Sayfa 4044 / 4326 İlkİlk ... 3044354439443994403440424043404440454046405440944144 ... SonSon
121,291 ile 121,320 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

laf olsun diye yazılmış içi boş duygusuz yazılar silsilesi bunlarınki.

Şehit Düşen Askerlerimizin İsimleri Belli Olmaya Başladı;

Jandarma Uzm. Çavuş Kamil Çelikkaya (41) Çiçekdağ/Kırşehir

Jandarma Uzm. Çavuş Ahmet Kurak Malatya

Jandarma Er Metin Çevik Ereğli/Zonguldak

Jandarma Er Burak Mevlüt Tütüncüoğlu (21) Alaca/Çorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kendi düşen ağlamaz.

Bakan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bölücü ve yıkıcı örgütlerin kökü kazılıncaya kadar güvenlik
    güçlerimizin bu çalışması fedakarca ve memleket sevgisi, duygusuyla, ülke
    idealiyle devam edecektir. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum,
    ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, jandarmamıza başsağlığı diliyorum.
    Geçici köy korucularımızın ailelerine yine sabırlar diliyorum. Bu ülke ve bu
    millet bu tür bölücü, yıkıcı, başkalarının adına, Türkiye düşmanları adına
    hareket eden örgütleri çökertecek güce sahiptir. Bu yanlışın doğru sonucu olmaz,
    doğru sonucu yoktur.'
    Demirtaş: "Meclis olağanüstü toplansın"

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Hakkari saldırısının ardından, "Her iki taraf de elini tetikten çeksin. Meclis olağanüstü toplansın" dedi.
    ...................

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

önce toplum değişecek toplum birlik bütünlük içinde olacak sen her felaketten sonra yöneticine sallayıp savurursan senin onlardan farkın olmaz onların istediği de askerleri şehit edelim bunları birbirine düşürelim benim aydın ! insanım da bunu yiyor her defasında

insanlarda samimiyet yok burda cumhurbaşkanının tweetini koymuş haklı olarak ama kendisi gidicek başka konuda kakaka kikiki gülüp eylenecek e ama senin de ondan farkın oldu mu biraz samimi olmak gerekir

samimiyetimizi gösteren çok güzel bi söz

1-5 şehit arası ses yok. 5-10 arası içimiz yanıyor. 10-20 arası yastayız. 20 ve üzeri tarifsiziz. Ne mutlu bize;samimi,duyarlı bir toplumuz.

geçiğiiz günlerde tek tük şehit haberleri geldi ne burda ne de sözde milliyetçi sosyal medya aydınları hiç de tepki vermediler illaki 8 şehit mi gerekiyor profiline türk bayrağı koyman için bir şehit haberi aldığında neden aynı tepkiyi gösteriyorsun Çünkü samimi değilsin...

birde biraz düşünmek lazım sanki başbakan senin ıcak koltuğunda bildiğini bilmiyor hemde alasıı biliyor devlet yönetmek koyun yönetmeye benzemez gidin en azından bir kurumun nasıl yönetildiğine bakın saçma sapan boş dağları vurucaz diye yazanlar var he çok biliyoun sen öyle yapıcaz dağlar seni delik delik delicez

herkesin içi yanıyor ama zaman birlik zamanı lanet okuma değil saa sola saldıracağınıza akıl yürütün çözüm üretin sağa sola saldırmakla b sorun çözülmez herkesin içi yanıyor benim de yanıyor ama bunu her zaman hisetmelisin bu bi gerilla savaşı çanakkalede 250 bin şehit verdik ama kimse demedi ki başbakan senin yüzünden buda bir savaş bari olamazsınız da çanakkaledekilerin geride kalanlarının 100 de biri kadar onurlu olun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sana uzun uzun cevap yazmayacagim ama bisey dikkatimi cekti.

Devlet yonetmek koyun yonetmeye benzemiyor demissin.yanlisin var.ozellikle turkiye'de devlet yonetmek koyun yonetmekle esdeger.belki de koyun yonetmek daha zor olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    önce toplum değişecek toplum birlik bütünlük içinde olacak sen her felaketten sonra yöneticine sallayıp savurursan senin onlardan farkın olmaz onların istediği de askerleri şehit edelim bunları birbirine düşürelim benim aydın ! insanım da bunu yiyor her defasında

insanlarda samimiyet yok burda cumhurbaşkanının tweetini koymuş haklı olarak ama kendisi gidicek başka konuda kakaka kikiki gülüp eylenecek e ama senin de ondan farkın oldu mu biraz samimi olmak gerekir

samimiyetimizi gösteren çok güzel bi söz

1-5 şehit arası ses yok. 5-10 arası içimiz yanıyor. 10-20 arası yastayız. 20 ve üzeri tarifsiziz. Ne mutlu bize;samimi,duyarlı bir toplumuz.

geçiğiiz günlerde tek tük şehit haberleri geldi ne burda ne de sözde milliyetçi sosyal medya aydınları hiç de tepki vermediler illaki 8 şehit mi gerekiyor profiline türk bayrağı koyman için bir şehit haberi aldığında neden aynı tepkiyi gösteriyorsun Çünkü samimi değilsin...

birde biraz düşünmek lazım sanki başbakan senin ıcak koltuğunda bildiğini bilmiyor hemde alasıı biliyor devlet yönetmek koyun yönetmeye benzemez gidin en azından bir kurumun nasıl yönetildiğine bakın saçma sapan boş dağları vurucaz diye yazanlar var he çok biliyoun sen öyle yapıcaz dağlar seni delik delik delicez

herkesin içi yanıyor ama zaman birlik zamanı lanet okuma değil saa sola saldıracağınıza akıl yürütün çözüm üretin sağa sola saldırmakla b sorun çözülmez herkesin içi yanıyor benim de yanıyor ama bunu her zaman hisetmelisin bu bi gerilla savaşı çanakkalede 250 bin şehit verdik ama kimse demedi ki başbakan senin yüzünden buda bir savaş bari olamazsınız da çanakkaledekilerin geride kalanlarının 100 de biri kadar onurlu olun
    Kusura bakma yazacaklarımın tamamı siyasete girecek. O yüzden elimden geldiğince kısa kesip, kıyısından geçeceğim.

Bu konuda birlik olmak, samimi olmak profil fotoğrafını Türk bayrağı yapmakla mı ölçülecek. Ses çıkması ne demek? Kimden çıkacak bu ses? Halk tepki için yürüyüş, toplantı falan yapmaya kalksa, 10 yıldır iktidarda olmasına rağmen sorunu çözeceğiz vaadiyle gelip daha da kötü duruma sokan iktidara tepki gösterecek. Kime gösterelim tepkimizi? Ülke yöneticilerine göstereceğiz tabii ki. Bu konuda yöneticilerle aynı çizgide, aynı düşüncede olmayanları onursuz olmakla mı suçluyorsun? Umarım yanlış anlamışımdır. Yıllardır bu ülkeyi yönetenler bu konuda aynı şeyleri söylediler. "Bıçak kemiğe dayandı, sabrımız tükeniyor, hesabı sorulacak". Şimdikilerin de yaptığı farklı değil. Nerede çözüm? Hani açılım? 10 sene önce terörist başını övmek teröre destek kapsamında suçtu, kolay değildi bunu yapmak. Şimdi milyonlarca insan yürüyüş yapıyor "Sayın Öcalan'a özgürlük" diye. Bu mu açılım? Eğer terör örgütünü muhatap almaksa açılım, adam gibi yapılsın. Al karşına, görüş ne görüşeceksen. "Terör örgütüyle pazarlık yapacak kadar bilmem ne değiliz" deyip gizli toplantılarla görüşenler kimler? Binlerce askerimiz hayatını kaybetti bu sorun yüzünden, binlerce de masum vatandaşımız. Sorunun çözümü Başbakan'a bu konuda destek vermekse, ülkenin yarısı verdiği oylarla arkandayız dedi zaten. Daha nasıl bir destek bekleniyor? Buna rağmen hala sorun hala sorun. Hatta daha da batağa saplanılıyor. 2002 öncesi sıkça dillendirilen kırmızı çizgilerimiz vardı. Şu an o kırmızı çizgilerimizin hepsi silindi gitti. Teröristlerin amacımız dediği Kürdistan; Irak'ta yönetim sahibi, Suriye'de de bu karışıklıklarla yönetim sahibi olacakları düşünülüyor çoğunlukla. Nerede Kırmızı çizgilerimiz?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tamam eyvallah da çözüm ne onu söyle başımızdakilerin taaa ...
    tamam bende sövdüm ee çözüm ne başka başbakan mı
    o napıcak farklı bir şey mi
    önce halk değişecek halk değişmezse bu terör zımbırtısı hiç bitmez
    bizim halkımız hiçbi şeyi beyenmez her sorunda sallar savurur terör mitinglerinde gençler sırf karşı cinse daha yakın olabilmek için kakak kiki güler bu nesil mi bitirecek terörü
    türk toplumu giderek benliğini kaybedip başka toplum olmaya başladı hoşgörüsüz hiçbişeyi beyenmeyen kanaat etmeyen şeitlik mertebesini bile ölü sanacak kadar cahil olan bi millet olduk.
    kimse çözüm üretmez ama herkez eleştirir eleştiriyi çok iyi biliyoruz ama çözüm diyince herkes sus pus

