Zarate transferi iyi olur ancak biraz pahalı bir transfer olur.
Zarate transferi iyi olur ancak biraz pahalı bir transfer olur.
Canım FEDA olsun sana !
Gokhan Suzen haberi ne kadar dogru ?
Tribun Dergi @tribundergi
Besiktas, Istanbul BB'den Gokhan Suzen'i 3 yilligina renklerine bagladi.
200 bin avro + Emre Özkan karşılığında transfer edilmiş.
iyi transfer gibi duruyor ama büyük takımda ne yapar bilinmez tabi.
Drenthe'yi veto edip aynı bölgede oynayan Gökhan Süzen'i alarak ne düşündüler acaba?Ayrıca, 200 bin euro artı Emre Özkan verilecek kadar iyi bir transfer mi, bakacağız. Hayırlı olsun, umarım faydalı olur.
Gökhan Süzen iyi oldu bence.
Emre Özkan nasıl bir oyuncu bilmiyorum da 200 bin euro gayet uygun bir rakam.Derinlik katacaktır kadroya.
Uğur önde oynayabilir böylelikle
Tarzı Özer Hurmacı'ya benzer, sert şutları vardır. Hayırlısı olur umarım.
Canım FEDA olsun sana !
Eğer haber doğruysa hayırlı olsun.İhtiyacımız olan bölgelerdendi orası.Gökhan hakkında pek fikrim yok ama belli bir kalitesi olduğu söyleniyor.Doğrudur umarım.
Tuncay'ı ben de istiyordum doğrusu.Taraftar tepkisinden mi çekinildi,yoksa maliyeti riskli bir transfer olduğu için göze mi alınılamadı bilmiyorum ama çok maliyetli olmayacaksa Tuncay transferine ben hayır demezdim.Mevcut şartlarda bu tarz kumarlar oynamak zorundayız.
So what?
Saike
Beşiktaş Sezer'i istemiş bizden.Transfer yarın bitecek deniyor.
Semih'i de istemişler bonserviste anlaşmamış iki klup.
Kaynak ntvspor
Semih'i keşke verseymişiz.
Aynen Sezer yerine Semih'in gitmesini isterdim.
Sezer'i hiç izleyemedik hiç şans vermedi Aykut hoca yazık etti diyebilirim
Semih'e ne bonservis istediysek , tövbe tövbe. kaldık belaya yaSezer giderse kesinlikle parlayacak tekrardan o yüzden adam akıllı bir şeyler almamız lazım Beşiktaş'tan.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sezer Öztürk Beşiktaş'a hayırlı olsun. Bence çok iyi transfer. Fenerbahçe de yine büyük bir hata yaptı. Madem satacaktın, neden transfer ettin? Adamı oynatmadan yolladılar. Söyleyecek söz bulamıyorum. Sezer için dünyanın parasını verdin Eskişehirspor'a, şimdi çok daha ucuza vermişlerdir Beşiktaş'a. İkinci Burak Yılmaz vakası olabilir.
Tuncay'i istesenizde gelmezdi Tuncay Fenerbahce'li dir.
Fenerbahçe'de harcanan yeteneklerden biri. Bizde yıldızı tekrar parlayacaktır Sezer'in, umarım gerçekleşir bu transfer.
Canım FEDA olsun sana !
Sezerin yıldızı parlarmı bilmiyorumda adamın 1 yıldır ayağına top değmedi antremanlarda bile yok nerdeyse adam heralde bakalım ne olacak![]()
Gökhan Süzen çok ucuza ve harika bir transfer oldu. Artık doğru işler yapılmaya başlandı sonunda transferde. Sezer'i de alırsak dört dörtlük olacak. Yani harika diyemem ama en azından ucuza ve bu fiyatlara olabileceğinin en iyi kadroyu kurduk. Sezer'i de alırsak tabi. Sezer'den çok umutluyum Fenere gittiğinde çok üzülmüştüm.
FM Gazetesi
Sezer'i Fenerbahçe'ye gelmeden önceki sezonun devre arasında baya istemiştik ama Eskişehir yönetimi çok fazla istediği için olmamıştı sanırım.Bakalım bu sefer olursa nasıl olacak.Malesef maddi durumumuzdan dolayı böyle ya tutarsa tarzı transfere hayır diyemiyoruz.
Bence bu tarz söylemler çok gereksiz.Hele ki yakın zamanda Necati örneği varken.Tuncay'ı yakından tanımıyorsun sonuçta.
So what?
Saike
Aynen Necatiye ne oldu ? Adam Galatasaray'lı olduğu için Beşiktaş'tan gelen teklifi reddetti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçlarda oynadıkça, ileride de A milli takıma kadar yükselince görüşürüz arkadaşlar.İsim değil, genç ve yetenekli olması önemli. Çokta yerinde bir transfer oldu bana göre.
Canım FEDA olsun sana !
İyi diyenler kaç kere izledi acaba ?
Tuncay sırf Fenerbahçe ile imzalamak 1-1.5 aydır bekliyordu ve bunu da saklamıyor, açık açık söylüyor. Tuncay bu işi profesyonel olarak yapan biri değil, sırf sevdiği için oynuyor. Sakaryaspor'dan gelirken Fenerbahçe'de oynamak için diğer teklifleri reddetmiş bir adam kendisi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı