-
01.Temmuz.2012, 21:53
#10
Yeni teknik direktörü Samet Aybaba ile anlaştıktan sonra takımda revizyona giden ve mali sıkıntı nedeniyle oyuncuların kontratlarında indirim isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi biten ve istediği yıllık 1,5 Milyon Euro garanti para nedeniyle anlaşılamayan Sivok, Beşiktaş'la tekrar sözleşme imzalamaya çok yakın.
Cnntürk'e konuşan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Sivok'la tekrar görüşmeye başladıklarını ve anlaşmaya çok yakın olduklarını açıkladı. Beşiktaş'ın ilk olarak önerdiği yıllık 600 Bin Euro'yu az bulan ve 1,5 Milyon Euro isteyen Sivok ile Beşiktaş ortada bir miktarı bulmaya çok yaklaştı.
28 yaşındaki başarılı stoper, 2008 yılından beri Beşiktaş forması giyiyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen Sivok, toplamda 93 maça çıktı ve 8 gol attı.
Diğer yandan Egemen konusunda da açıklama yapan Çebi, "Egemen sözleşmesinde indirime gitmemişti ve var olan sözleşmesiyle devam etme kararı almıştık karşılıklı anlaşarak. Ancak 3-4 gündür Egemen bize haber yolluyor. Belli ki bazı sıkıntılar var. Anlayamadık biz de. Yarın oturup konuşacağız" dedi.
http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=529
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules