Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
Biraz tuzlu bu tatil ama çek cumhuriyetinden geçersek Prag'a bir kez daha uğrarız diye düşünüyorum..

Quote Originally Posted by byariff View Post
Malaga / Marbella Kesinlikle Gitmeni Oneririm.
Malaga kesinlikle aklımda zaten. Hatta İspanyaya gelirsek Barcelona'ya bir kez daha gidip sonrasında Endülüsyaya doğru kesinlikle gitmek gerek..

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
Uçakla seyahet edecekseniz 2-3binden çok daha fazla tutar. Avrupa'da en önemli sorun konaklama kıçı kırık moteller bile 70-80 eurodan başlıyor. Tavsiyem bu işi trenle yapmanız, hatta bunun bir de adı var ama aklıma gelmiyor burdan o sistem dahilinde aldığınız bilet ile Avrupa'da tüm trenlere ücretsiz biniyorsunuz. Seyahatleri gece yaparsanız konaklama masrafının bir bölümünden de yırtmış oluyorsunuz. Bir çok ülkeden bineceğiniz trenlerde priz bile mevcut FM oynayarak yolculuk yapabilirsiniz
Naptın hocam sen Uçaklar en fazla 15 €, ben gezerken de hostellere en fazla 13 € verdim gecelik.. Kaldı ki yaz olduğu için 2 günde bir duş almak maksadıyla hostellerde kalcaz.. O yüzden 2-3 binden fazla tutmaz..

Quote Originally Posted by Xipe Totec View Post
18-21 Ağustos arası bayram oluyor, dolayısı ile biraz geç kalıyorsunuz ama aklınızda bulunsun diye söyleyeyim. Her yıl Ağustos ayında Macaristan'da Turan Kurultayı düzenlenir. Bu yıl da 10-12 Ağustos tarihleri arasında "Bugac" kasabasında yapılacak. Erken çıkma imkanınız olursa, güzel bir başlangıç olur diye düşünüyorum.

http://kurultaj.hu/
Çok enteresan valla böyle bişiden haberim yoktu benim hiç.. Tarihler uyuşsaydı çok güzel olurdu ama o tarihlerde ben stajımı yeni bitirmiş olcam + dediğin gibi bayram var.. Ancak seneye yazıyorum bunu bir kenara..

Quote Originally Posted by eXcitinG
Biz zamanında bunun bir benzerini araba iLe düşünmüştük. 4 Kafadar arkadaş anLaşmıştık, sadece gece yoLcuLuk edecektik ve böyLece station bir araba iLe çıkacağımız yoLda konakLama ücretinden kurtuLacaktık. Herşeyi ayarLamıştık ama son anda bir probLem çıkmıştı ve gidememiştik. Kırmızı pasaportun faydaLarını kuLLanacaktık. Şimdi ise artık işimiz sayesinde bir çok yeri görme şansımız oLdu ama kafa arkadaşLarLA her zaman farkLı duygu oLacaktır. En mantıkLı ve temizi Tren oLayı. Araba, ya da Uçak iLe biraz sıkıntı yaşanabiLir. Araba iLe benzin masrafın az oLur ama zamana çok ihtiyacınız var ki biz zaten çıkarken 40-45 günü gözden çıkarmıştık, Uçak iLe de masrafı fazLa oLur. En temizi Tren.

GerçekLeştirebiLirseniz hakikaten harika oLacaktır. Benim tavsiyem başkent oLacak ama BeLarus ''Minsk'' hakikaten güzeL ve keyifLi bir yerdir.
Erasmus'dayken araba kiralayıp 3 kafadar Polonyadan çıkıp Prag, Viyana, Bratislava ve Budapeşteye gitmiştik 4 günlük.. Hakkaten çok zevkli oluyo arabayla ve kafadar arkadaşlarla gezmek.. Ancak arabayla da toplamda 50 € gibi bir ceza ödemiştik kuralları bilmediğimiz için Meğersem her ülkenin yollarını kullanmak için bandrol almak gerekiyomuş

Uçak kısmını biz daha çok Schengen ülkelerinde düşünüyoruz ve Ryanair ilk tercih ki yine ben Polonyadayken 8-9 €'ya uçak bulabiliyodum.. Tren ile Hırvatistana kadar gitmeyi düşünüyoruz İstanbuldan tabi Bosna, Karadağ gibi ülkeler de Tren ile..

Hep istemişimdir Doğu Blok ülkelerine gitmeyi ancak nasip olmamıştı Belarus, Letonya, Litvanya vs.. İnş bu gezide oraları da aradan çıkarabiliriz..

Hepinize Teşekkürler tavsiyeniz için.. Rota belirlenmeye başladıkça ben harita üzerinde buraya yazarım zaten.. Sizin fikirlerinize de her zaman açığım tabi