Bu ülkede pimi çekilmiş bombalar askerin eline verilerek ölümlerine neden olunmadı mı? kim hatırlıyor şu haberi?
http://www.ankaraport.net/haberler/2...a-6-yil_-.html
bu da ihmal denir, öyle denir, böyle denir unutulur gider. ölen öldüğü ile kalır.
Askere giden büyüklerimin ilk söylediği şeylerden biriydi, 'burada ölürseniz eğitim zayiatısınız bunu böyle bilin' denirmiş askerlere.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aklima nedense 17 Agustos'tan sonra yetmedi mi hala zina yuvalariniz yikildi ibret alin diye dolasan olsukca serefli! insanlar! geldi.
Yazdım mesajımda onu, ceza diye askerin eline pimi çekip verirsen belki öyle olmuştur diye, ondan sonra sildim yok artık zaten olmuştu, o ortamda böyle ceza verecek adam yoktur diye.
Askerlik yapanlar biliyorlar ortamı az çok, ben de yeri geldiğinde askere mühimmat taşıtıyordum, o nedenle orada subay olmamasına, 21 tane erbaşın olmasına şaşırmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben de karakoldaydım. Normalde nöbete giderken verilecek cephaneyi falan karakol komutanın sayıp vererek teslim alması gerekiyordu ki her nöbetçiye 3 şarjör yani 90 tane mermi veriliyordu. Ama o işi karakol santraline bakan arkadaş yapıyordu.
Her şey nizami değil içeride dışarıdan öyle görünse de. Afyon'da da subayların yapması gereken işi pekala erler yapıyordur. Bunun başka açıklaması yok. Nöbetçi subaylar da muhtemelen yataklarında mışıl mışıl uyuyorlardır.
Sanki para değeri Milyon, YTL, TL gibi. Bu nedir her asker için 1.5 yıl .) O senenin 1 yılı şimdikinin 10 senesine eşit.
Tayyibe : ßoşbakanım 145 Şehit var napalım ?
Tayyip : Kardeşim profil resmimizi siyah kurdele yaptık ya daha ne yapalım beklicez.
Mustafa K. Atatürk'e : Efendim memendee Şehit verdikk ..
Mustafa K. Atatürk : Yakin orayi !
Last edited by lexoqe : 06.Eylül.2012 at 13:03
böyle adamların zihniyetine küfür edince günaha giren biz oluruz değil mi?
1 günlüğüne sözlükte küfretmek cezalandırılmasın. Su adama topluca bir sövelim.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gidip gebersin o zaman kendide bir ugrasın cennete.Pardon oraya da gidemez bu.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77
Akp'deki gorev paylasimina bayiliyorum.bu sefer fantastik aciklama yapma kontejyanini Veysel Eroğlu doldurmus.neyse ki birkac mehmet oldu diye devam eden bir aciklama yapmamis.
Haci soylesene biz muasir medeniyetleri mi hedefliyoruz 3.dunya ulkelerini mi?Ben isin icinden cikamadim.anlayan beri gelsin
Orman bakanı ne alakadır arkadaş?
Bir ayrıntıyı atlamışız.
25 Askerımızın sehıt oldugu patlama ıcın; Orman Bakanlıgımızdan rahatlatan acıklama:
Bu tıp olaylar Hındıstan ve Pakıstan'da da oldu.
(Ha Tamam O Zaman ! )
İstifa beklemek?
Neyse ki kültürümüzde böyle bir olgu yok yoksa yukarılarda adam kalmazdı...
Orman bakanı işin uzmanı, hükümet açıklamayı ona yaptırarak iyi etmiş, şimdi çıkıp bu da hükümete nasıl bağlanır diyenler çıkacaktır, sen siyasi iradeyse, sorumlusunu istifa ettirteceksin, etmiyorsa görevden alacaksın. Alay komutanı mı, kuvvet komuutanı mı, genel kurmay başkanı mı, milli savunma bakanı mı, kim gerekiryorsa onun koltuğu gidecek.
Savunma bakanı nereden bilsin patlama olacağını diyenler olabilir ama savunma bakanı bilecek, mesai saati neden bu iş yapılıyor, sorumlu subay yokken neden bu iş yapılıyor, erlerin orada ne işi var?
Bu sorulara cevap veremiyorsa, işini iyi yapmıyor demektir.
Sen binbir emek evladını yetiştir, büyüt, bu vatan için askere gönder ve sonra belki de gerçek sebebi asla sana söylenmeyecek bir nedenden ötürü onu kaybet.
Ulusal yas? Ne yası yahu, yarın gündem çoktan değişmiş olacak ha pardon yarın da cenazeler olur, ertesi gün gündem değişir, ne sorumlusu çıkar, ne bedelini ödeyecek birisi, göstermelik birine 3-5 ihmalden ceza verilirse o kadar.
Nasıl bir ülkemiz var, her gün acı, her gün gözyaşı, her gün sorun. Kanıksadık artık, o nedenle etkilenmiyoruz yoksa hayatından memnun olduunu söylemezdi milyonlar...
"YÜCE ATATÜRK"
Ne güzel bir vatanımız var. Hergün birileri onun sag olması için canını veriyor vatan sagolsunmus. Pehh...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu ülkede asker öyle bir sindirildi ki bu kadar şehite rağmen bir kere genelkurmay başkanı'nı tv de açıklama yaparken görmedim.Yazık.
En az 3 çocuk yapın.Biri zaten şehit olur.Birine 35 kişi tecavüz eder.Diğeri de işsiz kalır.Oh mis.
Din kavgası çıkarın bir de hadi. Futbol kavgaları yetmiyor foruma, siyaset, din tartışmaları artmalı. Hadi yaa. Lütfen. Site adını da birbirinedusenturkler.net yapın.Reklamını yapalım, tüm avrupa, amerika izlesin.
Çözüm üretemiyorum, o yüzden fikir aşılamaya da çalışmıyorum en azından. Siz kızmadan önce söyleyeyim dedim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ahmet abi bir anlık heyecanla felan buraya birşey ekliyorsun sanırım, sonra saçma sapan bir tartışma başlıyor.
Bakanların yaptığı açıklamalar ise 25 şehit olayından da vahim bir durum bana göre. Şehit berekettir ne demek yahu ? Utanmadan nasıl söyleyebiliyorlar bunu. Doğru düzgün bir sistemimiz olsa bu tip açıklama yapanların hepsi tek tek kovulur. Her bakan cins cins açıklama yapıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved