Sayfa 335 / 480 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon
10,021 ile 10,050 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ayrıca kamp iLe iLgiLi oLarak;

Fikret Orman, HABER1903'e yaptığı açıklamada; "Bu sene hazırlık kampımız iki etaptan oluşacak ve ilk etapta biz yerli ve genç oyuncularımızı şans vereceğiz. Yabancı oyuncular zaten kendilerini ispatlamış durumdalar ve onları ikinci etaptaki kampımıza dahil edeceğiz. Bundaki amaç basında çıkan haberlerde yansıtıldığı gibi sözleşmelerinde indirime gitmemeleri değildir. Hiçbir futbolcumuza böyle bir mesaj verme çabasında değiliz" dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Beşiktaş Transfer Haberler

Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
    Last edited by Nedvedmania : 04.Eylül.2012 at 03:19

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Az önce, eski transfer haberi konusunda ''kim ne yazmış'' diye yeniledim sayfayı, cevap yaz butonunu görmeyince ''atıldım mı, ne oldu'' diye kaldım bir an.

Konuyla alakalı yazacak olursam, Samet Aybaba'nın yabancılarla alakalı aldığı kararı anlamadım, çözemedim eğer yazılanlar doğruysa. Takım kaynaşması, uyum, birbirleriyle olan iletişimleri çok önemliyken yabancıları ilk etap çalışmalarına almamak da nedir? Çok enteresan.
    Last edited by footballer33 : 29.Haziran.2012 at 03:13

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaleci Paul Robinson'ın yarın İst'a gelip Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağı söyleniyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Az önce, eski transfer haberi konusunda ''kim ne yazmış'' diye yeniledim sayfayı, cevap yaz butonunu görmeyince ''atıldım mı, ne oldu'' diye kaldım bir an.

Konuyla alakalı yazacak olursam, Samet Aybaba'nın yabancılarla alakalı aldığı kararı anlamadım, çözemedim eğer yazılanlar doğruysa. Takım kaynaşması, uyum, birbirleriyle olan iletişimleri çok önemliyken yabancıları ilk etap çalışmalarına almamak da nedir? Çok enteresan.

Eski konuda payLaşmıştım. Fikret Orman açıkLAma yaptı. İki etapLı kamp yapacağız. İLk etap kampına yabancıLarımızın bir çoğunu götürmeyeceğiz. AğırLıkLı genç oyuncuLardan ve geçen yıL az oynamış oyuncuLardan oLuşacak bir ekip oLacak dedi. İkinci etap kampına tam kadro gidiLecek diye beLirtti. Medya da çıkan haberLerde ki gibi yabancıLArın ücretLerinde indirim yapmaLarı adına gözdağı vermek amacı iLe yapıLmış bir oLay değiL. Medya hemen Beşiktaşa saLdırmaya hazır zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Aybaba yaptığı açıklamada;

- QUARESMA'YI DÜŞÜNMÜYORUM -

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Quaresma'yı takımda düşünmediğini dile getiren Aybaba, "Beşiktaş Kulübü'ne katkısı olacak futbolcuları elimizde tutacağız, olmayanları göndereceğiz. Benim hiç bir oyuncu ile kişisel sorunlarım olmamıştır. Ancak Quaresma'nın maliyetine ve Beşiktaş takımına katkısına baktığımız zaman Quaresma'nın takımda kalmaması gerektiğini düşünüyorum ve Beşiktaş yönetimine de verdiğim raporda bunu dile getirdim." dedi.

- ROBİNSON İLE ANLAŞMADIK -

Beşiktaş gündeminde 2-3 kaleci isiminin olduğu ve Robinson ile anlaşma sağlanmadığını vurgulayan Aybaba, " Paul Robinson ile anlaştığımız doğru değil. Gündemimizde 2-3 tane kaleci var. Tabii bu isimler sadece bizim istememiz ile olmuyor. Kaleci antrenörlüğü konusunda Mehmet Tezcan ile anlaştık. " dedi.

- ALPER VE VEYSEL İLE İLGİLENİYORUZ -

Eskişehirsporlu futbolcular Alper Potuk ve Veysel Sarı ile de ilgilendiklerini duyuran Aybaba, " Alper Potuk ve Veysel Sarı transferi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sırf Quaresma'yı istememesi bile beni sevindirdi. Doğru yolda Samet hoca.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın siyah beyazlı takımın Portekizli oyuncusu Quaresma hakkında yaptığı açıklamaların ardından Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Bulut, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" Quaresma dün Milli takımdan geldi. Şu an için bir şey yok. Beşiktaş Kulübü, Quaresma'yı düşünmüyor. Samet hocada bunu açıkladı. Quaresma'nın takım bulması için çalışmalara yeni başladık. Önümüzdeki hafta bu konu kesinleşir." diyerek sözlerini tamamladı." diyerek sözlerini tamamladı.
    Last edited by Ralph : 29.Haziran.2012 at 14:52
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Beşiktaş Olcay'ı bitirdi.

Futbolcu Olcay Şahan'in transferi konusunda kendisi ile görüşmeler devam etmekte olup; Kulubü F.C. Kaiserslautern ile anlaşma sağlanmıştır. Sözleşme fesih bedeli olarak F.C. Kaiserslautern'e 15.07.2012 tarihine kadar 400.000.Euro ve 01.07.2013 tarihine kadar 400.000. Euro olmak üzere toplam 800.000.Euro ödenecektir.Futbolcunun başka bir Kulube satılması halinde F.C. Kaiserslautern'e % 10 pay verilecektir.(KAP)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ernst'i de kadroda düşünmüyormuş Aybaba.İlginç geldi bana.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olcay hayırlı olsun ilk 11 oyuncusu olur çok büyük ihtimalle...Q7,Almeida ve Simao'nun durumları ne beyler kalacaklar mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Q7 Bence kalmalı . Yeteneğiyle tecrübesiyle ismiyle oynuyla yeter artar bile geçen sezon Almeida'ya çıkartığı topları ne Stoch ne Olcan ne de Riera , Quaresma takıma gelmeden önce bencil oyuncu sıfatıyla geldi burada ne yaptıysa bencil denilmekten kurtulamadı.Ben Quaresma'nın hak ettiği şeklinde sevilmediğinden yanayım.Simao ne yaptıda Quaresmadan daha az eleştiriliyor ? yada Almeida ne yaptı ? En verimli yabancı denilen Fernandes derbiler öncesi kırmızı kart yiyerek derbilerden kaçmadımı ? Yada Sivok maaşında 2 kuruş inmediği için şuanda sözleşmesi bitmedi mi ? Bütün sene sakat geçiren Hilberte ne demeli ? Sezon başında kiralanan Bebe de bütün sezon sakat değilmiydi yada Edu ne koştu , ne pas verdi , ne adam geçti 2 tane şut çekti 1si gol oldu diyemi Quaresmadan az eleştiriliyor ? Takıma bence 3 tane verimli yabancımız vardı ; Quaresma , Ernst , Fernandes gerisi boştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olcay hayırlı olsun.Daha önce hiç izlemediğim için pek fikrim yok.İnşallah başarılı olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok uzağa gitmeye gerek yok Karcemarskas alınsın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yıllık 1 mn alıcakmış Olcay.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kaleci çok gerekliyse Onur Kıvrak veya Sinan Bolat alınsın.Onun haricinde defansa Egemen'in yanına Atınç monte edilsin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kaleci çok gerekliyse Onur Kıvrak veya Sinan Bolat alınsın.Onun haricinde defansa Egemen'in yanına Atınç monte edilsin.
    valla bahsettiğin isimler pek ucuza alınabilcek isimler değil beşiktaş bence cenkle devam etmeli

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    valla bahsettiğin isimler pek ucuza alınabilcek isimler değil beşiktaş bence cenkle devam etmeli
    Cenk maç esnasında çok hata yapıyor. Koltuk altından top kaçırmalar , Havadan gelen topu Falcao Kafayla gol atıyor Cenk izliyor daha çok var. Cenk yedek kaleci olmalı eğer kaleci alacaksak sağlam birtane alalım sonradan sıkıntı çekmeyelim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Karcemarskas iyi olur Beşiktaş için.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Cenk maç esnasında çok hata yapıyor. Koltuk altından top kaçırmalar , Havadan gelen topu Falcao Kafayla gol atıyor Cenk izliyor daha çok var. Cenk yedek kaleci olmalı eğer kaleci alacaksak sağlam birtane alalım sonradan sıkıntı çekmeyelim.
    volkanda ayağının altından top kaçırmıştı koltuk altından top kaçırma zaafı vardı ki hala biraz var ayağına gelen topu rakibe atıyodu ama güvenildi ve şuan kalitesini kimse tartışamaz güvenilmeli bence cenke

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk aslında çok iyi bir kaleci ama onun tek sorunu yaşına göre fazla özgüveni var. Bu özgüven ona pahalıya maloluyor bazen. Yoksa dünya üzerinde refleksleri harika olan sayılı kaleciler arasında bence.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    volkanda ayağının altından top kaçırmıştı koltuk altından top kaçırma zaafı vardı ki hala biraz var ayağına gelen topu rakibe atıyodu ama güvenildi ve şuan kalitesini kimse tartışamaz güvenilmeli bence cenke
    Volkan zamanında tecrübeli bir Rüştü vardı şuanda ki Rüştü yaşlanmış oyuna ayak uyduramıyor , zaten Beşiktaş'a kim geldiyse 2 sezon önce Hakan , Rüştü , Cenk'i değişmeli geçen sezonda Rüştü , Cenk'i değişmeli oynatıyordu bir maç bu bir maç şu diye.Sinan Bolat gelse Cenk sürekli yedek oturacak diye birşey yok oda girer arada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Volkan zamanında tecrübeli bir Rüştü vardı şuanda ki Rüştü yaşlanmış oyuna ayak uyduramıyor , zaten Beşiktaş'a kim geldiyse 2 sezon önce Hakan , Rüştü , Cenk'i değişmeli geçen sezonda Rüştü , Cenk'i değişmeli oynatıyordu bir maç bu bir maç şu diye.Sinan Bolat gelse Cenk sürekli yedek oturacak diye birşey yok oda girer arada.
    işte yanlış olan bu kalecide isiktrar sağlanmalı sadece kupa maçlarında yedek kaleci oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ücret dengesi adına önemli oyuncularımızı gözden çıkartan yönetimin Olcay'a yıllık 1 milyon avro garanti para teklif etmesi büyük çelişki.Bu yönetimin verdiği sinyaller gelecek için hiç olumlu değil.Allah sonumuzu hayır etsin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ücret dengesi adına önemli oyuncularımızı gözden çıkartan yönetimin Olcay'a yıllık 1 milyon avro garanti para teklif etmesi büyük çelişki.Bu yönetimin verdiği sinyaller gelecek için hiç olumlu değil.Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu yıllık 1m avro banada biraz fazla gibi geldi ama futbolcuyu hiç izlemediğimden şimdilik yorum yapmayacağım oynasın ondan sonra görelim. ama 750 yeterdi gibi...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

egemen gibi kendini kanıtlamış bi adam yıllık 1.2 m € alırken indirime git diyipte olcay gibi 25-26 yaşında adı sanı daha yeni duyulmaya başlayan birinin 1 m € garanti para alarak kontrat imzalaması banada ironik geldi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Bu yıllık 1m avro banada biraz fazla gibi geldi ama futbolcuyu hiç izlemediğimden şimdilik yorum yapmayacağım oynasın ondan sonra görelim. ama 750 yeterdi gibi...
    Oynaması için mi alındı sanki oda köşede bekleyecek 1 sezon nasıl ; Alves , Sidnei , Mehmet Akyüz , Bebe , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Guti beklediyse oda bekleyecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adam 27 macta 1 gol 2 asist yapmis gecen sene bundesligada.. bir sag aciga göre kötü bir istatistik.. egemen gibi bir adam 1 milyon euro alirken indirime git diye israr etmeleri böyle bi adama 1 milyonu gözü kapali vermeleri gercekten düsündürücü.. bjk li arkadaslar alinmasinda ben daha öncedende yazmistim fikret orman futboldan pek anlamiyor sanki..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    adam 27 macta 1 gol 2 asist yapmis gecen sene bundesligada.. bir sag aciga göre kötü bir istatistik
    Oyuna katkısı varsa istatistik o kadar da önemli değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Oyuna katkısı varsa istatistik o kadar da önemli değil.
    sag acigin görevi nedir? asist yapmak gol atmak attirmak.. istatistiklerden de anlasilacagi gibi oyuna katkisi pek yok gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oynaması için mi alındı sanki oda köşede bekleyecek 1 sezon nasıl ; Alves , Sidnei , Mehmet Akyüz , Bebe , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Guti beklediyse oda bekleyecek.
    Bence bu sene ön yargılarımızla bizi ters düşürecek Aybaba. Gençlere önem veren bir isim bildiğimiz gibi. Şimdiye kadar forma şansı bulamayan Alves, Burak vs gibi oyunculara şans verir gibi geliyor bana. Olcay'da bunlardan biri olur büyük ihtimal.

1 milyon luk ücretine gelecek olursak da, bana da çok gibi geliyor ama eminim iyi izlemişlerdir. Zira o yaştaki adamların bu parayı alması normal ama bahsettiğimiz isim tanınmadık bir isim.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri