Sayfa 324 / 480 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
9,691 ile 9,720 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dün Rıza Çalımbay, bugün Samet Aybaba. Anlaşılan resmi açıklama yapılmadan inanmamak gerekiyor. KAP'a bildirildikten sonra yorum yapmak daha sağlıklı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mecnun Otyakmaz;" Beşiktaş kulübünden Rıza Çalımbay ile ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz." CHA
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Bucaspor'dan Emre ve Berkay için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Buca'ya bak 3 oyuncusunu büyüklere sattı.Yetenek kaynıyor heralde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Buca zaten eskiden turkiyenin alt yapi fabrikasiydi , hayirli olsun bakalim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü'nün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP'a) transferiyle ilgili görüşmeleri bildirdiği isimlerden Berkay Samancı HABER1903'e özel açıklamalarda bulundu.

İşte Berkay Samancı'nın özel açıklamaları;

Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyacağını belirten istediğini belirten Berkay; "Beşiktaş gibi büyük bir camiya ile adımın geçmesi bana onur verdi. Transferimin gerçekleşmesi halinde bu büyük camiaya layik olacağıma inanıyorum. Hedeflerim doğrultusunda çalışıp verimli olmaya çalışacağım. Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini duyunca çok heyecanlandım. Beşiktaş her genç futbolcunun hayalindeki forma giymek istediği bir kulüp. En kısa zamanda bu heyecanımın hırsa dönüşüp elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Beşiktaş'ta dünya markası olan bir çok isim var. Onlarla oynamanın hayali bile beni heyecanlandırıyor. İnşallah hayırlısı olur. Dünyanın en büyük taraftarının karşına çıkacağım günü iple çekiyorum. Transferimin bitmesi halinde onlara layik olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

FM'de de bucayı sıkı takip edin derim ben size

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok değişik transferler oluyor bu sene. 3 Bank Asya ve bir de yaşı 27 olan; ama kendini şu ana kadar Türkiye'de pek fazla tanıtamamış bir Süper Lig futbolcusu. Emre'yi Trabzonspor istiyordu, biz neden son anda devreye girip aldık, anlamadım. Berkay'ı Kocaeli'nden biliyorum. İkisi de 23 yaşında, umarım faydalarını görürüz. Şöyle bir düşününce aslında, aklıma gelen şey; A2'deki oynamasını istediğimiz gençlerin A takıma alınacağı (Hasan Türk, Erkut, Muhammed vs.) ve bu transferlerinse A2'den boşalacak bölgelere yapıldığı. Kısaca, A2'ye yapılmış transferler. Berat'ı bunun dışında tutabiliriz. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş ekonomik anlamda çok zor durumda, yeni yönetimde buna çare olacak isimler değil. Belki güçlü bir yönetim bu yükün altından bir müddet idare ederek kalkabilirdi ama bu yönetimin bunu gerçekleştirmesi zor. Bu zorlu süreçte

-Bazı amatör şubeler kapatılabilir.
    -Oyuncuların kontratlarında düzenlemeye gidilebilir
    -Quaresma ve Fernandes başta olmak üzere bazı isimler satılabilir

Bakalım önümüzdeki günlerde neler yaşanacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Beşiktaş ekonomik anlamda çok zor durumda, yeni yönetimde buna çare olacak isimler değil. Belki güçlü bir yönetim bu yükün altından bir müddet idare ederek kalkabilirdi ama bu yönetimin bunu gerçekleştirmesi zor. Bu zorlu süreçte

-Bazı amatör şubeler kapatılabilir.
    -Oyuncuların kontratlarında düzenlemeye gidilebilir
    -Quaresma ve Fernandes başta olmak üzere bazı isimler satılabilir

