Sınıf sınıf geziyorum alt dönemleri özellikle 5er lira zorla verdiriyorum kulübe bağışlayacağım![]()
Sınıf sınıf geziyorum alt dönemleri özellikle 5er lira zorla verdiriyorum kulübe bağışlayacağım![]()
Yönetim kesenin ağzını açtı çok şükür
Şu tabloya bakın! Kimlerle yarışmaya çalışıyoruz...
Yönetime daha önce antrenman veya genç tesisleri için hiç başvurmamıştım. Bu bakımdan çok çok gerideydik. Sene başında 2 adamım antrenmanda uzun süre sakatlanınca acaba bu yüzden mi dedim ve hemen bunların geliştirilmesi için yönetime başvurdum. Sağolsunlar geri çevirmediler...
Çok iyi de maaş ve transfer bütçesi aldım. Elimden geldiğince takımı yeniden kurmaya çalıştım. Bütün transferlerim 48 ay taksitle yapıldı. Yoksa imksansız para yetmezdi...
Ayhan Durmaz - GK -23
Serhat Kurt - DC - 25
Temur Ahmedov - DC - 23
Cenk Güvenç - DCR - 27
Edgar Fonseca - DRL - 24
Jorge Cano - DL - 23
Nicad Sadiqli - DM/MC - 26
Ufuk Özbek - MC/AMC - 27
Shuhrat Sobirov - MLC/AMLC - 23
Eldor Yuldoshev - MCR/AMRC - 26
Felipe Miranda - MR/AMR - 24
Alexandr Abdullaev - AML - 21
Julio Cesar Garay - AMRL/ST - 24
Takıma seviye atlattık. Dediğim gibi daha çok defans oyuncusu alacaktım öyle de yaptım. Ofansa da birkaç takviye yaptık özellikle orta asyadan milli oyuncuları topladık. Çok cüzi maaşlara anlaştık bu yönden iyi olduVerilen maaş bütçesinin 3.5MN Euro harcıyorum. 2 MN Euro boşta. Onu da devre arasında değerlendiririm kadroya takviye yapmak gerekirse...
2019-2020 Sezonu Hazırlık Kampı
Devamlı tatildeydim. İyi hazırlanmışız...
Bu arada 8 yılda klüp efsaneleri arasına girmeyi başardım daha kupa almadan