Yani? Bizi ne ilgilendirir? Müslüman oldu diye ayrı mı seveceğiz adamı?
Allah ile kendi arasında. Hem müslümanlıkta gösteriş olmaz. Biri eksik anlatmış Senderos'a durumu.
Yani? Bizi ne ilgilendirir? Müslüman oldu diye ayrı mı seveceğiz adamı?
Allah ile kendi arasında. Hem müslümanlıkta gösteriş olmaz. Biri eksik anlatmış Senderos'a durumu.
Şahsen ben pek haz etmezdim Senderos'tan.Şimdi seviyorum![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Buyur burdan yakSon dönemlerde gördüğüm en güzel düz mantığı kurduğun için tebrik etmem gerekiyor öncelikle
Müslüman olması daha ayrı.Din kardeşim.Anlıyosun dimi?Aynı ALLAH'a inanmak, aynı Peygamber'e tabi olmak.Senin için ne derece önemlidir yada önemli midir bilmiyorum ama ben önem veriyorum.Bunun futbolcu veya şarkıcı olması önemli değil.Birey olarak müslümanlığı tercih etmesi sevindiriyor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kardeş vallahi kusura bakma ama ben insanlara olan sevgimin boyutunu dinine göre belirlemiyorum. Benim için Allah'a inanmış ya da inanmamış bu bile farketmiyor. Benim için önce insan olması önemli. Gerisi çok boş be kardeş. Gerisi onun kendisini ilgilendirir. Kendisi ile Allah'ın arasında bir şey bu.
FM Gazetesi