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben terörü bitirme girişimine girilmesi için gerekli ortamın oluşabileceğini uzun yıllar daha düşünmüyorum. x dağını y dağını bombalamakla bitmeyecek malumunuz. Göstermelik bir iki harekat yapılacak, Allah korusun o göstermeliklerde de şehit vermesek bari.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizim halkımız hiçbi şeyi beyenmez her sorunda sallar savurur terör mitinglerinde gençler sırf karşı cinse daha yakın olabilmek için kakak kiki güler bu nesil mi bitirecek terörü
    türk toplumu giderek benliğini kaybedip başka toplum olmaya başladı hoşgörüsüz hiçbişeyi beyenmeyen kanaat etmeyen şeitlik mertebesini bile ölü sanacak kadar cahil olan bi millet olduk.
    kimse çözüm üretmez ama herkez eleştirir eleştiriyi çok iyi biliyoruz ama çözüm diyince herkes sus pus
    Evet haklısın.Önce halk değişmeli.Bir kere önce takım tutar gibi parti,siyasetçi tutmayı bırakmalıyız.Öncelikle BİREY olmalıyız.ABİLERİMİZİN görüşleriyle yönlenen bir robot değil.

Şehitlik mertebesini bile ölü zanneden bir halk olduk demişssin.Şehitlikle ilgili sözlerinden dolayı başbakan ceza almıştı.Bir araştır istersen.
    Last edited by LadroN : 05.Ağustos.2012 at 21:14 Reason: Tartışma çıkaracak bölüm silindi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Evet haklısın.Önce halk değişmeli.Bir kere önce takım tutar gibi parti,siyasetçi tutmayı bırakmalıyız.Öncelikle BİREY olmalıyız.ABİLERİMİZİN görüşleriyle yönlenen bir robot değil.
    Katılıyorum. Maalesef ülkemizde tartışılamayan konulardan bu parti-siyaset meselesi. Biz yeni nesil ne kadar araştırıyoruz neyi ne kadar biliyoruz ki bu konuda? Ailemizin oy verdiği partiye oy ver yaşın gelince, bitti.Bitmedi işte arkadaş, bitmedi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post

Şehitlik mertebesini bile ölü zanneden bir halk olduk demişssin.Şehitlikle ilgili sözlerinden dolayı başbakan ceza almıştı.Bir araştır istersen.
    güzel kardeşim çözüm ne çözüm ne yapılması gerekiyor onu söyle onu düşün bırak laf sokma işini herkes bıraksın laf sokmayı bu iş nasıl çözülür ona kafa yorsun herkesin yapacağı bir şey vardır boş boş oturmakla her şeyi devletten beklemekle iş çözülmez

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Çözümün var mı demek kaçış yöntemi. Çözümü ben üretsem, sen üretsen biz yönetelim bu ülkeyi. "Bence çözüm bu" diye gideni kim dinleyecek? Yöneticiler buna açık mı? Bu sorunun çözümü için önce insanı düşünmekle adım atabiliriz. Bu sorun neden çıktı? Sıkıntılar neler? Ne isteniyor? Terör örgütünün istediğinden bahsetmiyorum. Onlar umrumda değil. Çok geç kalındı bunun yapılması için ama sorunun doğrudan etkilediği halkın durumu önemli benim için. Kürt vatandaşlarımızın sıkıntıları neler? Neler yaşıyorlar? İyileştirmek için neler yapılabilir? Bununla başlanmalı çözüme. Sen o halka eğilmezsen, dilini kültürünü yok sayarsan, kaybedersin onları. Başkalarının da kazanmak için fazla uğraşmasına gerek kalmaz. Ben daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda. Yazışarak tartışılabilecek sığlıkta bir konu değil çünkü. Birçok şeyi de yazıyla ifade etmek zor.

Çözüm Nedir ? Güzel Bir Soru Ahmed'im

Yaklaşık 2 Saattir Başbakanımız Damadının Kanalında İcraatlerini Anlatıyor ! Demekki Çözüm Burada Gizli

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

pkk sadece pkk olsa çoktan çözerdik sorunu. Ama arkalarında duranlar var. Ve bizde onların arkalarında duranlara muhtaç olduğumuz için (Aynı zamanda birçok ortak iç yaptığıız için) hiçbirşey yapamıyoruz. Bu ülkede terör bitmez.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başbakan bir 2000 projesidir. Görevini de gayet iyi yerine getiriyor. Halk onu burada tuttuğu sürece -ki oyların çoğunluğu cahil kesimden geliyor- başımıza daha çok iş gelecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çözümü ben bileceksem ben oturayım o koltuğa.Kesin çözümü ben bilemem ama çözümün şu an uyguladığımız(uygulamadığımız) politika olmadığını bu yaşımda söyleyebilirim.Hoş ben burada müthiş akıllı birşey sunsam kim dikkate alır?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hele bir bayram geçsin, bakarız. Pardon bu geçen sene söylenmişti değil mi ama hangi bayram olduğu söylenmemişti doğru, hele bir bayram geçsin, şehit aileleri de kutlasın bayramlarını hem...

Lafla toplumun gazını almakla bitmez bu işler ama bitmesini isteyen kim? Çıkar bi van minut dersin, yaşa varol derken halk, İsrail ile anlaşmalara devam edersin, kimse sorgulamaz ne oluyor, ne bitiyor diye...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Çözümün var mı demek kaçış yöntemi. Çözümü ben üretsem, sen üretsen biz yönetelim bu ülkeyi. "Bence çözüm bu" diye gideni kim dinleyecek? Yöneticiler buna açık mı? Bu sorunun çözümü için önce insanı düşünmekle adım atabiliriz. Bu sorun neden çıktı? Sıkıntılar neler? Ne isteniyor? Terör örgütünün istediğinden bahsetmiyorum. Onlar umrumda değil. Çok geç kalındı bunun yapılması için ama sorunun doğrudan etkilediği halkın durumu önemli benim için. Kürt vatandaşlarımızın sıkıntıları neler? Neler yaşıyorlar? İyileştirmek için neler yapılabilir? Bununla başlanmalı çözüme. Sen o halka eğilmezsen, dilini kültürünü yok sayarsan, kaybedersin onları. Başkalarının da kazanmak için fazla uğraşmasına gerek kalmaz. Ben daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda. Yazışarak tartışılabilecek sığlıkta bir konu değil çünkü. Birçok şeyi de yazıyla ifade etmek zor.
    bunları tartışmak gerekir işte bende onu diyorum ben bölgede görev yaptım yıllarca ve durumun hassasiyetine bizzat vakıf oldum
    ama bizim daha hiçbir şeyi araştırmayan çözüm üret dediğimizde de ben ne üretecem ya gitsin başbakan üretsin banane ya başbakan icraatlarını anlatmasın diyen vaandaşımız oldukça bu olay çözülme
    halk olarak ne yapabilirsin onu da tartışmak lazım her brey bu konuda elini taşın altına koyacak ben mi çözecem diyip kaçmayacak her birey bir şey yapablir bunujn ne olduğuda çok iyi bir şekilde tartışılabilir.
    halka cahil diyen zihniyet var birde benim cahil halkımdan bu ülke içbir zaman zarar görmemiştir zararı okumuş cahil olan sözde aydınlardan görmüştür bu ülke yıllarca

bu arada hiçbi cemaate falan da tabi değilim hatta 28 şubat olayında sessiz kaldıkları için cemaatlerden de soğuyan biriyim bazı arkadaşlar bunu öğrense iyi olur bilip bilmeden değerlendirme yapmasınlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başbakan bir 2000 projesidir. Görevini de gayet iyi yerine getiriyor. Halk onu burada tuttuğu sürece -ki oyların çoğunluğu cahil kesimden geliyor- başımıza daha çok iş gelecektir.