Bakalım önümüzdeki günlerde neler yaşanacak.
    Yönetimin kapasitesi 2 haftada belli oluyorsa zaten bu mantıkta hiçbir yönetim herhangi bir takım idare edemez. Güçlü yönetim neye göre, kime göre güçlü? Maddi olarak sıkıntıda olduğu açık olan bir klüp; buna karşın her şeyiyle belli bir durum da yok. "Yeni bir yönetim" yazmışsınız, buna karşın acele bir yorum yapıp "çare olacak isimler değil" yazmışsınız, kendinizle çelişiyorsunuz. Bu kötü durumda gözle görünür en büyük yanlış çabuk karar vermektir. Bu nedenle en önemli konular ki şuan söz konusu ekonomik konular, bu konular ağırdan alınarak (üzerinde kapsamlı çalışma yapılarak) çözümlenmelidir. Amatör şubeler bu süreçte kapatılırsa gelir de kısmen azalacaktır. Bugün basketbol şubesinin başarısı ortadadır. Buna karşın bu şube kapatılırsa intihar olur. Çok basit bir değerlendirme olmuş sizinkisi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni gelen yönetim kulübü ayakta tutmak adına desteği dışarıdan sağlayacağına politikasına oyuncuları göndermeyi, kontratlarındaki maaşı yarı yarıya düşürmeyi ve amatör şubeleri kapattırmayı politikası olarak belirliyorsa bana göre bu yönetim güç olarak yetersizdir. Buradaki güçten kasıt ekonomik parasal güç. Eğer o yönden güçlü bir yönetim olsaydı politika nispeten bu yönde gelişmezdi yani yorum tamamen olayın ekonomik tarafı ile ilgili yoksa yönetme babında bunlar yetersiz demek her haliyle abeste iştigal kaçar. Tabi beni bu yoruma iten sadece Başkan'ın söylemleri ve çıkan haberler, ortada hala somut bir gelişme yok belki daha başka çareler bulunur ama şuan ki söylemler itibariyle durum bu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Simao ile yollar ayrılıyor

Reklam
    29.05.2012 12:46:05
    Beşiktaş, Portekizli futbolcusu Simao ile yollarını ayırıyor.

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Radyospor'dan Figen Civan'a yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Simao Sabrosa ile önümüzdeki sezonda beraber çalışmayacaklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Figen Civan/Radyospor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beşiktaş, Emre Güral ve Berkay Samancı için Bucaspor'a 700 bin Euro ve + 1 futbolcu verecek

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Beşiktaş, Emre Güral ve Berkay Samancı için Bucaspor'a 700 bin Euro ve + 1 futbolcu verecek
    bu haber dogruysa çok büyük iş yapmışlar emre yi toulon turnuvasında izledim adamdan yetenek akıyor keşke terim önceden keşfetseydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simao'nun gitmesi yerinde olacak. Bitmiş bir halde oynadı hep ikinci yarı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetimin böyle makul maliyetli gençlere yönelmesi çok iyi. Zira başarıya aç , kendini göstermek için varını yoğunu ortaya koyacak adamlara ihtiyacımız var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Simao haberine sevindim. Sırada gönderilecek çok isim var ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Beşiktaş'ın Mert Günok'a talip olduğuna dair haberler var, doğru mu acaba?:

http://www.dha.com.tr/mert-gunoka-be...ip_318762.html

http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=184734

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Biz o parayı Sivok'a vermedik/veremedik abi.Haber doğru olsa bile rakam yanlış.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Beşiktaş'ın Mert Günok'a talip olduğuna dair haberler var, doğru mu acaba?:

http://www.dha.com.tr/mert-gunoka-be...ip_318762.html

http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=184734
    Mert'in ayrılacacağını hiç sanmıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

BJK Emre ve Berkay transferleri konusunda Bucaspor'la anlaşma sağlanamadığını açıkladı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba tamamen alt yapı kaynaklarını yöneleceğiz biz bu gidişle. Durum çok vahim. Şimdi Y.D. olsaydı o ikisine 5 milyon verip alırdı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    BJK Emre ve Berkay transferleri konusunda Bucaspor'la anlaşma sağlanamadığını açıkladı..
    Üzüldüğümü söyleyemem. A2 takım için transfer yapmaya gerek yok çünkü.

