Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi İbrahim Altınsay ''Beşiktaşımız'da Ekonomik ve Kurumsal Revizyon Paneli'' adlı panelde geleceğe ışık tutacak açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar;
''Gorevim gonullu olarak futbol takimlarini yeniden yapilandirmaktir.''
''Beşiktas'a bagli oldugum icin bu gorevi kabul ettim.''
''Amacimiz eldeki kadronun maliyetini dusurup, maliyeti dusuk kaliteli futbolcular almak.''
"Bizim sermayemiz duygudur. Bu duyguyu yeniden uyandıracağız."
"Semt kulübüyken dünya kulübü olmakta zorluklar yasıyoruz."
"Sağ olsunlar 8 senede dibe vurmuşlar ve enkaz kaldırmak gerçekten çok zor."
"1 liralık futbolcuyu 5 liraya alıyorlar, temizlemesi size kalıyor."
"Profesyonelleşme şirkette olmalı. Dortmund buna en iyi örneklerden biri."
"Her kriz bir şanstır, bu sebeple bu dönemi de bir şans olarak görüyorum."
"Beşiktaş ödeyemeyeceği şeyi vaad etmeyecek, belki küme düşeceğiz. Ama ben şampiyon olacağımıza inanıyorum."
"Herkes ücretini zamanında alacak. Herkese hakkını vereceğiz."
"O forma için babami bile tanımam, o formanın hakkı verilecek. Besiktas formasini haketmeyen giyemeyecek."
"Kadroda 2-3 uluslararasi topcu, 7-8 tane milli takim tecrubeli topcu olacak. Digerleri genc ve alttan gelen olacak."
''Hazirlik kampinda hocamizin onunde 35 civari futbolcu olacak.''
''Bu sezondan itibaren altyapiya iyi bakin. Hersey degisecek.''
''Taraftar da kendine ceki duzen vermeli. Bu sene 6 macta sahamiz kapandi. Bunun duzelmesi lazim.''
''Artik herkesin ozelestri yapmasi gerekiyor sahada gercek Besiktas takimi ile birlikte artik tribunde de gercek taraftar yer almali.''
''Uzun donemde Kartal Lab projemiz var.Amacimiz futbolcularimizi basit sakatliklardan kurtarmak.''
''Şan Öktem tesisleri bir utanctir. Alt yapiyi tamamen Umraniye'ye tasimak istiyoruz. 4 senelik yatılı okul yapılabilinir. A takım egitimi küçükken başlamalı.''
''Ust yapida hedef dunya kulubu olmak fakat alt yapida genclerimize Besiktas terbiyesi vermek.''
''Centilmenlik ligi sampiyonu olmaliyiz. Sonuncu degil.''
''Bu sezon kirmizi forma var ve yeni formalar cok guzel.''