İşte bu yüzden şu eğitimi bozmak yerine düzeltmemiz gerekiyor. Öğretmen olmak en zor şeylerden biri olması gerekiyor. Maaşı da aynı şekilde yüksek. Yoksa kusura bakmayın ama IQ' su 5 olan birinin 8 olan birini eğitmesini beklemek hiç ama hiç mantıklı değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    İşte bu yüzden şu eğitimi bozmak yerine düzeltmemiz gerekiyor. Öğretmen olmak en zor şeylerden biri olması gerekiyor. Maaşı da aynı şekilde yüksek. Yoksa kusura bakmayın ama IQ' su 5 olan birinin 8 olan birini eğitmesini beklemek hiç ama hiç mantıklı değil.
    10 yıldan fazla bir süre oldu, belli bir eğitim politikamız var mı? (Badem bıyıklı yetiştirme haricinde) Sürekli değişen sınav sistemi, sürekli değişen uygulamalar, en son tombaladan çıkar gibi gelen 4+4+4 sistemi. Sürekli şaibelerin konuşulduğu, toplumda güveni oldukça sarsılmış eğitime yön veren kuruluşlar, bu sistemden çıkanların da ne kadar faydalı olabileceği malum.

Sen faydalı mısın diyen olacaktır, ben de bu sistemin ürünüyüm. Çocuklarımıza formülleri, denklemleri, tarih diye sayıları öğreteceğimize, ezbere dayanmayan, sorgulamayı, araştırmayı, yorumlamayı hedefleyen bir sistemle gelişimlerini sağlasak, eminim daha kötü olmayız.

Ha son 10 senede bir eğitim politikamız olmadı diyorum da son 50 senede olmuş mu? Hayır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Yolcu

Çözüm ne diye soruyorsun ya hani, Haydi hepimiz toplaşalım da başbakan amcanın yanına gidip akıl verelim O düşünemiyor sanırım sen ve herkes bunu sorduğuna göre. Başbakan dediğimiz adam, ülkenin en büyük sorunlarından birini yıllardır çözemiyorsa o koltukta işi ne? Bunları düşünmek kimin işi? Çözüm üretmek için orada değil mi o arkadaş? Bizim refahımız için orada oturmuyor mu? O kadar senedir orada oturuyor ama her nasıl oluyorsa bir gün bile içim rahat geçmedi. Hala çözümü düşünüp bir şeyler üretmeye çalışan bizleriz
    Last edited by Ralph : 05.Ağustos.2012 at 23:31
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

güzel kardeşim çözüm ne çözüm ne yapılması gerekiyor onu söyle onu düşün bırak laf sokma işini herkes bıraksın laf sokmayı bu iş nasıl çözülür ona kafa yorsun herkesin yapacağı bir şey vardır boş boş oturmakla her şeyi devletten beklemekle iş çözülmez
    Çözüm ne biliyor musun ? Önce şu başımızdaki zihniyeti değiştirmek. Bu ülkenin başına bu ve bunun gibi sorunları sileceğiz ayağına gelip hiç birşey yapmamakla kalmayıp dahada artmasını çanak tutanlar bu sorunları oluşturanlardır. Asıl samimi olmayanlar onlardır. Bu sorunlarıda düzeltecek olan aslında halktır. Ama nedense bu ülke her din tüccarlığı yapana eyvallah diyen bir ülke. O yüzden ben bu senaryoların en azından şimdilik sona ereceğini sanmıyorum. Hadi iyi uykular herkese.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çözüm son 20 yılda terör için harcanan 408 milyar doların en azından yarısını eğitime harcayıp doğru düzgün bir nesil yetiştirmek. Eğitim derken okulda gördüğümüz matematikten, fizikten, edebiyattan bahsetmiyorum sadece. Gerçekten doğru düzgün üzerinde çalışılıp, mantıklı, yararlı, doğru bir sistem üretmek lazım. Herkesi doktor, mühendis yapmaya çalışmazsak bu ülke kurtulur zaten. Sırf oy toplamak için, kendine yandaş bulmak için uyutulup beyni yenen insanlar yetiştirmek yerine, düşünen, konuşan, tartışan, sorgulayan, hakkını arayan insanlar yetiştirmek lazım. Ülke ancak böyle kurtulur. Silaha gözü kapalı 400 milyar dolar yatırabiliyosan eğitime de bu parayı harcaman lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hala belli bi kalıpta düşünmeye devam ediliyor düz mantık devlet halletsin millet yatsın

