Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Kayserispor'la Yeni Bir Başlangıç!

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Default Kayserispor'la Yeni Bir Başlangıç!

Yaklaşık 6 aydır FM12 oynamıyordum ve yaz tatilinin başlamasıyla yeni bir başlangıç yapayım dedim,ve bu başlangıcın adı Kayserispor!
    Buraya gelişim ise şöyle gelişti.
    SH(Süleyman Hurma):Ya Şota bu Galatasaray bizden Amrabat'ı alacak vallahi çok korkuyorum.
    ŞA(Şota Arveladze):Üzülme abi,benim sana söyliyeceğim daha kötü bir haberim var.
    SH:Hayırdır Şota?
    SA:Abi bana Hollanda'dan Nec Nijmegen teklif yaptı,biliyorsun aile de Hollanda'ya dönmek istiyor,sen ne düşünüyorsun?Başkanla bir konuşsan ...
    SH:Valla Şota bütün planlarımızı alt-üst edersin ama gitmeyi düşünmüyorsun değil mi?
    SA:Iıı başkan kem-küm ben anlamıyor seni türkçe zayıf kalıyor.
    SH:Ulan Şota yatacak yerin yok tamam git git bütün planlar bozuldu ne yapacağız şimdi?
    SA:Haydi abi kal sağlıcakla.
    Ardından SH Antalya'nın ilçesi olan Alanya'ya tatil yapmak için ve biraz kafasını toplamak için gelir.SH'nın kaldığı otelde benim de bir arkadaşım kalmaktadır ve orada karşılaşırız.Tabiki fanatik Galatasaraylı olmamdan dolayı Amrabat konusunda eleştiri yapmak için yanına gittim ve Amrabat'ın köle olmadığını o giderse gelen parayla defans ve forvet sorunlarını çözeceklerini söyledim ve bir kaç öneri yaptım.Teknik direktör konusunda sıkıntıda olduğu için alkol alan SH ise yanında taşıdığı kontrat kağıdını çıkardı ve bana teknik direktörlük teklif etti.Böyle bir şeye çok şaşıran bense anında kabul ettim ve 1 Temmuz 2011 tarihinde takımın başına geçtim.
    Last edited by managerking66 : 11.Haziran.2012 at 16:27

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Başarılar dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kulübün başkanı Süleyman Hurma değil yalnız, Recep Mamur.

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Kulübün başkanı Süleyman Hurma değil yalnız, Recep Mamur.

Başarılar.
    Heyecan diyelim teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Kayserispor 3 oyuncuyu kiraladı!
    Emir Kujovic-Semih Aydilek-Khizanishvili ile yollar 1 seneliğine ayrıldı.Kujovic Mersin İdman Yurdu'na Semih Tavşanlı Linyit'e Khizanishvili ise Lech kulübüne kiralandı ancak alınan duyumlarda Burak Arslan'ın bu 3 oyuncuyu kafasından sildiği ve yolları ayırmak istediği düşünülüyor.Bu 3 oyuncu dışında kaleci Navarro'da kadro dışı kaldı alıcısını bekliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Kayseride transfer bombası Bursaspor'un anlaşmak üzere olduğu Kara,Bursaspor'un genç kalecisi Sercan Şen ve tecrübeli defans oyuncusu Nelson Rivas ile anlaşıldı.İşte oyuncular ;

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Kayseri'de tempo düşmüyor! İşte hazırlık kampı ;

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Kayseri lige zor bir maçla başlıyor! Burak Arslan hedef 3 puan dedi!
    1.Hafta

2.Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Basın mensupları Burak Arslan'ı bir Kayseri'de bir eğlence mekanından çıkarken yakalıyor ve soru bombardımanına tutuyor.
    BM(Basın mensupları):İyi akşamlar hocam,sizi bulmuşken kulübün durumu hakkında ne düşündüğünüzü soralım.
    BA(Burak Arslan):İyi akşamlar,açıkçası Beşiktaş maçından önce sezonun ilk maçı olmasından dolayı ve de taraftarın ve yönetimin beni tanımamasından dolayı oyuncuları ekstra motive ettim belki çok iyi oynamadık ama kazanmasını bildik ama bu galibiyet sonucunda acemiliğimden dolayı biraz fazla gaza geldim diye düşünüyorum ve Gençlerbirliği maçı iyi bir ders oldu ancak Gençlerbirliği maçının hakkının en azından beraberlik olduğunu düşünüyorum yani takım kafamdaki oyunu oynamaya çalışıyor ama zorlanıyoruz.
    BM:Peki hocam beklenmeyen oyuncuları yolladınız ve beklenmeyen isimler aldınız.Transferler hakkında ne düşünüyorsunuz?
    BA:Açıkçası kafamdaki takım gençlik ve tecrübeyi bir arada bulundurmalı yani 30 yaşın üstünde bir oyuncu bulundurmak istemiyorum.Özellikle Kaleci Navarro ve stoper Khizanishvili konusunda yoğun eleştiriler alıyorum ama herkesin beklemesini istiyorum açıkça da söyleyeyim oyuncular kiralık gitti ama seneye de takımda bulunmayacaklar.
    BM:Peki hocam yönetimle aranız nasıl?
    BA:Açıkçası beni buraya Süleyman Hurma getirdi ve başkan Recep Mamur'la imzalar dışında bir konuşmamız olmadı ama Recep Bey bana transfer konusunda önerilerini verdi ve Navarro'nun kalmasını istediğini söyledi ben de ona başkanım transfer işinden sorumlu olan benim eğer başarısız olursam arkasında duracağım lütfen transfer işlerine dahil olmayın dedim.Bu olay anladığım kadarıyla basına yanlış yansımış lütfen doğru habercilik yapalım.
    BM:Peki hocam başarılar dileyerek ayrılalım.
    BA:Teşekkürler.
    Last edited by managerking66 : 11.Haziran.2012 at 17:12

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

3.Hafta

Kolay geçeceğini düşündüğüm bir maçtı ve öyle de oldu.
    4.Hafta

Maçtan önce kesinlikle böyle bir sonuç beklemiyordum,elbette galibiyet istiyordum ama beraberliğe hayır demezdim ama en kolay maçımız oldu.
    5.Hafta

Elbette hedeflerim arasında şampiyonluk grubu vardı ama takım beklediğimden çok daha çabuk birbirine alıştı ve ilk haftalarda zorlanacağımı düşünen ben çok iyi bir başlangıç yaptım.
    6.Hafta

Elbette her maçımızı kazanmayacağız ama puan kaybedeceğimizi düşündüğüm maç bu değildi,maalesef sezonun en kötü futbolunu oynadık ama 1 puanı aldık.Takımda hafif yorgunluklar var.Sanırım daha fazla rotasyon yapmalıyım.
    7.Hafta

Takım gerçekten çok iyi top oynuyor.Bu kadar iyi başlamayı pek beklemiyordum çünkü çok fazla transfer vs. yapmadım ama takım iyi bir uyum yakaladı ve genelde 8 oyuncu sabit 3 oyuncu değişiyor ilk 11'de Ordu maçından da 3 puanla döndük.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

İşte ligdeki sıralama ve oyuncu istatistikleri ;

Açıkçası ligi bu sırada bitirmemiz çok çok zor zaten böyle bir hedefimizde yok.Hedefimiz ligi şampiyonluk grubunda bitirmek ve oradan uefa veya şampiyonlar ligine gitmek.Takımda çok yetenekli isimler yok.Bireysel yetenekleri olan Cangele ve Amrabat'a sahibiz.Özellikle Eski fm'lerde Cangele'den yararlanamayan ben bu oyunda çok iyi yararlanıyorum gerek AMC'de treq. gerek AML'de inside forward çok iyi oynuyor.Amrabat da onun kadar görünür olmasa da Troisi ile beraber iyi gidiyor.Forvet olaraksa sene başı birini alamadım ama Kujovic'i yolladım.Kimi oynatacağım konusunda çok kararsızdım ama Gökhan Ünal bana bu konuda çok yardımcı oldu zaman zaman poacher zaman zaman target man olarak iyi performans veriyor.En azından istikrarlı olarak vasatın üzerinde performans veriyor 7 maçta 3 golü var Gökhan'ın 1 de asisti zaten takım olarak tek oyuncu üstüne kurulu bir takım olmadığımızdan bu bana yetiyor yine de devre arasında yapacağım tek transfer forvet almak olacak.Diğer bir sorunumuz kaleciydi çünkü Navarro'yu yollamıştık ama yedek kalecimiz Gökhan Değirmenci de bana bu senelik yetecek gibi görünüyor.Defans dörtlümüzse tam olarak kafamdaki gibi oldu seneye belki bir stoper alırım onun dışında transfer yapmam gibi görünüyor.Sol bekte Hasan Ali Kaldırım Sağ bekte Peter Pekarik var Peter kiralık olarak forma giyiyor ama arkasında Okan Alkan var yani her iki bekimizde seneye türk olacak ve milli takımda da oynayacaklarını düşünüyorum,stoperde ise Eren Güngör ve Nelson Rivas var.Eren aynı Hasan ve Okan gibi milli takımda oynayacağını düşündüğüm bir isim,Nelson Rivas'ı ise bonservizsiz olarak aldım ve iyi performans veriyor seneye defansa oyuncu alırsam sadece Rivas yerine olacak yani defanstan memnunum.
    Peki arkadaşlar siz kariyer hakkında ne düşünüyorsunuz? Tavsiyeleriniz neler?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar, gayet iyi gidiyorsun. Giriş komik olmuş Dediklerin bana mantıklı geldi, ek olarak bir tavsiye vermeye gerek duymadım açıkçası
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar, gayet iyi gidiyorsun. Giriş komik olmuş Dediklerin bana mantıklı geldi, ek olarak bir tavsiye vermeye gerek duymadım açıkçası
    Çok teşekkürler yine de devre arası için tavsiyeler iyi olur

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

8.Hafta

Sakatlıklar çok can sıkmaya başladı,Cangele,Eren Güngör,Troisi sakatlandı.
    9.Hafta

Sonuçlar iyi gibi görünüyor ama gerek sakatlıklar gerek form düşüklüğü çok canımı sıkıyor.
    10.Hafta

Bu maçı kesinlikle kazanmalıydık ancak zaten tek forvetimiz olan Gökhan da sakatlanınca forvetsiz kaldık.
    11.Hafta

Kazanmamız gereken bir maçta 3 puan bıraktık,bazı taktiksel değişiklikler yapacağım.
    12.Hafta

Sakatlar yavaş yavaş dönüyor,yaptığım değişiklikler de işe yaradı gibi bakalım ilk devreyi nasıl kapatacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü mağlubiyeti kötü olmuş :/

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Puan durumunda son durum nedir ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Puan durumunda son durum nedir ?
    Atıyorum arkadaşlar puan durumunu,bu arada Ankaragücü çok kötü oldu rotasyonda çok darız 5 yedek çıkarabiliyorum sakatlıklardan,devre arası transfer gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bobo'yu al gerçekte ki gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

13.Hafta

Kalecimiz sakatlandı ve 17 yaşındaki Sercan Şenle oynuyoruz,zor günler geçiriyoruz.
    14.Hafta

Bu Samsunspor kesinlikle küme düşer zayıf kadromuzla çok rahat geçtik onları,çok etkisizlerdi.
    İşte puan durumu ;

Aslında hedeflediğim bir yerdeyiz ama çok daha iyi olabilirdik,bu sırada olmamızın temel sebebi Fenerbahçe dışındaki rakiplerimizin çok geride kalması.Bu devreyi 17 maç 34 puanla tamamlamak hedefliyordum alacak gibiyiz ama sene başı rotasyonu düşünmemem benim hatam son 2 maçta solbekte Okan Alkan oynadı çünkü Hasan'ın yedeği yokmuş.
    İşte bu da kadromuz ;

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Bobo'yu al gerçekte ki gibi
    Olabilir cidden Gökhan Ünal'dan maksimum verim alıyorum ama yetersiz adam
    Adam 13 maç 7 gol 2 asist gerçekten 2.5 yıldıza göre gayet iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Arkadaşlar devre arasında 3 transfer yapacağım.Bunlardan birisi kaleci olacak kaleci transferi kiralık olursa daha iyi olur çünkü yeterli bütçemiz yok,aynı şekilde yerli-yabancı farketmez bir sol bek almam gerekiyor masilela düşünüyorum bir de asıl olarak bütçe yetersizliğinden dolayı kiralık olması tercihimde olan forvet gerekiyor tavsiyeleriniz neler?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sol bekte Hasan Ali yokmu ? Alternatif arıyorsan Özgür Çek var Kaleci olarak Serdar Kulbilge mi ne vardı boşta (Serkan Kırıntılı da olabilri) Forvet Kiralık olarak değilde ucuz olarak Ante Vukusic var.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sol bekte Hasan Ali yokmu ? Alternatif arıyorsan Özgür Çek var Kaleci olarak Serdar Kulbilge mi ne vardı boşta (Serkan Kırıntılı da olabilri) Forvet Kiralık olarak değilde ucuz olarak Ante Vukusic var.
    Hasan Ali sakat 4-5 hafta gitti,Cangele 2 hafta sakattı iyileşti maça çıkmadan 9 hafta sakatlandı,kalecimiz de öyle forvetteyse Gökhan'ın alternatifi yok ve de yaşlı o da sakatlanacaktır mutlaka.Teşekkürler tavsiyelerin için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Masilela ilk sezon kiralık oynadığı için onu alamazsın. Onun 1 boy küçüğü Petar Zanev var, ona bakabilirsin sol bek yedeği için Forvet olarak Kermit Erasmus'u birisi almamışsa hemen kap, 4 sene sonra inanılmaz bir poacher oluyor. Kaleye de kesinlikle Karşıyaka'dan Necati Yılmaz'ı öneririm, performansıyla beni kendisine hayran bıraktı
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Masilela ilk sezon kiralık oynadığı için onu alamazsın. Onun 1 boy küçüğü Petar Zanev var, ona bakabilirsin sol bek yedeği için Forvet olarak Kermit Erasmus'u birisi almamışsa hemen kap, 4 sene sonra inanılmaz bir poacher oluyor. Kaleye de kesinlikle Karşıyaka'dan Necati Yılmaz'ı öneririm, performansıyla beni kendisine hayran bıraktı
    Çok teşekkürler bakıyorum hemen,3 maç daha oynadım ve devreyi tamamladım paylaşacağım birazdan.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Tolga ciğerciyi kiralayabilirsin kadroda alternatif olur sonra forvet içinde ante vukusic i alabilirsin bu kadroyla ben şampiyon bitirmiştim benzer transferlerle zor değil kayseriyle şampiyon olmak

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Tolga ciğerciyi kiralayabilirsin kadroda alternatif olur sonra forvet içinde ante vukusic i alabilirsin bu kadroyla ben şampiyon bitirmiştim benzer transferlerle zor değil kayseriyle şampiyon olmak
    İnanılmaz sakatlıklar var şampiyonluk hedefim yok açıkçası bu sene.18 kişi maça çıkamıyoruz son 4-5 maçtır.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

15.Hafta

Dar rotasyon problemimiz sürüyor özellikle genç diye yedek olarak sezon başı aldığım Sercan Şen çok kötü performans veriyor.
    16.Hafta

Helal olsun Gökhan diyorum,daha fazla konuşmuyorum çünkü çok doluyum.
    17.hafta(1.Dönem Sonu)

Sonunda gelen bir 3 puan!Devreyi kapattık puan durumunu aşağıda paylaşacağım.Gerçekten özellikle 11.haftadan sonra çok fazla zorlandığımızı söylemem gerekiyor,çok fazla ilgi yok kariyere ama ben kendi kendime paylaşarak çok eğleniyorum,takip eden arkadaşlara da teşekkürler

Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzonspor toparlanıyor bu üçlünün ve Gaziantepspor'un beni zorlayacağını düşünüyorum şampiyonluk grubu için.
    Transfer konusuna gelirsek oyuncu Abdullah Durak 250k Euro'ya Trabzonspor'a transfer oldu.Kendisi yedekte çok sorun çıkarıyordu ve de maddi sorundan dolayı transfer yapamıyorduk ben de elden çıkardım.
    Büyük ihtimalle sene sonu elden çıkaracağım bir oyuncu transfer ettim çünkü sol bekte alternatifsizdik.
    Semih Kaya ile de görüşmelerimiz sürüyor açıkçası başka transfer yapmamız çok olanaksız bu arada sene başında bu arkadaşla anlaşmıştık çok büyük beklentim var kendisinden geleceğe yönelik canlı olarak maçını izlediğimden aldım arkadaşı ama oyunda da iyi olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sakatlanmazsa çok gelişir Artun. Bir kariyerimde inanılmaz bir poacher olmuştu

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri