İftarı yaptımŞuan benden mutlusu yok
![]()
İftarı yaptımŞuan benden mutlusu yok
![]()
2 sürahi su içtim sadece 1 tas çorba ve 2 kaşık pilav yiyebildim tıka basa doluyum.Patlıycam az sonra.Ben sen değilim Aygün ben yiyeceğim dedim mi yerim bende o mide var ama su içince yemeklere yer kalmıyor tabi ancak su içicem dedim zaten.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2 sürahi ? ben 2 bardak içtim neredeyse şişiyordum![]()
92 kiloyum la bendemek ki sen birkaç ton gelirsin
![]()
87 kiloyum ama bugün bir istisna oldu tabi.Saat 16 dan 20 ye kadar futbol oynadım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O zaman normaldir.Ben maç yaptıktan sonra 4 pet şişe suyu rahatlıkla içerim ama Ramazan'da bardakta tıkanıırım.
Bende yaptım Allah'a şükür ama bugün zorlanmadım.
Abdurrahman face'e gelsene bi bro
Arkadaşlar Abdi İpekçi Arena'ya nasıl gidebilirim metrobüsle ?
Direkt olarak metrobüsle gidemezsinde. Yanlış hatırlamıyorsam Taksim'den minibüsler var Abdi İpekçi'ye. Taksim'de in metrobüsten, minibüsle git.
Screw you guys, I'm goin' home
Zeytinburnu'ndan inip yürü diyorlar.
Biletix'de böyle yazıyor.
Taksim, Eminönü, Beyazıt ve Mecidiyeköy'den Topkapı istikametine doğru İETT otobüs hatlarını kullanarak Zeytinburnu'na ulaşabilirsiniz. Spor Salonu, Yedikule yol ayrımından Topkapı yönüne dönünce 500 m.'lik yürüyüş mesafededir. Sirkeci'den trenle geliyorsanız, Kazlıçeşme durağında inip 500 m.'lik yürüyerek mekana ulaşabilirsiniz.
Oraya bende baktımda pek anlamadım valla. Zeytinburnu'nda inip yapıcaz birşeyler.
Zeytinburnu'ndan gidiş nasıl bilmiyorum. Ben Galatasaray - Efes Euroleague maçına gitmiştim. Giderken arabayla gittik. Dönüşte minibüsle Taksim'e geldik ordan metrobüsle döndük.
Zeytinburnuna metrobüs gidiyor.Nerede oturduğunuzu söylerseniz bilgim varsa yardımcı olurum çok yakınım Zeytinburnuna.
Yaşasın Yemek , yemek![]()
Beyazıt'ta 97 No'lu otobüse atlarsanız Zeytinburnu Metrobüs durağına çok ykaın yere bırakıyor 10-15 adımlık yer.
Su içsem yarıyor ellaam.
eto'o bitmiş.
Ben 177 cm - 76 kiloyum beyler, hafiften göbek var. Spora gitsem göbek erir mi ne düşünüyosunuz![]()
Abdi İpekçi'ye ille metrobüs kullanarak gideceğim dersen Zeytinburnu'na gelip Zeytinburnu otobüs duraklarına geç üs geçitten -ki kabataş tramvayının yanında kalıyor- oradan şu otobüslerden birine bin
93T ZEYTİNBURNU-TAKSİM
93 ZEYTİNBURNU-EMİNÖNÜ
93C ZEYTİNBURNU - BEYAZIT
93M ZEYTİNBURNU - MECİDİYEKÖY
Belgrat Kapı durağında in. 3-5 dakikalık yürüme mesafesinde. Ya da yine otobüs duraklarının oradan minibüsler var.
Tren ile de gelebilirsin. Kazlıçeşme ya da Yedikule durakları da yürüme mesafesinde.