Yaklaşık 6 aydır FM12 oynamıyordum ve yaz tatilinin başlamasıyla yeni bir başlangıç yapayım dedim,ve bu başlangıcın adı Kayserispor!
Buraya gelişim ise şöyle gelişti.
SH(Süleyman Hurma):Ya Şota bu Galatasaray bizden Amrabat'ı alacak vallahi çok korkuyorum.
ŞA(Şota Arveladze):Üzülme abi,benim sana söyliyeceğim daha kötü bir haberim var.
SH:Hayırdır Şota?
SA:Abi bana Hollanda'dan Nec Nijmegen teklif yaptı,biliyorsun aile de Hollanda'ya dönmek istiyor,sen ne düşünüyorsun?Başkanla bir konuşsan ...
SH:Valla Şota bütün planlarımızı alt-üst edersin ama gitmeyi düşünmüyorsun değil mi?
SA:Iıı başkan kem-küm ben anlamıyor seni türkçe zayıf kalıyor.
SH:Ulan Şota yatacak yerin yok tamam git git bütün planlar bozuldu ne yapacağız şimdi?
SA:Haydi abi kal sağlıcakla.
Ardından SH Antalya'nın ilçesi olan Alanya'ya tatil yapmak için ve biraz kafasını toplamak için gelir.SH'nın kaldığı otelde benim de bir arkadaşım kalmaktadır ve orada karşılaşırız.Tabiki fanatik Galatasaraylı olmamdan dolayı Amrabat konusunda eleştiri yapmak için yanına gittim ve Amrabat'ın köle olmadığını o giderse gelen parayla defans ve forvet sorunlarını çözeceklerini söyledim ve bir kaç öneri yaptım.Teknik direktör konusunda sıkıntıda olduğu için alkol alan SH ise yanında taşıdığı kontrat kağıdını çıkardı ve bana teknik direktörlük teklif etti.Böyle bir şeye çok şaşıran bense anında kabul ettim ve 1 Temmuz 2011 tarihinde takımın başına geçtim.