Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Devler Arasında İki Cesur Yürek [Andorra - San Marino][Ortak Kariyer]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Devler Arasında İki Cesur Yürek [Andorra - San Marino][Ortak Kariyer]

Yazın sıcaklığını gitgide hissettirdiği bu günlerde biraz farklı, biraz zorlu bir mücadeleye girişelim istedik. Oyunu açarken Andora ve San Marino'nun bütün liglerini ve milli takım yönettiğimiz içinde açabileceğimiz en ideal zamanda açmak istediğimiz için Belarus'u (Şubat 2011) seçtik.

Birçoğunuzun bildiği gibi bu ülkelerin ortak özellikleri tarihlerinde çok fazla mağlubiyet almış olmaları ve gerek Avrupa Şampiyonası Elemeleri gerekse Dünya Kupası Elemeleri'nde hiç varlık gösterememeleri. İşte bu açıdan değerlendirdik ve belki biz ele alırsak bir şeyleri değiştirebiliriz diye düşünüp başlamaya karar verdik.

Menajer : Kaan Özkan (Fearless Coward)

Önce Andorra'yı tanıyalım. Kaan, Andorra'nın başına geçtiğinde FIFA sıralamasında 0 puanla 204. sırada bulunuyordu. Kadrosunda genelde defansif açıdan daha yetenekli oyuncuları vardı.

Menajer : Oğuz Kağan (Bursaspor)

Şimdi de büyük bir zevkle ve şevkle yöneteceğim San Marino'yu tanıyoruz. Biz sıralama olarak biraz daha kötüydük diyebilirim. Yine 0 puanla ancak 207. sırada bulunuyorduk. Kadromuzda "yaşayan efsane" Andy Selva olduğundan ofansif anlamda biraz daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Oyun ilerledikçe çıkacak yeni yeteneklerle bakalım nerelere kadar gideceğiz ?

Kuralları okuduk ve onayladık.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar iyi şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel bir kariyer olacak hedefler büyük bakalım ilk puanı hangimiz daha önce alabilecek ? ilerleme açısından hiç bir sıkıntımız yok 1 seneyi geride bıraktık bile diyebilirim...Oyun ilerledikçe çıkacak gençlerle başarılı olabiliriz diye düşünüyorum...Bizim ofansif açımızdan büyük sıkıntılarımız var defansımız ise muazzam...Oğuz'un da tam tersi...Takımlar birleşse çok başarılı olurduk yani

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi bunların ilerleyen zamanlarda iyi oyuncu çıkarma olasılığı var mı ya?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Var tabi Musti...Liglerini açtık biz takip ediyorum ben şimdiden 1-2 adam buldum güzel...

Başarılar, dayım favorim. San Marino İtalya'dan devşirip başarı yakalayabilir

Ben denedim yetenek falan çıktığı yok ciddi ciddi kafaya taktım gelen geçen eziyo rakip takımda iyi bi orta saha oyuncusu olsun bitirici bide forvet karşı koyamıyolar şahsen 2020ye kadar çabaladım sonuçda çıkmadı oyuncuda ama size Başarılar imkansızı başarmak güzel olur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Oğuz bi ss attı 2022'de mi ne San Marino Dünya Sıralamasında 7. biz o kadar yapamasak bile ilk 50'de falan olabiliriz o yıllarda bakalım göreceğiz neler olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılarda, ''Uğursuz Adam'' birşey yapamaz gibime geliyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Görürüz Alican

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet, ufaktan başlayalım oyunla ilgili görüntüleri vermeye. Bizden önce de takımımız çok iyi durumda değildi. Aldığı sonuçlar aşağıda zaten.

Bizden önce oynanan maçların durumu;

Görüldüğü gibi pek fazla varlık gösterememişiz. Bunu değiştirmek amacıyla daha oturaklı bir kadro oturmaya çalıştık ve bulabildiğimiz en kaliteli San Marino pasaportlu ve San Marino için oynayabilecek oyuncuları listemize kattık. Zaman zaman değişiklikler yaparak bu listeyi verimli bir şekilde kullanmaya çalışacağız.

Yeni kadromuzla çıkacağımız ilk maç Karadağ dostluk maçıydı. Rakibin ciddiyetinin farkındaydık o yüzden oyuncularımıza çok fazla yüklenmedik, skorun önemli olmadığını söyledik. Zaten bir önemi de yoktu. Maç boyunca çok verimli olamasak da birkaç cılız atak geliştirdik ancak kadro kalitesi farkını ortaya koydu rakibimiz istediği sonucu aldı.

Bu maçtan sonra yaklaşık üç ay dinlenecektik. Bu süreçte oyuncularımızı izledik, kadro üzerinde birkaç değişiklik yaptık daha dirençli bir yapı kurmaya çalıştık ve kalan grup maçlarımızın ilki olan Finlandiya maçına olabildiğince hazırlanmaya çalıştık. Kadro üzerinde gerçekleştirdiğimiz küçük revizyon sonucunu verdi ve maçı kaybetmemize rağmen ilk golümüzü atmış olduk. Maç boyunca alışıldığı gibi Finlandiya çok üstün oynadı ama uzun süre sonuç alamadılar, gerçekten Aldo Junior Simoncini elinden geleni yaptı ama Pukki maça çok hırslanmıştı, maç boyunca kalemizi taciz etti ve sonunda amacına da ulaştı.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

En azından ilk gol gelmiş ümit var

Başarılar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Golü bulmamız gerçekten iyi oldu ama skorlar çok da umut verici değil, daha yolumuz uzun elbet bir yerde şansımız dönecek diyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizden Önce Oynanan Maçlar :

Bizden önce oynanan maçlara baktığımızda rakiplerden çok yemediğimiz görülmekte...Defansımızın kalitesini görebiliyoruz ayrıca 1 de gol atmışız...Kadro da ufak tefek değişiklikler oldu 16-17 yaşında 2-3 elemanı listemize kattık daha yeni regenler çıkarsa onları da katacağız listemize...

Yeni kadromuzla çıktığımız ilk maç Slovakya ile Euro 2012 Eleme grubu maçıydı...Evimizde rakibimize karşı hiç fena bir görüntü çizmedik defansımız yine kalitesini gösterdi maçı alt bitirecekken 90+2'de Holosko'nun golüne engel olamadık...Açıkcası yediğimiz gollerin 2'si duran toptu diğeri de ters köşeye gitti top kalecimiz muazzamdı açıkcası normal bir gol yemedi...Takımımdan memnunum ilk maçımda iyiydik ofansif anlamda daha çok gelişmeliyiz bu da zaman alacak tabi ki...Ligin başlaması şart...

3 Ay dinlendikten sonra yine Slovakya ile eleme grubu maçına çıktık...Bu sefer deplasmandaydık ancak evimizdeki maça göre daha iyiydik ve 2-0 yenildik...Defansımız her zamanki gibi muazzamdı...Yediğimiz goller ustacaydı kalecimiz Perianes'in yapacağı hiç bir şey yoktu...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Oğuz birşeyler yapar belki ama ben Kaan' dan puan beklemiyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Finlandiya maçı efsanevi. gol bulunması, %45 topla oynama , 5 şut çekme falan inanılmazzz

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Finlandiya maçı efsanevi. gol bulunması, %45 topla oynama , 5 şut çekme falan inanılmazzz
    Kaleye ulaşan şutumuz bile var, gelecek adına umut verici

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Finlandiya maçından sonra nispeten daha güçlü Macaristan ile oynayacaktık. Rakibin kadrosu bizden çok üstündü, zaten biz gelmeden önce de kendilerine rahat bir şekilde mağlup olmuştuk. Belki biraz daha fazla direnebiliriz diye düşünürken daha maçın başında kalemizde golü gördük ancak biraz direnç göstererek golleri bulsak da bu sefer Dzsudzsak'ı durduramadık ve bu talihsiz sonuç ortaya çıktı.

Son maçta aldığımız talihsiz mağlubiyetten sonra grubun favorisi ve en çok çekindiğimiz Hollanda karşısına çıktık, keşke çıkmasaydık. Robben'in fazlaca üstün oynadığı maçta hiçbir varlık gösteremedik ve yine çok gol yedik. Bir gün bu seviyeye gelebilmek için önümüzde çok daha uzun yollar ve yıllar olması biraz olsun umut verici.

Hollanda maçından sonra grubun ikincisi İsveç'i kendi sahamızda ağırlayacaktık. Yaşanılan iki büyük hezimetten sonra çok da umudumuz yoktu. Zaten maç sonunda da beklediğimiz gibi bir sonuç çıktı. Ancak bizi biraz üzen hatta sinirlendiren şey ise bu maç gereğinen fazla kartın çıktığı bir maç oldu. Bundan başımızın yanmaması için biraz daha temkinli bir taktik anlayışı deneyebiliriz.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

İki tarafada başarılar, oynamasının zevkli olduğunu tahmin ettiğim iki milli ekip.

Daha önce S.S San Giovanni ile kariyer yapmış biri olarak, Avrupa arenasında işinizin zor olduğunu söylemem gerek yok herhalde. Ama evimde FC Minsk'i 1-0 yenerek tüm ülkeye bayram yaşattığımda olmuştu, aynısını yapabilirsiniz diye umuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Son 3 maçta 22 gol yenmiş hmm.

Aman Allahım, Oğuz abi bir bilgin var mı San Marino hiç 2 gol atmış mı 1 maçta ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet, 20 Ağustos 2003 günü Vaduz'da oynanan dostluk maçında Liechtenstein ile 2-2 berabere kaldık. Başka da hiçbir maçta 1'den fazla gol atamadık.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Slovakya maçlarının ardından hazırlık maçında Somalia ile 1-1 berabere kaldık...Rakibimizden daha iyi oynamamıza rağmen maç 1-1 bitti bu skorla beraber Dünya Sıralamasında 3 basamak yükseldik hatta 13 puan kazandık...Hazırlık maçları sayesinde ilk galibiyet yakındır demek istiyorum sadece...

Bu beraberliğin moraliyle evimizde Ermenistan'ın karşısına çıktık...Muazzam bir oyun ortaya koymamıza karşın kalecimizin topu kucağına alamaması saçma sapan hareketler yapması sayesinde 3-0 yenildik rakibimize...Yediğimiz tüm goller saçma sapandı bu güzelim oyunumuza da yazık oldu ilk puanı alabilirdik gruptaki ancak olmadı...Oyuncularımı kutluyorum yine de bu güzel oyundan dolayı...

Ermenistan maçı şanssızlığından sonra bizim hemen üstümüzdeki Makedonya deplasmanına çıktık...İddaa neredeyse oran bile vermemişti Makedonya'ya favori kazandı organizeleri harikaydı nasıl olurda bunlar 4 puanda kaldı dedim 3'ünü zaten bizden almışlardı şimdi 7 puan oldular...Pandev'in bize gol atamamasıyla övünebiliriz sadece bu maç için bekler berbattı anlatmaya bile gerek yok cezalı Marcio'nun yokluğunu hissettik...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kariyer gayet zevkli gidiyor, Andorra nispeten başarılı.. Bekliyoruz devamını.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler arkadaşlar bu sıcakta ancak böyle bir şey yapabilirdik galibiyeti de alırsak kutlamalara gideriz heralde...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar takipteyim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O değil de koca milli takım çalıştırıyorsunuz bir konu başlığını düzgün yazamıyorsunuz.

Devler Arasnında İki Cesur Yürek [Andorra - San Marino][Ortak Kariyer]

arasında yazamamışsınız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    O değil de koca milli takım çalıştırıyorsunuz bir konu başlığını düzgün yazamıyorsunuz.

Devler Arasnında İki Cesur Yürek [Andorra - San Marino][Ortak Kariyer]

arasında yazamamışsınız.
    Biz onu farkedip bildireli çok oldu ama hala düzeltilmemiş.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen onu ben öm attım Musti'ye saatler öncesinde

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri