbolcuydu şimdi nasıl bir futbolcu. gözümüzün önündeki örnekler var, biraz daha düşünürsek görürüz
    ne şimdi bienvenu 8 ay önce umut vaadeden bi futbolcumuydu ?

ne şimdi bienvenu 8 ay önce umut vaadeden bi futbolcumuydu ?
    bienvenu kendini geliştirmedi diyorsanız, size haklısınız demekten başka cevabım yok. afrikalı oyuncuların çoğunun da yaşlı sayılabilecek yaşlarda patlama yaptığını da söylemeden geçmeyim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    bienvenu kendini geliştirmedi diyorsanız, size haklısınız demekten başka cevabım yok. afrikalı oyuncuların çoğunun da yaşlı sayılabilecek yaşlarda patlama yaptığını da söylemeden geçmeyim
    git en kısa zamanda türkçe öğren bence ben bienvenu kendini geliştirmedi demedim 8 ay önce bienvenu de gelecek var mı diyodun dedim . kaldıki bienvenu kendini geliştirmekten ziyade yerini sağlamlaştırmak için çabalıyo ki konuyla alakası yok bunun

niang hakkında ne düşünüyorsunuz? luca toni falan

Mesaj Yetkileri