23 yaşında iki futbolcu alınacağına altyapıya güvenilir, daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Antepdeki oyuncularin serbest kalma isini Besiktas yakindan takip etmeli, diger konudada yazmistim. Bildigim kadari ile Cenk Besiktasli, Almeida'yi satip yerine Cenk ile doldurabilir Besiktas.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Antepdeki oyuncularin serbest kalma isini Besiktas yakindan takip etmeli, diger konudada yazmistim. Bildigim kadari ile Cenk Besiktasli, Almeida'yi satip yerine Cenk ile doldurabilir Besiktas.

Şiddetle katılıyorum. İki takım da zor dönemde şu sıra. G.Antep'ten alınabilecek de birçok isim var Beşiktaş'a. Sağ beke Serdar Kurtuluş, orta sahaya Orhan Gülle, forvete Muhammed Demir ve/veya Cenk Tosun. Paket halinde alınırsa zaten maddi anlamda sıkıntıda olan G.Antep de zorluk çıkarmaz ve hatta üstüne, takımda düşünülmeyen bazı futbolcuları da bonservisleriyle yollayabiliriz takas yaparak. Bunu yönetimin görmesi lazım ama. Bizim istememiz yetmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kendi ellerimizle zorla verdiğimiz Serdar ve Orhan'ı almaya çalışıyoruz işte, ne komik değil mi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dany ne yakisir ama...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@byariff

Dany stoper ve bize lazım olan mevki stoper değil bana göre. Ersan, Egemen, Toraman, Atınç, Berat, kalırsa Sivok ve kiralık yolladığımız Furkan & Sezer Özmen ikilisi var. Üstte saydığım 4 isim de takıma gerekli mevkilerin futbolcuları ama.

@LaigLeNoiR

Serdar ve Orhan'ı önceki başkan yollamıştı. Soyadını bile anmak istemiyorum o şahsın. Hem de bir hiç uğruna. Orhan ile sözleşme yenilenmemişti ve o da başının çaresine baktı. Serdar ise, İsmail'e karşılık bedava gitmişti. Ben o dönemde ikisinin de gidişine üzülmüştüm. Serdar bizdeyken sakatlık illeti bırakmamıştı yakasını, tıpkı şimdi birçok oyuncumuzu bırakmadığı gibi. Şu anda ise, milli takıma kadar yükseldi.

Mehmet Akgün resmen açıklanmış, yıllık 200 bin euro+ 3 bir euro maç başı şeklinde. Gerek var mıydı bilmem ama Ekrem'den daha kötü performans göstermez herhalde.

Bu sene Mehmet Akyüz, Burak Kaplan, Rıdvan Şimşek ve Ersan Gülüm gibi geçen sene neredeyse hiç yararlanamadığımız oyunculardan yararlanmamızı umuyorum. Sağdan soldan transfer edeceklerine şans verilsin bu oyuculara, kiradan dönen altyapı oyuncuları da a takıma monte edilsin. Zaten bir başarı beklemiyor taraftar şu durumda, ama bu gençlerden birkaçı çıkıp da parlarsa hiç olmazsa heyecan taze tutulur.

İsmi geçen bonservissiz Erman Kılıç da ortasahada iyi bir alternatif olabilir alınırsa. Sivok ve her ne kadar itibarı düşse de Fernandes bence takımda tutulması gereken oyunculardı ama avrupanın da olmadığı sezonda paraları verilse bile kalmak istemeyebilirler. Quaresma'yı ister istemez seviyoruz ama maliyet işleri sıkıntılı.

Son olarak forvet lazım şöyle Bobo'nun ilk sezonu gibi 20 yaş civarı ayağına hakim ve hareketli. Yerli piysasında bulması da alması da zor şu durumda bu özelliklerde bir ismi.

Şöyle Pancu, Giunti, Ernst, Bobo, Hilbert gibi fiyat/performans oranı iyi yabancılar getirsinler yeter yabancı gelecekse.

Sonuçta kadro sıkıntılı da olsa potansiyelli. Olay aslında teknik adama bakıyor. Geçen sene Carvalhal-Tayfur yerine usta bir isim olsaydı başımızda şu an çok başka yerlerde olabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rüştü gidiyormuş diye okudum.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri