Berat nasıl gidiyor beyler City maçında oynamadı sanırım diğer maçlarda nasıldı ? umarım formayı kapabilir...
Berat nasıl gidiyor beyler City maçında oynamadı sanırım diğer maçlarda nasıldı ? umarım formayı kapabilir...
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Julien Escude ile görüşmelere başlanmıştır.
NTV SPOR @ntvspor SON DAKİKA: Beşiktaş, Fransız stoper Julien Escude ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Edit: yazılmış zaten.
Hayırlı olsun ne diyelim. Sol bekte daha fazla düşünülecek bence.
Daha önce izlemedim umarım boş transfer değildir. Hayırlı olsun.
FM Gazetesi
Escude ismail gelenede kadar sol beki idare eder, o gelince stoper oynar herhalde.
Uğur Boral idare edebilirdi sol beki.Escude yavaş bir oyuncu.
Ne Uğur Boral'ı yahuBen Escude'nin en çok sol back yönü var diye rahatladım Uğur Boral'ın oynamaması kesinleşti diye. Bize artık çakma pozisyonlarda oyuncu lazım değil. Yerinin adamı olmalı. Herkes yerinde güzel
![]()
FM Gazetesi
Basın 2 gündür Escude ve McGregor için anlaşıldı diyordu ama sadece Escude konusu KAP'a aktarılmış.Acaba hala Ospina ısrarı mı var anlamadım ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Escude'yle anlaşılmış sanırım tam haberi kaçırdım (alıcağı parayı filan söylediler bu arada bonservissiz) hadi hayırlı olsun
yillik 800bin alcakmis galiba.
GeLsin Zago gibi savunmaya 2 yıL abiLik yapsın, sertLik ve direnç göstersin yeter. BöyLe adamLara ihtiyacımız var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayırlı olsun. Defanstan ileriye top taşıyabilecek ve liderlik yapabilecek bir isim. Yaşı ve mevkiisindeki bolluk bu transferi olumsuz hale sokuyor; ama gençleştirme yapılacaksa da, bunun orta saha ve forvette kullanılması daha yerinde olur bence. Bundan sonraki transferler o bölgelere yapılırsa ve genç isimler olursa yerinde hamleler yapılmış olunur.
Bazı arkadaşlar diyor ki gençleştirme yapılacaktı hep ihtiyar adam alıyorlar nerde bu gençler bence eğer ki Samet Aybaba benim düşündüğüm gibi düşünüyorsa çok düzgün bir mantık ilerletiyor bu gençleştirme işi sonuçta hemen olacak birşey değil her mevkiye bir ihtiyar alırsın yanında bir genç koyarsın böylece hem ders alır hem maç tecrübesi kazanır 1 sene boyunca sonra gönderirsin ihtiyarları yavaş yavaş gençleri iyice adapte edersin bunun böyle yürümesi lazım.
Gençleştirme olayı hikaye.O muhabbet Altınsay istifa ettikten sonra rafa kalktı.Samet Aybaba,eldeki imkanlar doğrultusunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalışıyor.Bu yüzden elde bir sürü stoper varken (bir çoğunun Beşiktaş için yeterlilikleri tartışılır) gidip Escude'yi aldırtıyor.Bakalım sonumuz ne olacak.İnşallah başarılı olur.
So what?
Saike
Ilk basta Escude ismini duydugumda istemiyordum fakat defansa tecrubeli isim yararli olur. Bir yandanda Escude alinacagina Ernst takimda kalsaydi diyorum. Sezer satilacak ve Atinç'da kiraya verilecek gibime geliyor.
Şu Atınç için de tonla şey söyleniyor ama bir türlü oynatamadılar gitti. Merak ediyoruz bir maç oynasa da görsek artık.
FM Gazetesi
Atınçı kiralasak Sezer, Berat, Sivok, Toroman, Ersan ve Escude işimizi görebilir. Escude sol bekte oynadığı için İsmail iyileşene kadar orada faydalanabiliriz. Bu arada bugün oynanan maçı izleyemedim. Ama diğer maçlarda oynadığı zaman Ersan pek iyi sinyaller vermedi. Umarım bu şekilde tamamlamaz kampı.
eto'o bitmiş.
Samet hoca Ligtv ye verdiği röportajda Ospina iLk tercihimizdi fakat 6 ay sonra boşa çıkacak bir oyuncu için çok fazLa bonservis istediLer. 6 Ay sonra tekrar kendisi iLe bağLantı kuracağız ve o zaman kadromuza katmaya çaLışacağız dedi. Sanırım Ospina iLe o şekiLde anLaşıLdı. McGregor da sezonu kurtarmaLık oLarak duracak gibi. Escude transferi içinde GaLatasarayın ULfaLuji hamLesi işaret ederek, rakipLerimizde tercrübeLi stoperLer kadroLarına kattıLar ve başarıLı oLduLar, bizde böyLe bir oyuncu istiyorduk ve mevcut şartLarda Escude en doğru isim di dedi.
Umarım 6 Ay sonra Ospina nın başına üşüşecek oLan Akbaba sürüLeri arasından onu aLmayı başarabiLiriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tuncay Wolfsburg ile sözleşmesini fesh etmiş bonservisi elinde bence Beşiktaş için güzel bir transfer olabilir![]()
Besiktas'a gitmez Tuncay.. Türkiye'ye gelirse sadece Fener'e gelir.
Beşiktaş, Julien Escude ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi. Escude, 900.000 € garanti ve 10.000 € maç başı para alacak
bence fazla değil gayet normal olmuş McGregor ile de 1.2 ye anlaşılmış galiba senelik
escude güzel transfer hayırlısı olsun beşiktaşa. tüm takımlarımızın böyle transferler yapması gerekir beşiktaşla kasımpaşa örnek oluyor diğer kulüplere bu yıl.
Escude hayırlı olsun.Bence de uygun maaşı.
So what?
Saike
McGregor da hayırlı olsun. Bir de İstanbul'a geldiğini kanıtlayan bir fotosunu görseydik.
Sırada, Samet Hoca'nın bahsettiği bir yerli ve bir yabancı forvet transferleri var.
Acaba yerli forvet kim olacak ?
Tuncay Şanlı ya da Gökhan Ünal olabilir. İnşallah, korktuğum başıma gelmez.![]()