1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Kolada Alkol Tespit Edildi!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çok şaşırdım alkolün tespit edildiğine. Bu saatten sonra ben işin dini boyutuna bakarım. Diyanetin açıklama yapması lazım. Ya "Alkol içeren her içecek haramdır" diyecek ya da "İçerik bakımından çok düşük bir oranda olduğu için dinen risk taşımamaktadır" diyecek. Benim çok net bir bilgim olmadığı için beklemedeyim şu anda. Bu işi takip etmek lazım.
    Alkolün çoğu haramda azı cayiz mi olacak Nedved?Haram olan birşeyin azı çoğu fark etmez.Zina,domuz eti vs'de olduğu gibi.

Sorun yok ben kola içmiyorum pepsi içiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Alkolün çoğu haramda azı cayiz mi olacak Nedved?Haram olan birşeyin azı çoğu fark etmez.Zina,domuz eti vs'de olduğu gibi.

Geçmiş olsun Pepsi'de de alkol var .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Pepsi'de de çıkmış yanlış okumadıysam
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İşte onu bilmiyorum. Bi orana mı bağlı yoksa kesin olarak yasak mı ? Geçenlerde Diyanet açıklama yapmıştı hatta "Alkol aldıktan sonra namaz kılınır mı ? Cevap : Eğer alkolün akli dengenizde değişiklik oluşturmadığına inanıyorsanız kılabilirsiniz" gibi.

Coca Cola ve Pepsi'de tespit edilmiş. Bundan sonra Bikola veya Kristal içicez demekki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İşte onu bilmiyorum. Bi orana mı bağlı yoksa kesin olarak yasak mı ? Geçenlerde Diyanet açıklama yapmıştı hatta "Alkol aldıktan sonra namaz kılınır mı ? Cevap : Eğer alkolün akli dengenizde değişiklik oluşturmadığına inanıyorsanız kılabilirsiniz" gibi.

Coca Cola ve Pepsi'de tespit edilmiş. Bundan sonra Bikola veya Kristal içicez demekki
    Bu adamlara inanmıyorum ben.Orucu Sex ile açabilirsiniz diyenlere bile tamah edenler var.Aslında tek doğru Kuran ama Arapçamız yok işte.

Mesaj Yetkileri