Slovakya maçlarının ardından hazırlık maçında Somalia ile 1-1 berabere kaldık...Rakibimizden daha iyi oynamamıza rağmen maç 1-1 bitti bu skorla beraber Dünya Sıralamasında 3 basamak yükseldik hatta 13 puan kazandık...Hazırlık maçları sayesinde ilk galibiyet yakındır demek istiyorum sadece...

Bu beraberliğin moraliyle evimizde Ermenistan'ın karşısına çıktık...Muazzam bir oyun ortaya koymamıza karşın kalecimizin topu kucağına alamaması saçma sapan hareketler yapması sayesinde 3-0 yenildik rakibimize...Yediğimiz tüm goller saçma sapandı bu güzelim oyunumuza da yazık oldu ilk puanı alabilirdik gruptaki ancak olmadı...Oyuncularımı kutluyorum yine de bu güzel oyundan dolayı...

Ermenistan maçı şanssızlığından sonra bizim hemen üstümüzdeki Makedonya deplasmanına çıktık...İddaa neredeyse oran bile vermemişti Makedonya'ya favori kazandı organizeleri harikaydı nasıl olurda bunlar 4 puanda kaldı dedim 3'ünü zaten bizden almışlardı şimdi 7 puan oldular...Pandev'in bize gol atamamasıyla övünebiliriz sadece bu maç için bekler berbattı anlatmaya bile gerek yok cezalı Marcio'nun yokluğunu hissettik...