Sayfa 3955 / 4326 İlkİlk ... 2955345538553905394539533954395539563957396540054055 ... SonSon
118,621 ile 118,650 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu toplumun hassas olduğu bazı konular var demiştim. Bunlarla ilgili benzetme yaparken bağdaşım kurarken espiri yaparken dikkat etmek gerekir. Vatan, millet gibi, deprem gibi, terör gibi, gibi gibi.

Futbolda yapıyoruz göklere çıkıyor. Depremde de insanların yapmasını ayıplayamıyorum. Çünkü birine tepki veren çoğu kesim diğerinde kullanmaktan hiç çekinmiyor.

Zaten hayatta her şey birazcık ucundan başlar. Sigaraya bir fırt çekmeyle başlarsın günde 3 paket sigara bitirişini överken jübiledesindir. Ee, ufaktan ufaktan bazı değerlerimiz değersizleşirse Madonna'da salladı derler, Aziz Yıldırım'da salladı derler, Memati öldü sallandı da derler.

Deprem sallantısının yaşattığı o pis duyguyu iyi bilirim. O bile yeterken sönen hayatların ve ocakların olduğu bir noktada Allah bizi korusun diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Köpekler felan havlamaya başlamış yine. Birşey olmaz inşallah. En kötüsü de benim Samsun'da ailemin İstanbul'da olması. Allah korusun demekten başka birşey gelmez elden.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstanbul, Edirne ve Tekirdağ çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
    Saat 23.54'te merkez üssü Marmara Ereğli olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
    http://gundem.milliyet.com.tr/istanb...26/default.htm

Yaşayan herkese Geçmiş olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geçmiş olsun herkese.

Bu arada Azerbaycan ile Ermenistan arasında sürtüşmelerin başladığı yönünde söylentiler var. Savaş çıkabilir. Ermenistan'da seferberlik ilan edildiği, Azerbaycan'ın birkaç köyü ele geçirdiği şeklinde çok ciddi şeyler söyleniyor ama abartı da olabilir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben ne Azerbaycan'ın ne de Ermenistan'ın bir savaşa girebilecek/savaşı sürdürebilecek gücü olduğunu düşünmüyorum. Gerçi abileri de izin vermez ya bir de olayın o boyutu var. 16 yy'da olsaydık çoktan bu problemi halletmiştik : )
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Facede arkadaşlarımın konuşmasında gördüm. Azeriler 1 köy almış. 5 azeri şehit, 10dan fazla ermeni ölü varmış.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ermenistan'ın kıymetlisi Türkiye'dir. Buradan alabilecekleri soykırım tazminatı ile kendilerini kurtarma planı peşindeler. Halbuki bunun için uğraşacakları sürede ülkeyi kalkındırma peşinde olsalardı Ermenistan bugün farklı yerdeydi. Zaten Türk düşmanlığı yapıp Gümrü anlaşması ile Misakı Milli'yi ilk tanıyan devletin Ermenistan olması komedidir.

Bu yüzden Türkiye'nin gücünü gösterip Azerbaycan'ın haklarını koruması lazım. Aralarında bu kadar sıkıntı varken Türkiye sınır kapısını açtı. Azerbaycan yine Eurovision'da puan verirken can Türkiye dedi.

Geçen günlerde Ermeni askerleri Azeri askerleri öldürdüler. Ateşkes ihlali yapmaları gerginlik oluşturabilir. Türkiye'nin bununla ilgili bir tepki gösterdiğini duydunuz mu? Suriye komşu da Azerbaycan okyanus ötesi ülke mi? Suriye müslümanda Azeriler farklı dinden mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Disco

İngiliz meclisinin girişinde bir tabela var, üzerinde kabaca şöyle yazıyor "İngiltere'nin dostu yoktur, çıkarları vardır" Güzel bir o kadar da yüzyıllardır süren siyasi yaşamı özetleyen bir cümledir. Azeri halkıyla Bizim halkın arasındaki gönül bağı ilelebet kalacaktır ama çıkarlar ?

Somali'ye yardıma giderken oradaki insanların kara kaşı kara gözü için gitmediğimiz gibi Suriye'deki insanları barındırmamız kadar Filistin'i Azerbaycan'dan daha fazla savunmamızın altında yatan bütün sebepler çıkarlar. Yeri geldiğinde iktidar için kardeşin kardeşi öldürdüğü bir hükümranlık durumu üzerinde konuşuyoruz. Siyaset insanın içindeki şeytanın dışa vurumudur.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bugünkü depremi HAARP yaptığı yönünde baya ciddi söylentiler var. Örneğin havada bulut yokken gök gürleme sesi duyan birçok insan var. Ekşi sözlüğe birisi yazmış :

bu akşam, istanbul üzerinde haarp etkisiyle oluşturulmuş meşhur yapay bulutlardan sıkça görüldü. (bkz: haarp)

tarz olarak japonya depreminden önce şu görülenlere çok benziyordu. izleyelim;

http://youtu.be/fdmoxkihsoq

kafasını kaldırıp dikkat edenler görmüştür. akşam sularında avrupa yakası.

bu gece umarım istanbulda kötü bir şey oluşmaz. gerçi sadece deprem için kullanılmıyor o bulutlar. insanların psikolojileri üzerinde çeşitli etkileri de olduğunu söyleniyor.

- verdiler mi ceyranı ne yaptılar, bir gerginlik var havada,... üzerimde de bir sıkıntı var, hayırlısı... (türk kafası)

haarp üzerine konuşulanlar ne kadar gerçek, emin olamıyoruz ama insana ister istemez senaryolar kurduruyor. o bulutlar tedirgin edici!
    eğer olur ya kötü bir şey olursa bu gece, (umarım olmasın) gidip şu haarp denen tesisi bombalayalım. polat alemdar mı yapar kim yaparsa artık.

tarihe not düşülsün bu entry de.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Birde bu var :

http://www.blogtaslak.com/2012/06/ya...-haarp-mi.html

Rusyadaki olaylar, deprem, Azerbeycan olayı , ığdır ve diyarbakırda ışık patlaması ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye'de bunların kuruluşları var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vay be araştırdımda büyük forumlarda, twitterlarda, sözlüklerde bu olaylar olmadan bu cisimleri gören çok sayıda insan var.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sadece bu gece için değil Türkiye açısından önemli günlerden önce beklenmedik gelişmeler yaşandı diye iddialar var.

2011 Mayısta Simav depremi, 2011 Ekim ve kasımda oluşan Van depremleri ve bu sene nisanda batının yaşadığı şiddetli fırtınalar...

19 Mayıs
    23 Ekim
    9 Kasım
    18 Nisan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Anladığım kadarıyla adamlar füze tarzı birşey fırlatıyorlar havaya. Sonra bu yukarda toz haline geliyor ve elektriksel değişikliklere neden oluyor ve yapay bulutlar oluşuyor. Bu elektriksel değişiklikler insanların ruh hallerini bozuyor. İsterlerse daha da değişik elektrik yükleyip depreme neden oluyorlar.

Adamlar neler icat ediyor biz napıyoruz

Bakın bir süre sonra toz olup yok oluyor

[YOUTUBE="T9hX2v1R4_M"]haarp[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Milliyet kafayi siyirmis, uzun zamandir bakmiyodum ama depremi duyunca bakiim dedim. Her habere flas ya da son dakika demisler. Iyice civitti bu gazete, yazik. Ne kadar magazinel haber varsa doldurmuslar. Yok isikti yok bilmem neydi. Spekulatif seylere bayiliyoruz zaten.

Tekirdagda depremi en yakindan yasiyanlara gecmis olsun.

Bu arada Azerbaycan-Ermenistan gerilimiyle ilgili en ufak bir habere rastlamadim. Nerden duydunuz bunu?

meteor carpmasina benzettim, pek sasilacak bir durum gibi gorunmuyo ayriyeten yukardaki video. bildigin meteor ya da uydulardan biri dusmustur. duserken yanarak yokoluyor, bunlari siz de biliyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu videodakiler meteor. Hava sürtünmesinden dolayı ısınıp, yanıyor ve zamanla yok oluyor. Gayet normal gibi duruyor. Ama bu Haarp' ı bir araştırmak lazım.

Özellikle Tesla' nın "düşük frekanslı elektromagnetik ışınımla yüksek enerji nakli" diye bir araştırması olduğunu bilmiyordum. Bunun üzerine birşeyler okuyacağım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben deli değilim. Ben deli değilim !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bakmak isteyenler için şöyle bir Haarp yazısı buldum.

http://thex-files.4mg.com/haarp.htm

Bu arada bu tip şeyleri çok da büyütmemek lazım. Askeri teknoloji gelişim şirketlerinde ne teknolojiler var şaşar kalırsınız.Halbuki elimizde sadece dandik silahların olduğunu sanıyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu HAARP kurucusu Tesla adında biri imiş ve kendisi okumayan ancak 6 dil bilen biriymiş.Einstain'ın 10 kat daha akıllısı diyorlar, fena biri imiş.

88 yaşında bir otel odasında beş kuruşu olmadan ölü bulunmuş.Bu tarz bilgiler buldum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende çok iyi bir yazı var. Kanıtlı felan ama yazıyı yazan kişi tam inci sözlük tipi birisi. Baya küfürlü yazmış. Ama sonuçta kanıtlı şeyler yazmış. İsteyen varsa ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Cenker , Tesla diye biri ne demek yahu? Bahsettiğin kişi Nikola Tesla, hani şu size lisede fizik diye öğretilen şeyi çıkaran adamlardan biri olan Tesla

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @Cenker , Tesla diye biri ne demek yahu? Bahsettiğin kişi Nikola Tesla, hani şu size lisede fizik diye öğretilen şeyi çıkaran adamlardan biri olan Tesla
    Sözelciyim ve en sevmediğim derstir.Adını bu yaşıma kadar duymadım.Tabii benim ayıbımdır bu bu arada msn'e gelsene Zaferim

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hani şu Einstein diye biri varya. Onun gibi biri diyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    bu arada msn'e gelsene Zaferim

Ahahahahha Aklın varsa girme msn'e

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sanki okul çıkışında kavgaya çağırıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Birazcık tedirgin oldum diye bunlar mı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tesla'yı The Prestige filminde duymuştum ilk sanırım , sonrası malum araştırdım.Çok bozmamak lazım kafayı böyle düşüncelerle ama kararında araştırma ve bilgi elde edilmesi yerindedir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sanki okul çıkışında kavgaya çağırıyor
    Girme sakın girme Sabaha kadar tutar seni. Beni bırakmıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Birazcık
    Birazcık mı ? Ekliyim mi buraya konuşmalarımızı

Mesaj Yetkileri