Kardashian için birşey derdim de neyseZaten bir kızın adı Emma ise güzeldir
![]()
La Ceko ne alaka olm ben senin neyini taklit ettim ? Bırakın bu işleri en güzeli Sharapova hem 10 Kasım'da Sasha Vujacic'le evleniyorlarmış hemde İstanbul'da gidermiyiz Ceko ?![]()
Bu yaz sıcakları kimseye yaramıyor sanırsam.
Bi fotoğrafla forum ne hale geldi. Olm koymayın şöyle şeyleri sapıtıyonuz sonra![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yok Yokiyi böyle bi canlılık geldi
![]()
Edit........
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
hahah güzel bir twitter yorumu.
daha önce de bahsettiğim üzere garip bir ortamdır.
önce bir hesap alır ve kuğul takılmaya özen gösterirsiniz. efendim böyle değişik sözler, can alıcı imalar, bayram-kandil mesajları vs.
sonra fotoğraf paylaşıp kuğul görünmeye çalışırsınız. plajda, ünlü biriyle vs.
sonra instagram denen ***** program vasıtası ile paylaştığınız fotoğraflara ***** efektlerden birini ekleyerek kuğul görünmeye çalışırsınız.
sonra yok şöyle yap takip edeyim, bize gel retweetleyim vs. gibi hadiselerle kuğul görünmeye çalışırsınız.
herkesi takip edip onların da sizi takip etmesini sağlayarak takipçi sayım şu kadar oldu *** deyip kuğul görünmeye çalışırsınız.
bir yerden sonra temizliğe başladım follow listemi temizliyorum falan diye umuma yayın yapıp takipçi sayınızı düşürmeye çalışarak ben elit bir adamım herkesi takip etmem edalarıyla kuğul görünmeye çalışırsınız
en sonunda "twitter amele kaynıyor" bahanesi ile hesabınızı dondurduğunuzu umuma reklam ederek kuğul görünmeye çalışırsınız.
ama farkında mısınız? başladığınız yere döndünüz. ama yine de çok kuğul görünüyorsunuz.
Apaçiler, kıro-magandalar her yerde! İmdat artık!
Gecenin üçünde görgüsüz herif binmiş Şahin'e kendi gibi 3-4 dingille, çıkarmış kolları dışarı arabayı bağırta bağırta, - müzik son ses olmazsa olmaz! - fink atıyor. Bir gün delirirsem ya da katil olursam bilin ki sebebi bunlar... Şu saatte bile huzur yok ya... iiiissyeeeeaaaağğğnn!!
Gündüz polis gece travesti...
Gerçi gündüz bakkal gece terörist de var. Böyle değişik bir ülkeyiz.
O saatte uyuyacaksın benim gibi çok rahat oluyor
Gecede polis bırakmıyor ki geçen Gece 3 te kuzenimi almaya gittik.Şehirdışından geliyordu elimizdede incir vardı.50 Kere baktı. 1 Hafta sonra parkta oturduk çay içiyorduk 4 kere yanımızdan polis geçti tip tip baktılar.
İnanılmaz Örümcek Adama tekrar bilet aldım yine gidicem 16'da
Büyük ihtimal yarında giderim, Emma'nın film kazancak diye ben batıcam ama olsun aşk bu![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Buna kız göstermeyin la bunaçilekeş olcak rakıya biraya vuracan o olcak
![]()
Yuh be ayıptır Örümcek adamı canlandıran kişi ile gerçek hayatta da sevgiliymiş
Yemin ederim yıkıldım.
Çok kadın gördüm filmlerde orda burda bu farklı olum cidden aşık oldum![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kasık fıtığı oldum sanırım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O ne olm ? Netten bakıyım dedim de ayıplı resimler çıktı kapadım![]()
Hayır. Fıtık sebeplerinden biri de o ama birşey kaldırmadım.
Üniversitenin hastanesine gittim demin. Genel cerrahideki doktor baktı biraz. Ultrason çektirmen lazım net birşey söylemek için dedi. Ama SGK'mın güncellenmesi gerekiyormuş. Gittim bu sıcakta ve ağrıyla onu güncellettim. Hem yorgunluk hemde saatin geç olması sebebiyle yarına ertelendi ultrason işi.
Apandis de olabilir ama bilmiyorum. Apandis patlarsa çok tehlikeliymiş.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Peki ağrı tam olarak ne tarafta? Ben apandis ameliyatı oldum bilirim o illeti..
Sağdaki bel çıkıntısının sol ve sol alt yakınlarında. Hafiften bi şişkinlik var 2 gündür. Önce gaz diye önemsemedim ama gaz olsa 2 gün boyunca şişkilik ve "Bölgesel" ağrı olmazdı. Yayılırdı yani.
İnternetten araştırdım fıtık da orda apandisit de orada. Apandisit olmasa bari![]()
http://www.haberturk.com/polemik/hab...12-5-yil-hapis
Ilginç bir hukuk sistemine sahibiz
Peki cihan ağrıyan tarafa elinle biraz bastırsana. Dikenlenme ya da batma acısı veriyo mu?
Eğer bastırdığında batma olmuyorsa apandis değildir.. En azından benim tecrübem öyleydi.. En kısa zamanda doktora görün.. Geçmiş olsun..