milletin de kendine çekidüzen vermesi lazım

üç kağıtçılık bizde bi usta çağırıyorsun ustanın seni dolandırma ihtimali yüzde doksan ya zamanında gelmez ya gelir işini tam yapmaz v.s.
    öte taraftan öğrenciler akıllarını cinsellikle dizilerle tvlerle bozar derslerine kendilerini vermezler ondan sonra derler ki devlet bize bahmiyi
    futbolcu milyon dolarları götürür ama aldığı paranın hakkını verecek oyunu ortaya koymaz
    memur zam ister ama zammı hakedecek faaliyet göstermez
    çiftçi ekinine hormon katar ürünün kalitesini bozar ondan sonra şikayet eder
    esnaf yeminler eder malı şu kadara aldığına ama yalan söyler seni kazıklar
    adamın biri gelir orijinal saat diye çakma saati kakalar ondan sonra hiçbişi yokmuş gibi davranır

insan yücelmeli ki devlet de yücelsin ama insanımız her fırsatta dolandırmayı kandırmayı üç kağıtçılığı ilke edinmiş bizim insanımıza bunlar reva mı evet reva

hz ali insanlar layık olduğu şekilde yönetilir diyor katılıyorum bu söze

şimdi bunların terörle ne alakaı var diyecek tabi buraya kadar okuyup sabredenler maddiyaten olmaa da manen alakası var tabi bunu herkesin anlamasını beklemiyorum maneviyatımızı kaybettikçe benliğimizi benliğimizi kaybettikçe deher şeyimizi kaybetmeye mahkumuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

hala belli bi kalıpta düşünmeye devam ediliyor düz mantık devlet halletsin millet yatsın

milletin de kendine çekidüzen vermesi lazım

üç kağıtçılık bizde bi usta çağırıyorsun ustanın seni dolandırma ihtimali yüzde doksan ya zamanında gelmez ya gelir işini tam yapmaz v.s.
    öte taraftan öğrenciler akıllarını cinsellikle dizilerle tvlerle bozar derslerine kendilerini vermezler ondan sonra derler ki devlet bize bahmiyi
    futbolcu milyon dolarları götürür ama aldığı paranın hakkını verecek oyunu ortaya koymaz
    memur zam ister ama zammı hakedecek faaliyet göstermez
    çiftçi ekinine hormon katar ürünün kalitesini bozar ondan sonra şikayet eder
    esnaf yeminler eder malı şu kadara aldığına ama yalan söyler seni kazıklar
    adamın biri gelir orijinal saat diye çakma saati kakalar ondan sonra hiçbişi yokmuş gibi davranır

insan yücelmeli ki devlet de yücelsin ama insanımız her fırsatta dolandırmayı kandırmayı üç kağıtçılığı ilke edinmiş bizim insanımıza bunlar reva mı evet reva

hz ali insanlar layık olduğu şekilde yönetilir diyor katılıyorum bu söze

şimdi bunların terörle ne alakaı var diyecek tabi buraya kadar okuyup sabredenler maddiyaten olmaa da manen alakası var tabi bunu herkesin anlamasını beklemiyorum maneviyatımızı kaybettikçe benliğimizi benliğimizi kaybettikçe deher şeyimizi kaybetmeye mahkumuz
    Demagoji yapıyorsun. Toplumumuz nasıl ki yönetimimiz düzgün olsun diyorsun, ben de sana sorayım yönetimimiz nasıl ki toplumumuz düzgün olsun? Nereye gideceğiz böyle? Birşeyler düzelecekse bu tabandan, halktan başlayarak düzelecek buraya katılırım. Ama bu hayat şartlarında, siyasi iradelere menfaat sağladığı için bu kadar kutuplaştırılmış bir toplumun kendiliğinden düzelmesi neredeyse imkansız. Eğitimle mümkün toplumsal bir düzelme. Bu da ülke yönetiminin eline bakar. Ama onlar 10 yılda 20 kere eğitim sistemi değiştirdiği için ümit yok bu açıdan. Eğitim şart deyip bitireyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hz. Ali'nin lafı doğru, o nedenle ülkeyi yönetenleri görüp sinirlenmiyorum artık, müstahak bu halka böylesi diyorum, hakediyoruz bunu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav arkadaş şehide kelle dendi teröristbaşına sayın dendi herşeyden önemlisi "e askerlik bu yan gelip yatma yeri değil" gibi zerre kadar haya içermeyen bir söz sarfedildi. hangi halkın ne değişiminden bahsediyorsunuz burda?

Forumda siyaset yasak olmasa burada yazılacak o kadar çok şey var ki.

Muharrem İnce Beyefendi'nin çok güzel bir sözü var ağzına sağlık "Amerika'dan korktuğunuz kadar Allah'tan korksanız bu vatan bu hale gelmezdi"

Olayın özeti budur sanki ne dersiniz he ?

Mesaj Yetkileri