İyi geceler beyler, dikkat edin kendinize![]()
Bu aralar forum fena patladı. Yakında, 2.hesabı olmayanlar bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kalacak diye korkuyorum. Klavyeden caka satan insanlara çok kanıyoruz. Nasıl olsa kendilerini, ne yaptıklarını, kısaca gerçekte kim olduklarını göremediğimiz için burada istedikleri insan rolünü oynayabiliyorlar.
Kaan' ın da dediği gibi, kendinize dikkat edin bu aralar.
Football is simple,but Football Manager is not
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bir kaç saattir forumdaki eski konularda dolaşıyorum.Güzel bir nostalji oldu,baya keyif aldım.![]()
So what?
Saike
twitteri neden türkçe yaptılar ki saçma sapan insanlar ameleler tt listesindeki dengesizlikler giresi gelmiyo insanın
BU gece saatler 1 saniye ileri alınıyor. Atomların rezonans frekanslarını sayarak zamanı ölçen atom saatine dünyanın yavaşlayan devriyle uyumlu ilerlemesi için bir saniye eklenecek.
Bu ayarlama için bu gece atom saati Greenwich Gözlemevi saatine göre gece yarısı olmadan önce bir saniye ileri atılacak. Tüm dünyanın saatlerini ayarlamak için kullanılan atom saatindeki düzenleme yapılmazsa yıllar sonra güneşin batışı öğlen vaktine denk gelecek.
BİLGİ:Atom saatleri 1950’lerden beri uzay araştırmaları, astronomi, yapay uyduların yörüngelerine oturtulması, navigasyon ve bir çok bilimsel araştırmalarda kullanılıyor
Tamam kesin alacağım.![]()
![]()
Ben 2 saniye alırım seneye de kullanırım![]()
![]()
![]()
Acaba kaç yıl sonra olacak o dedikleri olay.Biz o zamana kadar yaşarmıyız acaba
Beyler arkadaş Santorini Adası'na gidiyor ben Anadolu'nun ücra bir köşesine.Hak mı lan bu ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zorunda kalmadıkça saatten falan bahsetmemek lazım bir süre buralarda.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
mehmet abi harikasın![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hahahahaha bu inanılmazdı![]()
Beyler yüzümdeki siyah noktalar için önerebileceğiniz bir ürün var mı ?
Patlat gitsin![]()