Sayfa 328 / 480 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
9,811 ile 9,840 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbrahim Altınsay'ın bulunduğu futbol komitesi Ziya Doğan'ı bile getirse neden getirdiler demeyeceğim diyordum kendime ama şimdi açıkcası büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.Zaten kulüp çok zor durumda,bu zor durumda İbrahim Altınsay gibi bir değeri istifa ettirecek isimlerle neler olacak bilmiyorum hiç.Açıkcası bu akşam yaşanan bu gelişme beni iyice umutsuzluğa sevk etti.Bakalım hayırlısı...
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hem taktik analiz yapiyor hemde foto çekiniyor adam

gs transfer listesindeki arkadasin attigi linki okuyordum iste tam hikmet hocaya geldi bu yuzden avrupaya gidiyor adam durmadan
    Aynen sen deyince o yazi aklima geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, futbolcu Ersan Adem Gülüm ile yapmış olduğu sözleşmesinin 3. maddesi olan ödemeler ve özel hükümler maddesinin, Şirketimiz tarafından taahhüd edilen diğer ücretler ve ödeme şekli bölümü ek bir sözleşme ile değiştirilmiştir.

Buna gore; Sözleşmedeki Garanti ücreti 1.200.000.Euro'dan 750.000.Euro'ya maçbaşı ücreti ise 20.000. Euro'dan 12.000.Euro'ya indirilmiştir.
    Maçbaşı ücreti 40 Maçla sınırlıdır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ufak gibi görünen fakat çok ciddi bir indirim. Umarım diğer oyuncularda sıcak bakar buna.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

450.000 ve 770.000 euro arasi bir indirim. simdi 10 oyuncu böyle bir indirime gitse 4.500.000 ve 7.700.000 arasi tasarruf ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan gibi yardımcı olan oyuncular çıkacaktır ancak bu fiyat indirimi konusu ters tepebilir.Egemen,Quaresma felan sıcak bakmıyor bildiğim kadarıyla.Sırf bu yüzden bile giden oyuncular olucaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan'ın yaptığı çok çok önemli birşey. Benim diyen Beşiktaşlılara taş çıkartacak derecede. 10 futbolcunun böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum ama en azından şöyle kalburüstü 2-3 topçumuz yapsa yine aynı hesaba denk gelir hemen hemen .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko ve Ernst'te çok para kazanıyor Beşiktaş'ta. Özellikle Holosko hakettiğinin çok fazlasını alıyor. Onlarda indirim yapabilir. Çete'den Simao giderse Beşiktaş biraz olsun rahatlar. Onun dışında Almeida , Ferdi , Q7'nin indirim yapabileceğine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eralp söylediğin üç isim de doğru ve kulüp bu isimlerle ilgili işlem yapmaya çalışıyor. Simao alacaklarına karşılık gönderilsin deniyor. Ernst'in gitmesi imkansız , indirim yapılması isteniyor. Holosko da uygun bir teklif çıkmaıs durumunda gönderilecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Holosko'ya kimse çıkıp bizim verdiğimiz 1.8 milyon euro'yu vermez.Şaka gibi maaş yahu.
    Last edited by vego : 12.Haziran.2012 at 17:24

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ernst'in kazandığı para normal adam sahanın en iyisi oluyor.Yılmadan mücadele eden Ernst gibi kaç oyuncumuz daha var?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Van Gaal'le anlaşmış haberleri var.

http://kartalhaber.com/
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Beşiktaş Van Gaal'le anlaşmış haberleri var.

http://kartalhaber.com/
    van gaal bu kriz yönetiminde biraz tuzlu değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    van gaal bu kriz yönetiminde biraz tuzlu değil mi ?
    Nekadara geldiğini ve yönetimin anlaşıldığına dair bildirisini görmeden bir yorum yapmak içinde erken.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersana helal olsun, her adam yapmiyor iste. Egemene sorun bakalim yaparmi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş yabancı hoca aLacaksa bu adam Ericcson değiL Van GaaL oLmaLıdır. YerLi hoca aranıyorsa o zaman da Tayfuru göndermeyecektin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Van Gaal'i sorgusuz sualsiz kabul ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın bu hale nasıl geldiğinin en önemli ipuçlarını Nihat verdi aslında. Nihat ben Türkiye'ye dönmek istemiyordum bu yüzden Yıldırım Demirören'e çok yüksek bir ücret söyledim fakat kendisi hiç düşünmeden kabul etti ve bende kendisine tamam demiş oldum diyor. Yıllarca böyle hesapsız kitapsız işler yaptı Beşiktaş. Vasıfsız adamlara harcanan milyon €'lar da cabası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Beşiktaş'ın bu hale nasıl geldiğinin en önemli ipuçlarını Nihat verdi aslında. Nihat ben Türkiye'ye dönmek istemiyordum bu yüzden Yıldırım Demirören'e çok yüksek bir ücret söyledim fakat kendisi hiç düşünmeden kabul etti ve bende kendisine tamam demiş oldum diyor. Yıllarca böyle hesapsız kitapsız işler yaptı Beşiktaş. Vasıfsız adamlara harcanan milyon €'lar da cabası.
    8 yıldır Beşiktaş değil YD böyle hesapsız kitapsız işler yapıyordu. YD başa geldiğinde yani Serdar Bilgili başkan en son bıraktığında futbol şubemiz 12 milyon tl karda idi. Dünya üzerinde dahi senelik kar yapan çok kulüp yokken..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Van GaaL geLsin, 5 yıL Şampiyon oLmasak, ama her maç adam gibi oynasak, aLtyapıdan takıma bir kaç isim dahiL etsek yeter.

Dortmund bundan 5 yıL önce bizim düştüğümüz durumun aynısına düştü. AdamLar bitmek üzereydi, MiLyon EuroLuk borçLarı vardı. Çok ciddi bir yapıLanma ve istikrarLı bir hoca iLe aLtyapıdan adamLar çıkardıLar, ucuza aLıp katına sattıLar, sistemLeri oturdu ve şu anda Avrupa nın en iyi takımı durumundaLar. Ha biz çok süper oLmayaLım, ama artık düzLüğe çıkaLım. ModeL aLınacaksa Dortmund modeLi örnek aLınmaLı. DurumLarı bizim iLe aynı idi ve Van gaaL gibi o modeLi uyguLayabiLecek, uyguLarken futboLu keyif verecek bir takım oLmaLıyız. 3 Sezon önce Dortmund ŞampiyonLuğa oynamıyordu ama adamLarı izLerken keyif aLıyordu insan, şimdi ise artık bu keyif başarıya da dönüştü. Bu oLmaLı, başka yoL yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Van GaaL geLsin, 5 yıL Şampiyon oLmasak, ama her maç adam gibi oynasak, aLtyapıdan takıma bir kaç isim dahiL etsek yeter.

Dortmund bundan 5 yıL önce bizim düştüğümüz durumun aynısına düştü. AdamLar bitmek üzereydi, MiLyon EuroLuk borçLarı vardı. Çok ciddi bir yapıLanma ve istikrarLı bir hoca iLe aLtyapıdan adamLar çıkardıLar, ucuza aLıp katına sattıLar, sistemLeri oturdu ve şu anda Avrupa nın en iyi takımı durumundaLar. Ha biz çok süper oLmayaLım, ama artık düzLüğe çıkaLım. ModeL aLınacaksa Dortmund modeLi örnek aLınmaLı. DurumLarı bizim iLe aynı idi ve Van gaaL gibi o modeLi uyguLayabiLecek, uyguLarken futboLu keyif verecek bir takım oLmaLıyız. 3 Sezon önce Dortmund ŞampiyonLuğa oynamıyordu ama adamLarı izLerken keyif aLıyordu insan, şimdi ise artık bu keyif başarıya da dönüştü. Bu oLmaLı, başka yoL yok.
    Nokta......

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anlaşıldı ki medyada çıkan hiçbir haber doğru değil hoca konusunda. Daha dün gece Eriksson deniyordu, şimdi Van Gaal'i yazıyorlar. Buna benzer durum, yerli hocada da yaşandı. 2 gün üst üste önce Samet Aybaba, sonra Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta diye haber yapıldı. Şu andan itibaren yapılacak tek şey, resmi açıklamanın yapılmasını beklemek.

Medyada yer alan haberlerden bağımsız olarak yorum yapacak olursam; en çok istediğim yabancı teknik adam Van Gaal, yerli hoca ise Mustafa Denizli'dir.

Bu arada, Macheda kiralık olarak Beşiktaş'a gelecek diye yazan gazeteler de var. Bu haberin de doğru çıkmasını isterim şahsen.

Kim gelecekse bir an önce gelmeli artık. Geçen sene de Tayfur tak diye içeri alındı gene böyle belirsizlik oldu, sezon öncesi hazırlıklar, kamp, teknik düzen, taktik anlayış falan darma duman oldu.

Rakipler kadrolarını yamamaya, gelecek sezonun planlarını yapmaya başladılar daha bizde ne teknik adam belli, ne kimlerin takımda kalacağı, ne gelecek sezon nasıl bir sistemle oynanacağı, ne de ne tarz oyuncuların geleceği. Tek kafasında bir plan olan adam Altınsay da istifa etti/ettirildi, camianın yakaladığı olumlu hava da dağıtılmış oldu.

Adama gelecek sezona hazırlanacak, transferlerini önceden bitirip takıma monte edecek, sistemini ve felsefesini benimsetip işlerlik kazandıracak zaman aralığını bırakmazsan istersen Mourinho'yu getir nafile. Aylar oldu yahu!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Anlaşıldı ki medyada çıkan hiçbir haber doğru değil hoca konusunda. Daha dün gece Eriksson deniyordu, şimdi Van Gaal'i yazıyorlar.
    türk medyasinda gecen hangi haber dogru ki

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Macheda'yı kiralayabilirmiş ve Sözleşmesi biten İsveçli Forvet Rosenborg'lada ilgileniyormuşuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Macheda İsveçli değil ki.İtalyan.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Macheda'ya dememiş ki o İsveçli diye
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rosenberg'dir o

Almeida'nın kalmasını yeğlerim şahsen

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Yanlış anlaşılma olmuş. Macheda(İtalyan) + Rosenberg(İsveçli) ilgilenilen oyuncular
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ahmet abi ne içtin sabah sabah

Mesaj Yetkileri