Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
88. You may not vote on this poll
  • Almanya

27 30.68%
  • Çek Cumhuriyeti

2 2.27%
  • Danimarka

1 1.14%
  • Fransa

7 7.95%
  • Hırvatistan

2 2.27%
  • Hollanda

11 12.50%
  • İngiltere

7 7.95%
  • İrlanda

3 3.41%
  • İspanya

13 14.77%
  • İsveç

1 1.14%
  • İtalya

8 9.09%
  • Polonya

1 1.14%
  • Portekiz

3 3.41%
  • Rusya

2 2.27%
  • Ukrayna

0 0%
  • Yunanistan

0 0%
1 ile 30 arası toplam 1538 sonuç

Konu: 2012 Avrupa Şampiyonası|Şampiyon İspanya

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Evet doğrudur ben yokken senin olman o yüzdenmi Baros'ta bi İngiltere'de aynı performansı göstersin görelim dedin?

Bende kimle futbol tartışıyorum Farkındaysan yüzdelerden Torres'te Liverpool'daki ortalamasıyla kurtarmış istatistiği. Tartıştığımız adamların değeri Torres 50M€ iken Baros 5M€ bile etmeyecek biri fiyat performans ve arkasında oynayan adamlarla verdiği performans açısından değerlendirirsek onlara hiç girme bence. Chelsea'de bu adam Mata, Lampard, Sturridge gibi daha nice saymadığım adamların önünde oynadı. Doğru Torres'in adı yazılı formasının ölüsü 1 adım önde Şimdide Baros GS'de iken Torres Chelsea'de.

Ben yokken olan şahıs bu arada bilgiler yanlış ben senin wikiden alıp efelendiğin bilgilere tokum eksik var orda..

Hadi kal sağlıcakla.
    Doğrusunu sen getir yine tartışalım.Baros'da aynı adamların önünde oynadı Liverpool'da oynarken.Ha bi ara haber ederim sana kiminle tartıştığını sorun yok.Baros'da o zamanlar aynı fiyattaydı ama sakatlık kendisini bitirdi tutunamadı.Ha senden önce varım ha senden önce yokum o bişeyi değiştirmez .

İyi geceler.
    Last edited by Kaka Leite : 03.Temmuz.2012 at 00:51
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri