Sayfa 362 / 480 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon
10,831 ile 10,860 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Maçlarda oynadıkça, ileride de A milli takıma kadar yükselince görüşürüz arkadaşlar. İsim değil, genç ve yetenekli olması önemli. Çokta yerinde bir transfer oldu bana göre.
    eğer Sezer'den bahsediyosan 27 yaşına gelmiş neresi genç bunun gökhan süzende 25 yaşına gelmiş oda genç değil aslında

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Necati parayı armaya tercih etmez denmişti.Para için Eskişehir'e gittiği açıklandı.O açıdan söyledim.
    Para için mi gitmiş oynayabilmek içinmi yoksa geçen sene antalyada aldığının yarısına (bi devrede aldığının yarısına) bize geldi Necati bu sene oynayamıcağı için 11 de oynamak istediği için gitti - ki bence yanlış - ama para için gitti denilemez Beşiktaş ta istiyodu benim bildiğim Necatiyi Beşiktaş Eskişehirden fazla para veremicekmiydi nie Beşiktaş değilde Eskişehire gitti ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Para için mi gitmiş oynayabilmek içinmi yoksa geçen sene antalyada aldığının yarısına (bi devrede aldığının yarısına) bize geldi Necati bu sene oynayamıcağı için 11 de oynamak istediği için gitti - ki bence yanlış - ama para için gitti denilemez Beşiktaş ta istiyodu benim bildiğim Necatiyi Beşiktaş Eskişehirden fazla para veremicekmiydi nie Beşiktaş değilde Eskişehire gitti ?
    A.Albayrak'ın Necati'ye çok iyi para önerdiler,o yüzden gitti diye açıklaması var.Sanırım 1.6 milyon avro alacak yıllık.Bizim teklifimizi 1 ay önce reddetmiş zaten.O zaman bizim yönetimin ne kadar teklif ettiğini bilmediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım ama bu 1.6 milyon kadar iyi bir teklif değildir.Sonuç olarak ben onu,Necati paraya tamah etmez denilmesine örnek olarak göstermiştim.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Tuncay sırf Fenerbahçe ile imzalamak 1-1.5 aydır bekliyordu ve bunu da saklamıyor, açık açık söylüyor. Tuncay bu işi profesyonel olarak yapan biri değil, sırf sevdiği için oynuyor. Sakaryaspor'dan gelirken Fenerbahçe'de oynamak için diğer teklifleri reddetmiş bir adam kendisi.
    Ben diyorum ki Beşiktaş'tan teklif gelse,kabul edip etmeyeceğini bilemeyiz.Sizin söyledikleriniz de,benim söylediklerimde varsayımda kalırlar ancak.Eğer Beşiktaş ve Bursaspor yakın şartlarda teklif yapmış olsa,ancak o zaman anlayabiliriz.Ya da bir şekilde Tuncay'ın direk ağzından bu konuda açıklamasını duymamız gerekir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Burak Yilmaz ve Tumer Metin Besiktasli olup gidebildigine gore?
    onlari tuncayla kiyaslaman cok yanlis.. tuncay kac ay bekledi feneri besiktas istedi mi bilmiyorum ama isteseler bile red ederdi.. burak ile tümer paragöz adamlar.. tuncay farkli zamaninda aziz yildirimin ona sundugu oldukca iyi bir sözlesmeyi imzalamayarak avrupaya gitti paragöz olsa o dönemde takimda kalirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sezer'i Eskişehirspor'dayken çok istiyordum; ama şimdi nötrüm. Uzun süreli sakatlık yaşadı ve F.Bahçe'de forma şansı bulamadı. Bu noktalardan bakınca riskli bir transfer olabilir. Ayrıca, geçen yılki malum şike olaylarına adı karıştığı için rahat bırakmayacaklarından da çekiniyorum. Bu konuda, Beşiktaş taraftarlarının bile isteksizliğini gördüm bazı ortamlarda ve forum sitelerinde. Umarım, hayırlısı olur herkes için.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gok vehan Suzen'i FMden takip ettigim kadariyla yetenekli bir oyuncu.Abdullah Avcininda tek yanlisi oynatmamasi olarak soyleniyor.O yonde iyi transfer olarak nitelendiriyorum.Ayrica Sol Bek ve OrtaSahanin ortasinda oynamasida avantaj(FMden bildigim kadariyla.)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    A.Albayrak'ın Necati'ye çok iyi para önerdiler,o yüzden gitti diye açıklaması var.Sanırım 1.6 milyon avro alacak yıllık.Bizim teklifimizi 1 ay önce reddetmiş zaten.O zaman bizim yönetimin ne kadar teklif ettiğini bilmediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım ama bu 1.6 milyon kadar iyi bir teklif değildir.Sonuç olarak ben onu,Necati paraya tamah etmez denilmesine örnek olarak göstermiştim.

Ben diyorum ki Beşiktaş'tan teklif gelse,kabul edip etmeyeceğini bilemeyiz.Sizin söyledikleriniz de,benim söylediklerimde varsayımda kalırlar ancak.Eğer Beşiktaş ve Bursaspor yakın şartlarda teklif yapmış olsa,ancak o zaman anlayabiliriz.Ya da bir şekilde Tuncay'ın direk ağzından bu konuda açıklamasını duymamız gerekir.
    Twitter'da yazıyor görüşlerini, okuyabilirsiniz. Açık açık Fenerbahçe için bekliyorum, o yüzden kimse ile anlaşmıyorum, bonservisimi aldım diyordu günlerdir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Gökhan süzen iyi transfer oldu bence yararli olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zarate geLsin. Başka da kimse geLmesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Zarate geLsin. Başka da kimse geLmesin.
    Seyit Ateş, Zarate veya Cacau demiş; ama ben neden bir türlü güvenemiyorum acaba yöneticilerimizin sözüne?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sanki Milevsky - Almeida takası olacak gibi geliyor bana. İnşallah olur isterim. Sezer'i alarak Hasan Türk ve Oğuzhan gibi genç oyuncuların önü kapanmasın yazıktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Tuncay'i istesenizde gelmezdi Tuncay Fenerbahce'li dir.
    Çok sığ bir bakış açısı. Kefen giyerim o formayı giymem diyenler giydiler o formayı. Ya da her transferinden sonra ben zaten çocukluğumdan beri bu takımlıydım diyenlerin olduğu bir ortamda hissi duygular geri planda kalıyor.

Parasını verirsen her oyuncuyu getirirsin özellikle Türk ise.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zarate'nin gelmesini ben de çok istiyorum, kiralık olarak anlaşabiliriz.

Öte yandan Sezer gelirse Fernandes ile birlikte orta alanda ne yaparlar merak ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zarate nin TR oynamak istememesi üzerine rotanın PSG nin BreziLyaLısı Nene ye döndüğü söyLeniyor. Hatta NENE son maçta İbra abi iLe tartışmış ve resmen ayrıLmak için kuLübüne kararını biLdirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Nene'nin futbolculuğunu konuşmaya gerek yok ama şahsen kendisinin yıllık ücretini Beşiktaş'ın karşılayamayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nene gelirse Quaresma'da geri döner o zaman

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gökhan Süzen hala açıklanmadı bu arada.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Borsaya görüşmelere başlandığı bildirildi.Yakında anlaşma duyurulur büyük ihtimalle.

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=235162
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Portekiz basınına göre Q7 Zenit yolunda.

twitter şakası olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nene mühtiş bir oyuncu, çok teknik ve sol ayağı harika ancak bize geleceğini sanmam. Quaresma'da bu saatten sonra bir yere gitmez.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Gökhan Süzen hala açıklanmadı bu arada.
    Resmi olarak açıklanmadıysa neden başlıkta var oyuncunun adı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fransız kaynakları Nene'nin Beşiktaş ile anlaştığını yazıyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Resmi olarak açıklanmadıysa neden başlıkta var oyuncunun adı
    Sen eklediğin için olabilir mi acaba

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sen eklediğin için olabilir mi acaba
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Gökhan Süzen ve Kulübü İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A.Ş ile transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Bir de böyle bir şey var; ama bilmiyorum, gördün mü?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Gökhan Süzen ve Kulübü İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A.Ş ile transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Bir de böyle bir şey var; ama bilmiyorum, gördün mü?
    Haberim var ona bakarsan bizde Assaidi ile görüşüyorduk, adam istanbula gelmişti vs Ben resmi anlaşmanın imzalanmamasından bahsediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haberim var ona bakarsan bizde Assaidi ile görüşüyorduk, adam istanbula gelmişti vs Ben resmi anlaşmanın imzalanmamasından bahsediyorum.
    Öyle söylesene o zaman en baştan. Bildirim yapıldı; ama resmi imza nerede desen bizi de yormazdın.

200 bin euro artı Emre Özkan karşılığı 3 yıllık imzaladı diye söylenmişti zaten. Sadece, medya önünde resmiyete dökülmedi sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Öyle söylesene o zaman en baştan. Bildirim yapıldı; ama resmi imza nerede desen bizi de yormazdın.

200 bin euro artı Emre Özkan karşılığı 3 yıllık imzaladı diye söylenmişti zaten. Sadece, medya önünde resmiyete dökülmedi sanırım.
    Ben Murat abiyle konuşuyordum zaten Onunla daha önceden de konuşmuştuk. O anlıyor yani neyi kastettiğimi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

E Tuncay Şanlı'yı da eklemiştim ama o kaldırldı nedense ???

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nene Beşiktaş`ta !

PSG'nin Brezilyalı futbolcusu Nene ile anlaşan Beşiktaş yönetimi bu tranfer sonrası Halil Altıntop'u transfer etmekten vazgeçti.

Bilgilerine başvurduğumuz yöneticiler; "Bu transfer ile ilgili ayırdığımız bütçemizi Nene için kullandık. Nene'yi bonservisi ile aldık. Kendisi kulübü ile anlaşarak serbest kaldı. 2.150.000 Euro kendisi alacak, 250 bin Euro da menajerlik ücreti ödeyeceğiz. Bu durumda Halil Altıntop'u alma şansımız kalmadı. Belki bir ihtimal Sezer Öztürk ile ilgili ilerleyen saatlerde 1 gelişme olabilir."

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

nene besiktasi ucurur gelirse.. bu arada halil altintop ta neyin nesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Nene harika oldu.