Sayfa 4039 / 4326 İlkİlk ... 3039353939393989402940374038403940404041404940894139 ... SonSon
121,141 ile 121,170 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Şimdi gördümde Derya'nın sıralamada önüne geçen 4 bir yanı kara ile kaplı olan Arabistan olmuş gibi şeyler yazıyor. Saksağan başka birşey değil bu adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi öyle diyorsun da hakikaten sinir bozucu ya. Atıyorum benim hakkımda konuşuyor olsa belki bu kadar sinirlenmem. Hadi dediğin gibi adam zaten boşun önde gideni ama ona böyle prim yaptıranları gördükçe daha da kayış kopuyor bende.
    Last edited by Nedvedmania : 01.Ağustos.2012 at 19:11 Reason: İfadelerimize dikkat edelim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Burası Türkiye Anıl işler böyle yürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Burası Türkiye Anıl işler böyle yürüyor.
    Değil mi abi sen de haklısın aslında nokta bu yani

Neyse sakinim

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Survivor finalinde gereken cevabı almamış mıydı ?

onunla ilgilide twiti var zaten.

http://forum.turksportal.net/vb/show...32&postcount=3 Benden üst üste combo geliyor ama tutamıyorum kendimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni bir site öğrendim viabonte diye, ÇiçekSepeti'nin kurucusu bunu da kurmuş. Sadece parfüm endeksli ve çok iyi indirimler var. Forumda artık saat ve parfüm lafının bile sinir bozmaya yettiğini biliyorum ama ben biraz önce sipariş verdim, fiyatlar uygun. İsteyenler benim geri dönüşümü bekleyip versin siparişini

http://www.viabonte.com/

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aman kalsın abim eksik olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bunlarda sahte çıkmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş alışverişle ilgili şeyler yasaklansın bu sitede anılarım depreşiyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Allah kabul etsin beyler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Selamun aleyküm arkadaşlar.Keyifler nasıl özlemişim buraları

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Selamun aleyküm arkadaşlar.Keyifler nasıl özlemişim buraları
    Ooo,Anıl'ım.Sen uğrar mıydın buralara yahu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Heey Şemsi beni tanıdın mı,çok sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Seni tanımamak mümkün mü be oğlum?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay adaş geri gelmiş , hoşgelmiş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hoşgördük kardeşim

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Selam ahali. Kötü bir gün geçiriyorum. Dün her zaman ki gibi uyanıp bahçedeki köpeğimizin ipini çözdük gezsin dolaşsın diye. Her gün sabah 8 gibi ipi çözülür, kendisi de 3 ya da 4 gibi gelirdi. Ne olduysa köpek dün sabahtan beri yok. Başına bi şey gelmiş olmasından korkuyorum.. Hayvanın cinsi kangalla çoban kırması, öyle arabanın altında kalacak ya da başka köpeklerden dayak yiyecek bi tip değil ama değerli bi köpek olduğundan birisinin tasmayı takıp götürmüş olmasından korkuyorum.

Aramadığımız yer de kalmadı. Başının çaresine bakabilir biliyorum ama kulübesini de boş görünce içim cız ediyor.

Derdim budur, anlattım rahatladım biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk defa mı gün içinde dönmedi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Selam ahali. Kötü bir gün geçiriyorum. Dün her zaman ki gibi uyanıp bahçedeki köpeğimizin ipini çözdük gezsin dolaşsın diye. Her gün sabah 8 gibi ipi çözülür, kendisi de 3 ya da 4 gibi gelirdi. Ne olduysa köpek dün sabahtan beri yok. Başına bi şey gelmiş olmasından korkuyorum.. Hayvanın cinsi kangalla çoban kırması, öyle arabanın altında kalacak ya da başka köpeklerden dayak yiyecek bi tip değil ama değerli bi köpek olduğundan birisinin tasmayı takıp götürmüş olmasından korkuyorum.

Aramadığımız yer de kalmadı. Başının çaresine bakabilir biliyorum ama kulübesini de boş görünce içim cız ediyor.

Gerçekten can sıkıcı bir durummuş, umarım bulursunuz ya da geri gelir. Eviniz nasıl bir yerde bilmiyorum ama cadde üzeriyse çevrede mobese kamerası olabilir ihtimali geliyor aklıma, varsa ordan bir sonuç çıkabilir belki. Birde tüm ihtimalleri değerlendirmek adına varsa çevredeki bakkal, manav vs... ve apartman görevlilerine de köpeği tarif edip öyle bir köpekle yürüyen birini görüp görmediklerini sormanızı tavsiye edebilirim. Bahsettiğim kişiler görmemiş olsa bile köpeğinizin kaybolduğu haberinin yayılması, dolayısıyla tesadüfen gören biri varsa size ulaşması açısından faydalı olabilir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post

Köyde aynı cinste benimde köpeğim vardı. Onu bağlamazdık bile, kendisi gitmez. Bahçede takılırdı. Birgün göremedik bahçede. Gece kalkıp baktığımda da yoktu. 10 falan yok oldu hayvan. Bende senin gibi düşünmüştüm. Daha sonrasında bi sabah kulübesinde uyuyor halde buldum. Umarım böyle birşey olur da geri döner.

Umut ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İlk defa mı gün içinde dönmedi ?
    Evet abi ilk oldu bu..

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Gerçekten can sıkıcı bir durummuş, umarım bulursunuz ya da geri gelir. Eviniz nasıl bir yerde bilmiyorum ama cadde üzeriyse çevrede mobese kamerası olabilir ihtimali geliyor aklıma, varsa ordan bir sonuç çıkabilir belki. Birde tüm ihtimalleri değerlendirmek adına varsa çevredeki bakkal, manav vs... ve apartman görevlilerine de köpeği tarif edip öyle bir köpekle yürüyen birini görüp görmediklerini sormanızı tavsiye edebilirim. Bahsettiğim kişiler görmemiş olsa bile köpeğinizin kaybolduğu haberinin yayılması, dolayısıyla tesadüfen gören biri varsa size ulaşması açısından faydalı olabilir.
    Abi çok sağol tavsiyeler için. İzmirli arkadaşlar bilir, Sığacık diye bi deniz kasabasında oturuyorum. Dolayısıyla mobeseden falan söz etmek mümkün değil. Halkın çoğunluğu da biliyor bizim köpeği zaten. Benim endişem birinin tasmayı takıp götürmüş olması. Çünkü hakikaten cins köpek. Bakalım akşama kadar gelmezse halka bi soracağız.

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Köyde aynı cinste benimde köpeğim vardı. Onu bağlamazdık bile, kendisi gitmez. Bahçede takılırdı. Birgün göremedik bahçede. Gece kalkıp baktığımda da yoktu. 10 falan yok oldu hayvan. Bende senin gibi düşünmüştüm. Daha sonrasında bi sabah kulübesinde uyuyor halde buldum. Umarım böyle birşey olur da geri döner.

Umut ve saygılarımla...
    Biz de bi süredir sadece akşama doğru bağlıyoruz.. Henüz umudum var zaten, akşama kadar dönebileceğini umuyorum.. Çok teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Dişi bir köpeğin peşine takılmıştır o akşama döner. İçini ferah tut sen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Köpek demişken foto paylaşayım istedim. Karşınızda "BARUT"

Varsa delikanlı bu tarafa alalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maşallah köpek değil at.

Çok güzelmiş ama Kasım abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kangal ve çoban kırması bir köpeği kimse kolay kolay tasma takıp götüremez merak etme. Tabi sahibine bağlıysa.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O tür köpekleri bilirim,karşı cinsi gördüler mi peşlerini bırakmazlar.Benim bildiğim o köpeklerin kişilikleri fazlaca inatçıdır.Kasım abinin dediği gibi köpeğin tekinin peşine düşmüştür.Umarım bulursunuz ya da büyük ihtimal kendisi geri döner.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Herkese merhabalar. Bugün ÖYP sonuçları açıklandı. 1 yıl aradan sonra tekrar Tokat'a dönüyorum Gecikmeli de olsa istediğim alanda çalışabileceğim... Başvuran ve kazanan arkadaşlar varsa tebrikler...Herkese iyi günler diliyorum

Mesaj Yetkileri