Bende merak ettim![]()
Bende merak ettim![]()
kim olabilir melikşah'ı diyor![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Nicki ne bu Melikşahın![]()
Daha bu bölümü keşfetmedi sanırım.![]()
So what?
Saike
Arkadaşlar 5-6 gün önce sabah 6-7 gibi tıkırtılarla uyandığım da kalkıp salona bakayım dedim.Bir de ne göreyim 5 tane güvercin salonun ortasında ilerliyorlar neyse kovalayarak balkonun kapısına yönelttin onları.Her gece balkona çıktığımda da 2 güvercini bizim mutfak pimapeninin üstüne çıktığını görüyordum.Bugün de ne göreyim bizim balkonun deliğine güvercin yumurtasını bırakmış napacağımı bilemedim bozmakla bozmamak arasında kaldım yoksa yuvayı uygun bir yere mi taşıyayım ?
Dokunduğun an bırakırlar giderler yuvayı Berk. Bizim eski eve de yapmışlardı yuva ama biraz dengesizdi. Babam düzeltti ama bir daha da uğramadılar, yumurtalar falan kaldı orda hep.
Screw you guys, I'm goin' home
Yahu oraya da yuva yapılır mı akıl var mantık var balkonu yıkamak mümkün olmayacak eğer yıkarsak da sudan dolayı yumurtanın ısısı düşer olmaz.Bilemedim napacağımı boş bir saksının içine falan mı koysam yumurtayı bozmak da istemiyorum açıkcası ah ulan güvercinler![]()
talih güvercini konmuş bence bi müddet dplımöa tebbligat ver balkonu boşaltın de boşaltmazlarsa polise git![]()
Yahu ben bişey yazmıştım Melikşah'a silinmiş hepsi göremedim yani cevabını biri bana özelden anlatabilir mi ne oldu![]()
eto'o bitmiş.
p'nin yanında o, l'nin yanında k, ı'nın yanında u, m'nin yanında n var. Dokunma demek istemiş. Heralde![]()
eto'o bitmiş.
Eyvallah yolum düşerse gelirim inşallah. Bi ara Keçiörende ki sabahçı kahvelerinin müdavimiydim![]()
eto'o bitmiş.
Kızılay'dan Bentderesi'ne nasıl gidebilirim arkadaşlar.![]()
Abi yapma napıcan Bentderesinde. Pembe panjurlu evler filan![]()
eto'o bitmiş.
Aman dokunmayasın kuşlara karşı hassasiyetim vardır.Bir görüşe göre yuva bozanın yuvası bozulurmuş ve ayrıca onların yuvasını bozarsan evin bereketi kaçar diye biliyorum kalsınlar zararı olmaz. Balkonu yıkayacak olan kimse sadece o balkona girsin ürkmezler.
Balkondaki yumurtayı elime buzdolabı torbası geçirip kutunun içine koydum tabakla orada devam etsin kuluçkasına sonrada uçup gitsin kıyamadık![]()
Abi şimdi sen yer yol bilmezsin gelince haber ver beraber gidelim bari. Belki taşınmıştır![]()
eto'o bitmiş.
Batman'in evrimi. 1966-68 arasındaki Joker'e dikkat ! Korkunç falan değil gayet sevimli eğlenceli bi tip tam palyaço olmuş
![]()
Screw you guys, I'm goin' home