Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: 1965 Ruhuna Döneceğiz (Eskişehirspor)

Default Diego, Kamara, Bülent'ten Sonra Dede'de Sezonu Kapadı

Default 32. Hafta Sonunda Puan Durumu

Default Taşkınlar Endişeli

HAFTA İÇİ ESKİŞEHİRSPOR TESİSLERİNDE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEN TAŞKINLAR SAKATLIKLARIN ÇOĞALMASINDAN DOLAYI ENDİŞELİ OLDUĞUNU AÇIKLADI.

TAŞKINLAR '' İkinci yarıda bize yakışan, hedefimize ulaşmamızı sağlayacak her şeyi yaptık, önümüzde 3 takım vardı. Fenerbahçe'yi kadıköy'de devirdik, Trabzon'u içerde yendik, ve İBB ile aramızdaki puan farkını açtık.31. haftaya gelinceye kadar 6 galibiyetle ligin en iyi performans gösteren takımı olduk'' dedikten sonra '' Ancak sakatlıklar Lig şampiyonluğu için Süper Final Şampiyonluk grubunda önümüzde yer alacak takımlarla aramızdaki puan farkını açacağını gösteriyor. Bırakalım 18'i 11'i kurmakta zorluk çekiyoruz'' vurgusunu yaptı.

Default Fenerbahçe, Trabzon Ve Eskişehirspor Süper Final şampiyonluk Grubunu Garantiledi

Lig de play-off'ların başlamasına 2 hafta kala 3 takım şampiyonluk grubunu garantiledi.

Default Küme de kalma mücadelesinde büyük yarış

Manisa, Antalya, Ankaragücü, Ordu ve Karabükspor arasında kümede kalmak için müthiç bir yarış var.

Default Süper Final Avrupa Ligi Grubuna Kimler Kalacak?

Galatasaray Şampiyonluk grubuna kalmaka için mücadelesini verirken, Avrupa Ligi grubunu garantiledi. Diğer 3 takımın kim olacağı konusunda ise ateşli günler bizi bekliyor. Antep, Sivas Beşiktaş ve Gençlerbirliği arasında Avrupa Ligi grubuna kalmak için heyecanlı bir bekleyiş var

Default Kırmızı şimşekler Puan Farkını Azaltmanın Peşinde

Default Olmadı Eses, Bu Hiç Olmadı

Default Karabük Küme De Kalmak Için Eskişehir'e Geliyor

Default Karabük 3 Puanın Sahibi, Kırmızı şimşeklerde Derin Bir Sessizlik

Default 34. Hafta Sonunda Puan Durumu

SÜPER FİNAL ŞAMPİYONLUK GRUBU : FENERBAHÇE, TRABZON, ESKİŞEHİR, İBB
    SÜPER FİNAL AVRUPA LİGİ GRUBU : GALATASARAY, GAZİANTEP, BEŞİKTAŞ, SİVAS
    KÜME DÜŞEN TAKIMLAR: SAMSUN,ORDU, ANTALYA

Default değerli turksportal üyelerine!!!

Arkadaşlar ligin ilk maratonunu bitirdik. Play-off'lar başlamadan önce biraz durmak istedim.

Sizlerden, en azından daha önce girip de kariyerime göz atanlardan ufak çaplı, hem geçmiş, hem de gelecek için değerlendirme ve teknik öneriler rica ediyorum.

Eğer kariyeri takip edenler varsa bazı sıkıntılarla karşılaştığımın farkında olacaklardır. Örneğin 29. hafta itibari ile gerçekleşen sakatlıklara bir çare bulamadım. Antremanlarda ona göre bazı ayarlamalar yaptım. Lakin düzelmedi.

Bunun gibi meseleler

değerlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence gidişat gayet güzel. İlk 2 sırayla puan farkı biraz açılmış ancak bu normal karşılanabilir, Avrupa'ya gitmemiz çok iyi bir başarı olacaktır.

Onun dışında sakatlığa yapacak bir şey yok. Sonuçta istek dahilinde olan bir şey değil. Maç esnasında değişiklik haklarını sonuna kadar kullanarak, çok yorulmuş ve yıpranmış oyuncun varsa onları dinlendirerek bir nebze azaltabilirsin belki bunu.

Dipnot: Eskişehirspor eşofmanlı shop artık sıktı, yeni shoplar istiyoruz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Bence gidişat gayet güzel. İlk 2 sırayla puan farkı biraz açılmış ancak bu normal karşılanabilir, Avrupa'ya gitmemiz çok iyi bir başarı olacaktır.

Onun dışında sakatlığa yapacak bir şey yok. Sonuçta istek dahilinde olan bir şey değil. Maç esnasında değişiklik haklarını sonuna kadar kullanarak, çok yorulmuş ve yıpranmış oyuncun varsa onları dinlendirerek bir nebze azaltabilirsin belki bunu.

