Valla neredeyse 9 ay önce ekşide falan da yazılmış arattım da , 1 ay öncesine kadar facebook kapalıydı benim , denk gelmemişti![]()
Valla neredeyse 9 ay önce ekşide falan da yazılmış arattım da , 1 ay öncesine kadar facebook kapalıydı benim , denk gelmemişti![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beyler bu sorumluluk sınavlarından 45 alınca başka bir sınava girmemize gerek kalmıyor demi aynı dersten ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
kalmaz aynı şekilde oys sınavlarına girip 45 geçer notu alırsan o dersten direkt geçersin.örneğin ilk dönemin ortalamasına 3 olması gereken dersden oys veya sorumlulukta 45 alırsan direkt olarak geçersin.
Benim dönemime göre konuşuyorum. Sorumluluk sınavına girmene de gerek yoktur. Lise 1'de kopya verdiklerim geçerken ben 1 almıştım. Diğer derslerim uçar vaziyette olduğu için ortalama ile geçmiştim.
Hiçbir sınavada girmedim. Tabi bu anlattığım Galatasaray'ın Uefa Kupasını aldığı dönemlere denk geliyor.
Valla abi senin dönemin öyle bir değişti ki 2-3 ayda bir farklı farklı şeyler duyuyorum hangisi doğru bilmiyorum![]()
Dinçer'i darağacına koysalar tekmeyi vuracak çok kişi var. Her gelen bakan illa bir şeyleri değiştiriyor. Eğitimi deneme tahtasına çevirdiler.
Yönetime talip olan bir siyasi iradenin ülke yönetimine dair politikaları olur. 10 sene oldu mevcut iradenin iktidar süresi. Bu 10 sene içinde en önemli meselelerden birisi olan eğitim sistemi kaç kez değiştirildi. Deneme yanılma yolu ile doğru bulmaya çalışıyorlar ama doğru sistem diye geçtiklerini anında değiştirmekte bir yanlışlık da görmüyorlar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sistem konusunda sıkıntımız büyük. O apayrı bir tartışma konusu.
Benim değinmek istediğim 10 senedir aynı yönetim var, 10 senede onlarca kez eğitim sistemiyle oynanması.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
O zaten apayrı bir dünya. Orada da iş Milli Eğitim Bakanı'na göre değişen politikalar diyeceğim ama her bakan da birden fazla değiştiriyor sistemi.
Tabii oradaki durumun böyle olması da az önce bahsettiğim politikasızlıktan.
Eğitime yatırım sıralamasında 105. ülke olursan Pakize Suda soruyorda bu diyaloglar yaşanır:
- BM kaç ülkeden oluşur.
- Bilemiyorum.
- Yaklaşık bir şey söyleyin.
- Milyarlarca ülkeden
- BM kaç ülkeden oluşur.
- Bilmiyorum.
- Yaklaşık
- 800 tane
Yalnız onun eğitim yatırımı sıralaması ile pek alakası yok. Elbette milyarlarca cevabı pek kabul edilebilir değil ama BM'nin kaç ülkeden oluştuğuınu eminim BM üyesi 193 ülkenin hiçbirinde bilen yoktur.
http://getgamesgo.com/product/football-manager-2012
Bir ara burda link vermistim 7.99$ diye, onlar da 29.99$ yapmislar fiyati maalesef. Orjinal almak isteyenler icin bir firsat daha kacti :]
Bilmemek ayrı bir konu zaten. Kimsenin bilmediğini bilirken paralelinde herkesin bildiğini de bilemeyebilirsin.
Eğitim sistemi o kadar kötü ki insanlara hipotetik düşünmeyi bile öğretemiyor. Ceza alanı yan çizgilerinin kale direklerine uzaklığını sorduğumda bunu futbolcuların bile çoğu bilmiyordur ama birisi çıkıp 1 km derse orada bilip bilmeme dışında farklı bir anormallik vardır.
Hiçbir yerde güvenlik olmaması nedeniyle bunların olması normaldir.
Yolunuz düşüyor mu bilemiyorum ama üniversiteyi geçtim artık her okula girip çıkmak o kadar kolay olmuş ki anlatamam. Herhangi bir öğretim kademesine gittiğimde rahat rahat içeri kadar girebiliyorum. Öğretmen mi döveceğim, öğrenci mi taciz edeceğim, organ mafyasımıyım fark etmez. Kimse sen kimsin ve nereye gidiyorsun demiyor.
Eskiden okullar kale gibiydi. Girmesi dert çıkması ayrı dertti. Ee, üniversitelerin özgür (!) ortamlar olduğunu düşünürsek balta ile oralara kadar gelmek, olay çıkarmak ve öğrencilerin üniversite de mahsur kalması normal.
Bir konu hakkında soru sormak istiyorum. Bende Yaralı Yüz filmi dublajlı halde mevcut. Fakat orjinal sesinde izlemek istiyorum. Nasıl halledebiliriz. Bileniniz vardır belki. Bir yama tarzı birşeyler gibi bir imkan varsa anlatabilirmisiniz?
Özellikle 95-96lılar tam deneme tahtası oldu.
kardeşim dışarı çıkmıştım kusura bakma evet 11.sınıfa doğrudan geçersin fakat o dil anlatımı vermeden üniversiteye geçemezsin.kısacası okuldan mezun olamazsın dil anlatım da anadolu ve düz liselerde ortalamayla geçilmeyen tek ders.eskiden baraj ders vardı sınıfta kalıyordun bunu biraz daha genişlettiler.dil anlatım kolay ders gel seni çalıştırayım ben =)
Konu eğitimden çıkmadan bir şey daha ekleyim artık liselerde serbest kıyafet belki gelecek.ama uzun saçla okula gelme dönemi başlayacak.hüseyin diçer kesin bir açıklama yapmış uzun saçla okuldan çocukları uzaklaştırıyorlar diye uzun saç dönemi başlıyor kısaca.
Öyle deme barto eğitimle çok alası var Burak'ın yazdığı sadece bir örnek daha neler neler var o tarz programlarda.
İnsanlara 'İsmet İnönü referandumda evet diyeceği için CHP'den ihraç edilmiş.Sizce bu demokrasi adına olumlu mu olumsuz mu?' diye soruyorlar.Bir taneside İsmet Paşa öldü demiyor.
Geçen gün bizim sınıfından arkadaşlar 2. kattan atlayıp kaçmışlar.
Marşı okumayı beklemeyip, sabah sınıfa geldiler Mobese'den görmüş polisler ve aramışlar okulu ama sadece ayakkabıları görmüşler.
Sabah okula girdim benide çektiler kenara bi tane sağlam vurdu sonra ne oldu hocam naptım falan dedim.
Anlattı olayı dedim ben değilim vallahi o ara çocuklardan biri geldi aynı imiş ayakkabılar gördüler zaten sersinin tekidir hemen aldılar.
Sorgusuz sualsiz atın bunu okuldan dedi.Akşamında okuldan atıldı
Bu kadar basit mi yani bu işler ? ve asıl soru benim yediğim o tokat ne olacak![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
O zaman sakin ol ve tokadı yere bırak![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!