Football is simple,but Football Manager is not
3 intihar bombacısı, saatlerini geri almayı unutukları için 1 saat erken patlamışlardır.
Olaya gel ya![]()
Bir İzmir Sabahından Günaydınlar Herkese![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İstanbul'da felaket bir yağmur var, terası su bastı resmen, Su derinliği 30 cm![]()
Öh be. 20 yıllık insanım, ben böyle yağmur görmedim. Tipi şeklinde yağmur yağıyor. Karşıdaki binayı göremiyorsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Acıbadem'e 10 dk yağmur yağdı yol göl oldu, yayın gitti. Hay bin altyapı.
Yukarıdaki mesajımı yazmamdan 2 dakika sonra hayatımda gördüğüm en şiddetli yağmur başladı hala devam ediyor![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bu yağmurda çıplak koşarım arkadaş![]()
Yağmur her yerde bastırdı sanırım. Saat 12 civarında Balıkesir' de dehşet bir yağmur yağdı. Yer yer doluya döndüğü bile oldu. Bizim mahalle yokuş olduğu için debisi yüksek bir nehir ile tanıştık![]()
Eskişehir'de oralardan farksız değil gibi. Gece iyi yağdı burda, şuan atıştırıyor öyle.
Bilgi ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Çok sağlam yağmur var gerçekten dışarısıda gerçek anlamda soğuk. Uzun zamandır ilk defa üşüdüm ve üşümeyi özlemişim gerçekten. Allah sokakta yatanlara yardım etsin.
O yağmur niye burda yağmaz ki![]()
La ne yağmur yağdı arkadaş... Özlemişim valla...
Keşke Bandırma'ya da yağsa. Hasret kaldık. Gök gürledi bir kaç kez ama 1 gram yağmadı.
Yayın gitti arkadaş ya. Nasıl metropol bu![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hüseyin Çelik "Birkaç Mehmet şehit oldu diye meclsi toplayamayız" demiş. İğreniyorum artık midem bulanıyor bu ülkeden. Allah imkanımı verir de inşallah okul biter bitmez giderim yurtdışına.
Siyasi iradenin duruşunu takdir ediyorum ama, milletin vekili kaçırılmış, bir şey olmamış gibi davranıyorlar, tıpkı geçtiğimiz günlerde kaçırılan 3 asker 1 polis ve 1 kaymakam adayında olduğu gibi. Bu milletvekilidir diye ona özel hareket etmiyorlar, bir kaç şehidi 2 güne, kaçırılan bir kaç vatan evladını bir kaç güne unutuyoruz, belki milletvekilinin kaçırıldığını da yarın unuturuz ha, burası Türkiye...
"YÜCE ATATÜRK"
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21218045.asp
Habertürk'e konuşan Çelik, CHP'nin terör olayları nedeniyle Meclis'in olağanüstü toplanması girişimini şöyle değerlendirdi:
- Özellikle PKK'nın oluşturduğu bir gündemin peşine takılarak TBMM'yi toplantıya çağırmanın ne kadar çok yanlış olduğu, kanaatimizi biraz daha pekiştiriyor. Bu gelişmeden (CHP Milletvekili Aygün'ün kaçırılması) sonra Ak Parti tavrında değişiklik yapmayacaktır.
- TBMM, CHP'nin çağrısı üzerine toplanacaktır ancak Ak Parti grubu orada olmayacaktır. Hükümet işinin başındadır ve terörle mücadele etmektedir. Şemdinli'deki operasyonlar esnasında CHP bir manada PKK'nın propagandasına ve emellerine hizmet edercesine Türkiye'de olağanüstü bir durum varmış gibi panik havası yaratmıştır.
- Bizim ilk günden itibaren tepkimiz aynıdır. Biz bu toplantıya katılmayacağız. Çünkü terörle mücadeleyle ilgili yasal bir alt yapı boşluğu mu var, TBMM toplanıp yeni bir kanun mu çıkaracak?
- Gerekli olursa Meclis tabii ki toplanabilir ama PKK bomba patlattı diye, bir yeri bastı diye, birkaç Mehmet'i şehit etti diye örgütün her gün Türkiye'nin gündemini oluşturmasına müsaade etmemeliyiz. Bizim hassasiyetimiz budur.
Kaç Mehmet şehit olursa toplarlar acaba ? Bunun ölçüsü, fiyatı nedir ?
Pek sevgili başbakanımız Tunceli'li bir milletvekilinin kaçırılmasından sonra yaptığı açıklamada "İnşallah bir an önce YAKALANIR" demiş. Yazının devamını, silinmemesi ve siteden atılmamak için yazmıyorum. Saygılar.
FM Gazetesi
O da birşey mi Görko Şamil Tayyar beyefendi "Allah muhabbetlerini artırsın" dedi dün gece twitterda. Yorumsuz.
hüseyin çelik yanlış ifade kullanarak doğru bir şey söylemiş milletin hassas olduğu mevzuda o tabiri kullanması çok yanlış.
kaçırılan milletvekili bölgedeki operasyonu yapan birimlerce defalarca uyarılmasına rağmen bölgeye gidiyor kaçırılıyor ve operasyonlara ara veriliyor.
kim ne yapıyor neden yapıyor kestirmek çok zor at izi it izine karıştı
meclisi açarak pkknin psikolojik propagandasına destek olunmuş olur ülkede de panik havası meydana gelir buda tam pkknın istediği bir şey
Allah aşkına psikolojimizin nasıl olduğu dışarıdan görülmüyor mu ? Panik havası zaten var , somut adım yok.