Taktiğimi paylaşayım, takımın geçen sezon oynadığı taktikten tek farkı var. Geçen sezon 1 ön libero 2 orta saha oynuyorduk, bu sezon 3 orta sahaya döndük. Duruma göre değiştirebilirim taktiği.
Taktik ve ideal ilk 11 :

Takım talimatları :

Sezonu resmi maçla açtık. Hazırlık turnuvasında Amerika'ya gidecektim ancak gözümden kaçmış iptal olmuş turnuva. İtalya Süper Kupası'nda Juventus ile karşılaştık.

Maça iyi giremedik ve 10. dakikada gölü yedik. Aslında oyuna ilk yarı bitmeden hamlelerimi yapacaktım ama hak mahrumiyeti cezam olduğundan sadece izledim maçı. Pato devre bitmeden atınca rahatladık. İkinci yarı tek kale oynadık ve gereken golü uzatmalarda bulduk. Sezonu kupayla açtık.

Takım sevince boğuldu.

Bu maçın ardından 3 hazırlık maçı oynadık, ikisi kondisyon kazanmak için biri gençleri görmek içindi.

Bu 3 maçın ardından UEFA şampiyonu Lyon ile Süper Kupa maçına çıktık.

Maçı tamamen domine ettik. Lyon gerçekten çok etkisiz kaldı takımımıza karşı, takım sezona harika bir formla girmiş oldu. 30.dakikada 2-0 öne geçtikten sonra 60. dakikaya kadar gerçekten muhteşem bir futbol oynadık ancak golü atamadık. Lyon farkı 1'e indirdi ama nafileydi. 2 gol daha atıp Avrupa Süper Kupası'nı da aldık!

Sevinç futbolcularımızın hakkı tabiki.

Bu maçlardan sonra da sıra Şampiyonlar Ligi grup kurasına geldi. 1.torbadan katıldığımız kurada rakiplerimiz şöyle oluştu ;

Benfica

Athletic Bilbao

Lech Poznan

Kura çekiminden sonra konuşan teknik direktör Özardıç, "Çok kolay bir kura çekmedik. Benfica ve Bilbao ekipleri gerçekten iyi futbol oynayan ve başarılı ekipler. İki takımda gruptan çıkmak için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Aynı şekilde, Lech Poznan da 3.olarak Avrupa Ligi'ne gitmek isteyecek. Lech ve Bilbao, taraftarlarıyla ünlü takımlar. Onlarla deplasmanda oynayacağımız maçlar çok zor geçecektir. Ancak ne olursa olsun gruptan ilk sırada çıkacağımıza inanıyorum." dedi.
Sonraki Mesaj - Serie A İlk 5 Hafta & Şampiyonlar Ligi İlk 2 Hafta