Dipnot: Eskişehirspor eşofmanlı shop artık sıktı, yeni shoplar istiyoruz

Öncelikle ilgin için teşekkürler. 31. haftaya kadar çok güzel gittik. 6 maç 6 galibiyet. Beşiktaş'ı Trabzon'u devirdik Fenerbahçe ve Trabzonla aramızda 2-3 puan fark vardı, sonra sakatlıklar baş gösterdi ve küme düşme hattında olan takımlarla oynadık.

Bu arada yeni sezonda yeni shoplar gelecektir

Quote Originally Posted by dogukantaskinla View Post
    Arkadaşlar ligin ilk maratonunu bitirdik. Play-off'lar başlamadan önce biraz durmak istedim.

Sizlerden, en azından daha önce girip de kariyerime göz atanlardan ufak çaplı, hem geçmiş, hem de gelecek için değerlendirme ve teknik öneriler rica ediyorum.

Eğer kariyeri takip edenler varsa bazı sıkıntılarla karşılaştığımın farkında olacaklardır. Örneğin 29. hafta itibari ile gerçekleşen sakatlıklara bir çare bulamadım. Antremanlarda ona göre bazı ayarlamalar yaptım. Lakin düzelmedi.

Bunun gibi meseleler

değerlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
    en az ilk 6 tahminimin tutmasına sevindim, tebrikler. sene sonu kadro derinliğini arttırıcağın için rotasyon daha çok olur sakatlıklar biraz azabilir. birde fitness coachlarınla fizyoterapistlerinin iyi olmasına özen gösterirsen süper olur. yanılmıyorsam physioların kalitesinin sakatların iyileşme süresine etkisi oluyor.

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    en az ilk 6 tahminimin tutmasına sevindim, tebrikler. sene sonu kadro derinliğini arttırıcağın için rotasyon daha çok olur sakatlıklar biraz azabilir. birde fitness coachlarınla fizyoterapistlerinin iyi olmasına özen gösterirsen süper olur. yanılmıyorsam physioların kalitesinin sakatların iyileşme süresine etkisi oluyor.

Tespitlerini dikkate alacağım eyvallah.

ilk tahminin tuttu. şimdi senden bir de şampiyonluk grubu için tahmin alayım

Default Süper Final Başlıyor

Default Süper Final şampiyonluk Grubu Puan Durumu

Default Eses De Saffet Nadareviç De Sezonu Kapadı!!!

Default Eskişehir De Puanlar Paylaşıldı

Default Süper Final De 1 Hafta Toplu Sonuçları Ve Puan Durumu

Default Eses Türkiye Kupasını Istiyor

Default Küme Düşen Samsun Kupada Dirildi!!!

Default Eskişehir Kadıköy'e Paun Için çıkıyor

AYKUT KOCAMAN: '' ESKİŞEHİRSPOR BİZİM İÇİN BİR TEHDİT DEĞİL ''
    DOĞUKAN TAŞKINLAR : '' KADIKÖY'DEN SON MAÇ 3 PUANLA DÖNDÜK BU MAÇ NİYE OLMASIN ''
    ŞENOL GÜNEŞ : '' İBB'Yİ YENİP KENDİ YOLUMUZA BAKACAĞIZ ''
    ABDULLAH AVCI : '' İYİ BİR TAKIMIZ AVRUPA'YA GİTMEYİ HAK EDİYORUZ. FENERBAHÇE'Yİ KENDİ SAĞIMIZDA DEVİRDİK. TRABZON'DAN PUANLA DÖNECEĞİZ.''

Default Tarihe Yazılacak Bir Maç 2-0 Dan 2-3 : 3 Puan Eses Te

FENERBAHÇE KADIKÖY'DE ESKİŞEHİRSPOR'U AĞIRLADI. GOL DÜELLOSUNU ESKİŞEHİRSPOR KAZANDI. ÖNCE ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLARI, SEMİH'İN 2. VE 5. DAKİKADA ATTIĞI GOLLERLE, NEYE UĞRADIĞINA ŞAŞIRDI. ESKİŞEHİRSPOR TEKNİK PATRONU VE AYKUT KOCAMAN BİR AN OLSUN KULÜBELERE GİRMEDEN MAÇI İZLEDİLER. 8. VE 16. DAKİKADA KRİS BOYD İLE CEVAP VEREN ESKİŞEHİRSPOR DURUMU 2-2 YE EŞİTLEDİ. ARDINDAN ESKİŞEHİRSPOR ADINA SAHNEYE BURHAN ÇIKTI VE ESKİŞEHİRSPOR'U 3-2 ÖNE GEÇİRDİ. MAÇ BOYUNCA DOĞUKAN TAŞKIONLARIN HEYECANLI SURAT İFADESİ OBJEKTİFLERDEN KAÇMADI.

Default Süper Final De 2. Hafta Toplu Sonuçlar Ve Puan Durumu

Default Eskişehirspor Da Veysel Sarı şoku

Default önce Fener Sonra Ibb : Eses 6 Puanla Eve Dönüyor

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri