Sayfa 348 / 480 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
10,411 ile 10,440 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Biraz kapalı oldu söylemim. Oyuncusunun fiyatını artırmak için bizi kullanıyor demek istemiştim "oyun" derken.Amokachi falan uydurma olabilir.He bizim böyle pırpır bir karaoğlana ihtiyacımız var forvette,uygunsa değerlendirilebilir aslında ama bir sonuç çıkmaz gibime geliyor.
    Söylemek istediğini ben anladım Şemsi, sıkıntı yok. Anlatmak istediğim de, bonservisi olmadığı için sorun olmayacağı. Gidip de 3 milyon falan verecek değiliz zaten, en fazla 1-1,5 civarına bağlarlar eğer alınabilirse. Aluko'nun menajerine de, istediğini vereceklerini düşünmüyorum çok yüksek fiyatlar çekerse; çünkü durumlar ortada.

İhtiyacımız olan forvet konusunda kesinlikle katılıyorum sana. Senin dediğin pırpırı Schuster de istemişti 2 sene evvel; ama gidip Almeida'yı almıştı önceki yönetim. Aluko bu tabire uygun olabilir, umarım alabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Aluko'nun Beşiktaş'a yararlı olacağanı düşünüyorum maliyeti vs. de göz önüne alınırsa çok iyi olur

Oyuncuyu çok fazla izlediği söylenemez ama istatistiksel olarak iyi görünüyor farklı yerlerde yorumlar okudum olumsuz yorumlarda bulunan kişi sayısı yok denecek kadar az.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sözleşmesi yenilenmemiş miydi geçenlerde? Öyle haberler çıkmıştı.
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Evet hatta sözleşmesinde indirime de gitmişti sanırım.
    Dün ligtvde dinlediğim kadarıyla Samet Aybaba,Holosko'yu indirime gitmesine rağmen istemediğini yönetime bildirmiş.
    Quaresma,Simao ve Holosko kampa katılmayacakmış.

Oyuncun elinde kalıyorsa değerlendireceksin arkadaş madem kullanmayacaksın sat bari adamı ne diye uğraştırıyorsun o kadar indirim yapıyor şey yapıyor. Bu sene Beşiktaş sanki daha bi kötüye gidecek ama hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bunu yeni görüyorum.Eğer gerçekten böyleyse,Helal olsun Mustafa'ya.

M.Pektemek'in menajerinin kafasını çelmişler. Parasını almıyor, ücreti az. Egemen gibi yapın diye. Mustafa kampta net tavır sergiledi.M.Pektemek Aybaba ve A.Kavalcı'ya "Ben Bjk'ye gitmek için gelmedim. Oyşnamak için geldim. Sorun yok. Ben Bjkliyim" dedi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bunu yeni görüyorum.Eğer gerçekten böyleyse,Helal olsun Mustafa'ya.
    kim yazdiysa süper hayalgücü varmis

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kim yazdiysa süper hayalgücü varmis
    Fatih Doğan yazmış 13 temmuz'da twitter'da.Daha yeni gördüm.O dönemler Mustafa da gidiyor tarzı haberler vardı,sonra gündemden kalktı o haberler.Doğru olabilir belki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Fatih Doğan yazmış 13 temmuz'da twitter'da.Daha yeni gördüm.O dönemler Mustafa da gidiyor tarzı haberler vardı,sonra gündemden kalktı o haberler.Doğru olabilir belki.
    egemenin ayrilacagi haberleri ciktiktan 1-2 gün sonra fenerle adi anildi basinda ozaman yönetim tarafindan yalanlandi ve egemenle ilgilenilmedigi söylendi sonrasinda egemenle yönetim kendi aralarinda sorunu hallettiler bonservisini aldi bizde oyuncuyu aldik egemene sanki fenerbahce bu akli vermis gibi yazmis tabi egemenin menajeri yeni yetme menajer ya bu kanunlardan felan haberi yok fenerbahcenin tavsiyesi ile böyle bir atilim yaptilar komik cidden..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

egemenin ayrilacagi haberleri ciktiktan 1-2 gün sonra fenerle adi anildi basinda ozaman yönetim tarafindan yalanlandi ve egemenle ilgilenilmedigi söylendi sonrasinda egemenle yönetim kendi aralarinda sorunu hallettiler bonservisini aldi bizde oyuncuyu aldik egemene sanki fenerbahce bu akli vermis gibi yazmis tabi egemenin menajeri yeni yetme menajer ya bu kanunlardan felan haberi yok fenerbahcenin tavsiyesi ile böyle bir atilim yaptilar komik cidden..
    He sen oraya takıldın.Egemen gibi yapın derken,Egemen gibi alacaklarını öne sürerek sözleşmesini feshedin demek istemiş.Sen neden Fenerbahçe'yi ve Egemen'i,hatta Egemen'in menajerini soktun araya anlayamadım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mustafanin menajerinin kafasini kim celmis uzaylilar mi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

mustafanin menajerinin kafasini kim celmis uzaylilar mi
    Fenerbahçe'li yöneticiler mi çelmiş?
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Fenerbahçe'li yöneticiler mi çelmiş?
    bilmem sen okuyunca ne anladin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bilmem sen okuyunca ne anladin
    Valla sen 2.mesajı yazana kadar Fenerbahçe aklımın ucundan bile geçmemişti. Doğrusu kimin çelmiş olabileceğini de düşünmemiştim.Neyse çok üstünde durulacak bir şey değil zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ernst kasımpaşaya resmen gittimi ? Gittiyse ne kadara sattık.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alacaklarindan vazgectiyse bedavaya gitmistir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kesin gittimi yani ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Basında anlaştığına dair haberler çıktı ama daha resmi bir şey yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sporx"FLAŞ! Beşiktaş, İskoç kaleci Allan MCGregor ve Fransız yıldız stoper Escude ile 2 yıllık anlaşmaya vardı."diyor.

Beşiktaş nasıl bir kafayla yönetiliyor merak ediyorum.Aybaba her fırsatta amacımız takıma gençleri monte etmek felan diyor.Gidiyor 30 yaş üstü adamları getiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takıma gençleri monte etmekten anladığın bütün oyuncuların genç olması mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bence bu sene en az 6tane genc oyuncu oynamali cenk necip atınc muhammed mertan(mertcanda olabılir ismini hatirlamiyorum) ve iyilesınbe ismail ve bildiğin kadariyla ersanda genc sayılabılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Takıma gençleri monte etmekten anladığın bütün oyuncuların genç olması mı ?
    En azından o çok bahsettiğniiz Atınç felan stopere monte edilebilir.Ersan'da var.Sivok-Escude olur stoperde.Kalede Mcgregor.Takımın yaş seviyesi artıyor.
    Ospina ile ilgileniyorsun 24 yaşında ve gelecek vaad ediyor.O olmayınca gidip 30 yaşında adam getiriyorsun.Arada fark var.
    Yani demek istediğim devamlı gençlerden bahseden Aybaba'nın yabancı transferleri 30 yaş üstü olunca arada çelişkiler oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şahsen kale için 30 yaş bence yaşlı değil...Mcgregor tecrübesiyle Ospina'dan daha çok şey katar takıma zaten takımda Ersnt gitti 1-2 tane 30 yaşlarda adam alınsa sorun çıkmaz bence...Zaten savunması genç bir takım Beşiktaş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    En azından o çok bahsettiğniiz Atınç felan stopere monte edilebilir.Ersan'da var.Sivok-Escude olur stoperde.Kalede Mcgregor.Takımın yaş seviyesi artıyor.
    Ospina ile ilgileniyorsun 24 yaşında ve gelecek vaad ediyor.O olmayınca gidip 30 yaşında adam getiriyorsun.Arada fark var.
    Yani demek istediğim devamlı gençlerden bahseden Aybaba'nın yabancı transferleri 30 yaş üstü olunca arada çelişkiler oluyor.
    Demekki alternatif yok yani takımı gençleştirmek isteyen bir adam 24 yaşındaki adamdan sonra 30 yaşındaki adama yönelmez (başka alternatifler varken)

Atınç'ın da illaki zamanı gelecektir. Ben bu sene önceliğin Muhammed ve Erkan Kaş'ta olacağına inaniyorum. Umarım da öyle olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Sporx"FLAŞ! Beşiktaş, İskoç kaleci Allan MCGregor ve Fransız yıldız stoper Escude ile 2 yıllık anlaşmaya vardı."diyor.

Beşiktaş nasıl bir kafayla yönetiliyor merak ediyorum.Aybaba her fırsatta amacımız takıma gençleri monte etmek felan diyor.Gidiyor 30 yaş üstü adamları getiriyor.
    Samet Aybaba her sene 2 ya da 3 tane genç oyuncuyu takıma monte etmek gibi amaçları olduğunu söyledi.Bu doğrultuda bu 2 transfer bir çelişki değil.Demekki o genç oyuncuları başka mevkilerde monte etmeyi düşünüyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba her sene 2 ya da 3 tane genç oyuncuyu takıma monte etmek gibi amaçları olduğunu söyledi.Bu doğrultuda bu 2 transfer bir çelişki değil.Demekki o genç oyuncuları başka mevkilerde monte etmeyi düşünüyor.
    Bakalım Aybaba'nın neler yapabileciğini merak ediyorum.Kadro formasyonu nasıl olacak kimlere şans vericek merak ediyorum.

Ospina'nın kulübü sonraki satıştan %40 pay istiyormuş.Heralde o yüzden vazgeçildi.Ospina Beşiktaş'a gelmeyi istiyormuş.Gerçi daha kesin bir şey yok ama Ospina transferi olsaydı 2milyon euroya felan gelicekti.Belki son bir hamle yapıp Ospina'nın kulübü ile anlaşılır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Transferle ilgili soruları yanıtlayan Aybaba, Marouane Chamakh ile ilgilendikleri iddialarını yalanlarken Escude ve McGregor transferlerini doğruladı.

Aybaba, "Transferler önümüzdeki hafta tamamlanacak. Ospina'nın kulübü ile olan sorunlar çözülmedi. Büyük ihtimalle olmayacak bu transfer. Escude gibi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Onunla savunma yönümüzü daha iyi toparlayacağımızı düşünüyorum. Marouane Chamakh ile ilgili herhangi bir girişimimiz yok" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Samet Aybaba ayrıca Beşiktaş, kaleci Allan McGregor ve Fransız stoper Julien Escude ile anlaşma sağlandığı iddialarını doğruladı.

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı İskoç kaleci Allan McGregor, siyah beyazlı ekipten yıllık 1.2 milyon euro alacak. Siyah beyazlılar iki futbolcuyla 2'şer yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken Aybaba 32 yaşındaki savunmacı Escude için "Genç oyuncuların yanında böyle tecrübeli isimlere de ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Beşiktaş'ın bonservisi elinde olan Glasgow Rangers'ın sağ kanat oyuncusu Sone Aluko'nun Türkiye'ye gelmek istemediği için transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

HABER KAYNAĞI: HABER1903

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Escude gelirse savunmadaki gençler bu sezon pek sans bulamazlar. Sivok, Escude, Toraman ve Ersan oynar. Sezer takimda kalabilir 2 sene kiralik oynadi ama Atinç'in oynamasi lazim ve en iyisi kiraya vermek o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ersan' ı sayma bence. Adam Gökhan Zan' dan beter oldu.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yok hocam kimse onun gibi olamaz cam adamımız bizim

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    2 kere ayni yerden sakatlik geçirdi bakalim umarim bundan sonra sakatlanmaz ayrica Berat'i unuttum o'da var daha.

Mesaj Yetkileri