Sayfa 4081 / 4326 İlkİlk ... 3081358139814031407140794080408140824083409141314181 ... SonSon
122,401 ile 122,430 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Cahil kalmışım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Düşmeyle pimi çıkmaz, pimi normal çıkarmak isteyince bile hayli zorlanıyorsun, pimi çıkmayınca da düşse de patlamaz.

Eğer bir şekilde imha edilme işlemi yapılıyorsa, yani bilerek el bombası sökülüyorsa orada 21 tane erbaşın ne işi var ve bu iş orada mı yapılır?

Tedbirsizlik had safhadadır, bundan hiç şüphem yok, kasıt durumu araştırılmalı. Belki kasıtlı da değildir ama ortada kaza denemeyecek kadar büyük bir durum var diye düşünüyorum. Ama bize düştü patladı, kader işte diye yedirilecek muhtemelen.
    Bu ülkede pimi çekilmiş bombalar askerin eline verilerek ölümlerine neden olunmadı mı? kim hatırlıyor şu haberi?

http://www.ankaraport.net/haberler/2...a-6-yil_-.html

bu da ihmal denir, öyle denir, böyle denir unutulur gider. ölen öldüğü ile kalır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Askere giden büyüklerimin ilk söylediği şeylerden biriydi, 'burada ölürseniz eğitim zayiatısınız bunu böyle bilin' denirmiş askerlere.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aklima nedense 17 Agustos'tan sonra yetmedi mi hala zina yuvalariniz yikildi ibret alin diye dolasan olsukca serefli! insanlar! geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bu ülkede pimi çekilmiş bombalar askerin eline verilerek ölümlerine neden olunmadı mı? kim hatırlıyor şu haberi?

http://www.ankaraport.net/haberler/2...a-6-yil_-.html

bu da ihmal denir, öyle denir, böyle denir unutulur gider. ölen öldüğü ile kalır.
    Yazdım mesajımda onu, ceza diye askerin eline pimi çekip verirsen belki öyle olmuştur diye, ondan sonra sildim yok artık zaten olmuştu, o ortamda böyle ceza verecek adam yoktur diye.

Askerlik yapanlar biliyorlar ortamı az çok, ben de yeri geldiğinde askere mühimmat taşıtıyordum, o nedenle orada subay olmamasına, 21 tane erbaşın olmasına şaşırmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben de karakoldaydım. Normalde nöbete giderken verilecek cephaneyi falan karakol komutanın sayıp vererek teslim alması gerekiyordu ki her nöbetçiye 3 şarjör yani 90 tane mermi veriliyordu. Ama o işi karakol santraline bakan arkadaş yapıyordu.

Her şey nizami değil içeride dışarıdan öyle görünse de. Afyon'da da subayların yapması gereken işi pekala erler yapıyordur. Bunun başka açıklaması yok. Nöbetçi subaylar da muhtemelen yataklarında mışıl mışıl uyuyorlardır.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Sanki para değeri Milyon, YTL, TL gibi. Bu nedir her asker için 1.5 yıl .) O senenin 1 yılı şimdikinin 10 senesine eşit.

Tayyibe : ßoşbakanım 145 Şehit var napalım ?
    Tayyip : Kardeşim profil resmimizi siyah kurdele yaptık ya daha ne yapalım beklicez.

Mustafa K. Atatürk'e : Efendim memendee Şehit verdikk ..

Mustafa K. Atatürk : Yakin orayi !
    Last edited by lexoqe : 06.Eylül.2012 at 13:03

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

böyle adamların zihniyetine küfür edince günaha giren biz oluruz değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 günlüğüne sözlükte küfretmek cezalandırılmasın. Su adama topluca bir sövelim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Herşey burada kalacak

Ne onlar görecek bunları ne başkası onlar için bir de günah'a mı gireceğiz ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gidip gebersin o zaman kendide bir ugrasın cennete.Pardon oraya da gidemez bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77
    Akp'deki gorev paylasimina bayiliyorum.bu sefer fantastik aciklama yapma kontejyanini Veysel Eroğlu doldurmus.neyse ki birkac mehmet oldu diye devam eden bir aciklama yapmamis.

Haci soylesene biz muasir medeniyetleri mi hedefliyoruz 3.dunya ulkelerini mi?Ben isin icinden cikamadim.anlayan beri gelsin

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Orman bakanı ne alakadır arkadaş?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    O da Kur'anı kerim okumuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

böyle adamların zihniyetine küfür edince günaha giren biz oluruz değil mi?
    What a wonderful world Türküm diyene
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sen çok yanlış gelmişsin Taylan forum burası. Sözlüklerde sövmek serbest zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bir ayrıntıyı atlamışız.

‎25 Askerımızın sehıt oldugu patlama ıcın; Orman Bakanlıgımızdan rahatlatan acıklama:
    Bu tıp olaylar Hındıstan ve Pakıstan'da da oldu.
    (Ha Tamam O Zaman ! )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstifa beklemek?

Neyse ki kültürümüzde böyle bir olgu yok yoksa yukarılarda adam kalmazdı...

Orman bakanı işin uzmanı, hükümet açıklamayı ona yaptırarak iyi etmiş, şimdi çıkıp bu da hükümete nasıl bağlanır diyenler çıkacaktır, sen siyasi iradeyse, sorumlusunu istifa ettirteceksin, etmiyorsa görevden alacaksın. Alay komutanı mı, kuvvet komuutanı mı, genel kurmay başkanı mı, milli savunma bakanı mı, kim gerekiryorsa onun koltuğu gidecek.

Savunma bakanı nereden bilsin patlama olacağını diyenler olabilir ama savunma bakanı bilecek, mesai saati neden bu iş yapılıyor, sorumlu subay yokken neden bu iş yapılıyor, erlerin orada ne işi var?

Bu sorulara cevap veremiyorsa, işini iyi yapmıyor demektir.

Sen binbir emek evladını yetiştir, büyüt, bu vatan için askere gönder ve sonra belki de gerçek sebebi asla sana söylenmeyecek bir nedenden ötürü onu kaybet.

Ulusal yas? Ne yası yahu, yarın gündem çoktan değişmiş olacak ha pardon yarın da cenazeler olur, ertesi gün gündem değişir, ne sorumlusu çıkar, ne bedelini ödeyecek birisi, göstermelik birine 3-5 ihmalden ceza verilirse o kadar.

Nasıl bir ülkemiz var, her gün acı, her gün gözyaşı, her gün sorun. Kanıksadık artık, o nedenle etkilenmiyoruz yoksa hayatından memnun olduunu söylemezdi milyonlar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

afyon milletvekili olduğu için olabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ne güzel bir vatanımız var. Hergün birileri onun sag olması için canını veriyor vatan sagolsunmus. Pehh...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu ülkede asker öyle bir sindirildi ki bu kadar şehite rağmen bir kere genelkurmay başkanı'nı tv de açıklama yaparken görmedim.Yazık.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Merak ediyorum o şehitlerin arasında seninde yakınların olsa nasıl bir duyguyla karşılardın. İşte istediğiniz oldu şeriat yakındır sanmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En az 3 çocuk yapın.Biri zaten şehit olur.Birine 35 kişi tecavüz eder.Diğeri de işsiz kalır.Oh mis.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Merak ediyorum o şehitlerin arasında seninde yakınların olsa nasıl bir duyguyla karşılardın. İşte istediğiniz oldu şeriat yakındır sanmayın.
    Ben sehitligin ne oldugunu bilirim yakinim olsaydi gurur duyardim bundan ama bazi zihniyetteki insanlar sehitligin ne oldugunu bilmedikleri icin konusuyorlar konussunlar nasil olsa son sozu soyleyen biri var ondan sonra ne diyecekler bakalim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Ben sehitligin ne oldugunu bilirim yakinim olsaydi gurur duyardim bundan ama bazi zihniyetteki insanlar sehitligin ne oldugunu bilmedikleri icin konusuyorlar konussunlar nasil olsa son sozu soyleyen biri var ondan sonra ne diyecekler bakalim
    Kendini ne olduğunu bilmeyenler bugün medyada konuşan kişiler, yani senin savunduğun kişiler !

Ayrıca biz şehit olan kardeşlerimizle gurur duyuyoruz, boş konuşan hükümete değil.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    En az 3 çocuk yapın.Biri zaten şehit olur.Birine 35 kişi tecavüz eder.Diğeri de işsiz kalır.Oh mis.
    Çok ferahlattın Aygün.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Neyse o Kuran okumuştur herhalde sorun yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Neyse o Kuran okumuştur herhalde sorun yok
    Ya bildigini soyle

Yada soyledigini bol

Demis atalarimiz boyle densiz konusanlar icin
    İnanmayanlara amlatsan da anlatmasan da birdir inanmazlar
    Bunuda kuran soyluyor

Kendinize ceki duzen verin yada istediginize inanin yada inanmayin nasil olsa sonumuz pamuk.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Din kavgası çıkarın bir de hadi. Futbol kavgaları yetmiyor foruma, siyaset, din tartışmaları artmalı. Hadi yaa. Lütfen. Site adını da birbirinedusenturkler.net yapın.Reklamını yapalım, tüm avrupa, amerika izlesin.

Çözüm üretemiyorum, o yüzden fikir aşılamaya da çalışmıyorum en azından. Siz kızmadan önce söyleyeyim dedim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahmet abi bir anlık heyecanla felan buraya birşey ekliyorsun sanırım, sonra saçma sapan bir tartışma başlıyor.

Bakanların yaptığı açıklamalar ise 25 şehit olayından da vahim bir durum bana göre. Şehit berekettir ne demek yahu ? Utanmadan nasıl söyleyebiliyorlar bunu. Doğru düzgün bir sistemimiz olsa bu tip açıklama yapanların hepsi tek tek kovulur. Her bakan cins cins açıklama yapıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri