Bugün Baros kahraman olabilir.
Bugün Baros kahraman olabilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
YUNANİSTAN: Sifakis, Torosidis, Papadopoulos, Papastathopoulos, Holebas, Maniatis, Katsouranis, Karagounis, Salpingidis, Gekas, Samaras
RUSYA: Malafeev, Anyukov, Berezutski, Ignashevich, Zhirkov, Shirokov, Denisov, Zyrianov, Dzagoev, Kerzhakov, Arshavin
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÇEK CUMHURİYETİ: Cech, Selassie, Sivok, Kadlec, Limbersky, Hübschman, Plasil, Jiracek, Rosicky, Pilar, Baros
POLONYA: Szczesny, Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch, Dudka, Polanski, Blaszczykowski, Murawski, Obraniak, Lewandowski
Rusların fm'deki efsane kalecisine ne oldu herşeyden öteYani Akınfeev'e. yine sakat mı?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Polonya inanılmaz rahat oynuyor.Ancak şimdi bu kadar kaçırdıklarını sonra arayabilirler.
Yunanistan öne gecmis simdi herşey iyice karıstı.
Bu skorlarla oluşan puan durumu ;
1 Rusya 4 +2
2 Yunanistan 4 0
3 Çek Cum. 4 -2
4 Polonya 3 0
Bu Yunanlar kadar ballı bir takım görmedim...3 Gol attılar attıkları 3 gol de hep rakip defansın hatası alın da atın dediler 3 defa...
Polonya aptallıgının cezasını cekiyor.İlk 15 dakikada bir sürü kaçırdılar şimdi böyle geriye düşersin işte.
2 maçta şuanki skorlarla biterse Rusya çıkamıyormuş.
Asist Barostan![]()
Tamam artık ölüsü 2,5-3m euro eder![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vay anasını ya.Rusya 2 maçta harika futbol oynadı herkes kesin çıkar gruptan diyordu adamlar elenecek maçlar böyle biterse.Yunanistan ve Çek Cum. çıkıcak grubun 2 dandik oynayan takımı.![]()
yazık oldu rusyaya böyle turnuvalarda gruplarda neden 2li averaj olur anlamıyorum zaten tek maç yapıyosun
Yunanlara bak vay arkadaş ya!
SübhanallahRusya gitti mi şimdi ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1. Çekler 2. Yunanlar çıktı...Şu Yunanların tırnağı bile olamıyoruz adamlar hep gruplardalar üstüne şimdi gruptan da çıktılar...Ama çok ballılar yahu attıkları gollere bi baksanız koparsınız...
O ne saçma uygulamaymış arkadaş ? Ben bu skorla Rusya çıkıyor diye biliyordum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Allah'ım Yunanistan'daki şu futbol şansını gördükçe kahroluyorum.Ulan Rusya nasıl elenir be.
Neyse nasıl olsa şimdi elenicek Yunanistan.Portekiz yada Hollanda'yı elerlerse helal olsun zaten ama 3-4 fark yerler.
Ne grup oldu be![]()
Yunanistan'a 1. geliyor yani Almanya diyebilirizimkansız onların işi...
geçen tv de genel averaj deniyordu nasıl yunanistan çıkıyo ya
Çek'ler hep atraksiyonlu gruplara düsüyor.![]()
Yunanistan çıkmıyorsa o kadar boşuna mı seviniyolar yahu çıktılar işteÇekler rahat olmalıydı biz yokuz karşılarında başka kimse yapamaz öyle mucize
![]()
Şu Çekler'in kanatlarına bayıldım.Jirasek ve Pilar.Wolsfburg ikisinde alarak iyi iş çıkarmış.Baros'u da verelim tam olsun.
Adamlar -1 averajla lider çıktı![]()