1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Üst Üste 3. Şampiyonlar Ligi Zaferi İçin Geliyoruz ! [ A.C Milan - 3.Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

çok ıyı karıyer ben d e mılanla basladigim karıyerimi oynuyorum ilk sezonu namaglup ve clyi alabilecek potansiyel var takimda yaptigimdan biliyorum ve yapilanma cok iyi olmus insallah basarili olursun

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Devam devam. Toparlanırsın yavaş yavaş ligde.
    Devam ediyoruz. Toparlandık neredeyse zaten, son maçlarda istikrarsız olsak da bir şekilde galibiyeti buluyoruz.

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    çok ıyı karıyer ben d e mılanla basladigim karıyerimi oynuyorum ilk sezonu namaglup ve clyi alabilecek potansiyel var takimda yaptigimdan biliyorum ve yapilanma cok iyi olmus insallah basarili olursun

Teşekkür ederim. İlk sezondan lig ve ŞL'yi aldım zaten, hedefim üst üste 3 sezon bunu başarmak.

Serie A 10.Hafta - "Kaliteli Bitiriciler..."

Zor günler geçiren Fiorentina'yı karşı sakatlıktan sonra ilk maçına çıkan Pato ve Ibra'nın muhteşem performansıyla kolay geçtik. Antonini de hiç gereksiz bir yerde kırmızı gördü ve 2 haftalık maaş kesiğini yedi. Pato'nun dönüşü güzel oldu.

Serie A 11.Hafta - Kazanma Alışkanlığı Kazanmak

Sonuncu Empoli'yi çok kolay geçeceğimizi düşünmüştüm ancak zorla kazandık. İlginç maç oldu, Taylor 2 tane kornerden atsa da 2 tane penaltı kaçırdı. Empoli de iyi takım olduğunu gösterdi ama daha puan alamamışlar. Di Maria bu maçta gerçekten çok iyiydi.

Puan Durumu

Mesaj Yetkileri