http://i.capsspot.com/s/2/9/176072.gif şunu izleyin gözünüzü seveyim öldüm gece gece gülmekten
FM Gazetesi
Ortak kariyer yapacak var mı yahu? Forumda da yayınlarız. Sürüm 12.0.4 lütfen.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bayadır kafede yoktum ne muhabbetler dönmüşBu arada Burak Yılmaz gifi çok hoşuma gitti ama yine de sinirlerimi bozuyor hatırladıkça
Bu arada sebzeyle bilmem neyle teker teker uğraşmamanız adına avatarımda ufak bir değişikliğe gidiyorum.
Canım menemen çekti Anıl'ın profil resmini görünce![]()
Rüyamda Levent ile Börk kavga ediyordu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vay be. Ben ermişim. Şimdilik geçmişi görüyorum. İlerde geleceği de görürüz
Aygün mod on
Ben ermişim, sen subay.
Aygün mod off
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adam forumdan gitti izleri sürüyor![]()
FM Gazetesi
Coşkun abi resmi yaptınmı![]()
Ne işler çeviriyonuz la![]()
dünkü koyduğum resim yokmuydu sonunda yapan çıktı![]()
Kim yaptı la , Burak atmadı mı onu sana hala![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
YokSen ne anladın
![]()
Biri yapıp attı sandım sana ne bileyim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hava kapalı ama yağmur yok![]()
60000'e az kaldı beyler hadi gayret
Screw you guys, I'm goin' home
Az mı ? Ne kadar az ?
60000i atan ayın üyesi olsun.![]()
Geliyooorrrr
Screw you guys, I'm goin' home
Hadi la yazsın biri
Edit : İki mesaj arasında Murat abinin mesajı vardı flood yapmadım yanlış anlama olmasın![]()
Last edited by Nedvedmania : 28.Ağustos.2012 at 17:37
ben atazaaam
yeaah![]()