Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 178 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Yenilikler

Dün baktığım kadarıyla normal arayüzden biraz uzaklaşmışlar sanki. Goalunited tarzı web tabanlı bir oyun gibi menü ve grafikler. Oyun çıktığında görürüz bunu umarım oyunun temelinden pek uzaklaşılmamıştır.

Bu arada parayla alınabilir açılabilir içerikler çok saçma geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu steam entegrasyonlu online oyun muhabbeti ilk baştan sorunsuz işlemeye başlar mı acaba yoksa zamanla oturmasını beklemek mi gerekecek?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Steam üzerinden alınca cd alamıyoruz değil mi
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Steam üzerinden alınca cd alamıyoruz değil mi
    Evet CD yok abi. Download ediyorsun oyunu sadece.
    Screw you guys, I'm goin' home

İlk bakışta oyundan birden soğudumÖzellikle para verip birşeyleri açmak çok saçma çok değişik bir oyun bekliyor bizi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alacaksam kutuda alırım. Seviyorum çünkü o tip şeyleri rafıma dizmeyi Ama biraz tuzlu fiyat. Düşmesi lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Para verip özellik açma olayı o kadar da saçma değil bence. Zaten klasik mod oyunda eskiden olduğu gibi duruyor. Bunun dışında çalışma izni, transfer bütçesinin az olması gibi şeylerle uğraşmak istemeyen oyuncular için tercih edilebilir bir seçenek diye düşünüyorum.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by anayol View Post
    İlk bakışta oyundan birden soğudumÖzellikle para verip birşeyleri açmak çok saçma çok değişik bir oyun bekliyor bizi
    O özellikler belirli bir başarıdan sonra zaten açılacak oyunda ama sen beklemek istemiyorsan hemen alabilirsin o özellikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Adamlar normal oyunun yanına ekstra özellikler, modlar eklemişler; tebaa hemen istemezük diye kazan kaldırmış. Okudum da bazı arkadaşların memnuniyetsizliğinin kaynağını anlayamadım.

Mücadele modu mobil oyunu bilmediğim için çok sevindiğim bir yenilik oldu. 14-15 yıllık CM-FM hayatımda en zevk aldığım kariyerlerden biri CM versiyonlarından birinde kuzenimin düşmek üzere olan Brescia kariyerini devam ettirmekti. Resmen ip üstünde yürüdüm ve kovulmadan takımı kümede tuttum.

Artık 30 yaşındayım ve sizler gibi 10 sezon oyun oynayamıyorum. Bir takımla 1-2 sezon bitiriyorum anca. FMC denen basitleştirilmiş mod bana göre değil ama Mücadele tam bana göre.

Heyecanla bazı takımlarla kariyer yapmayı düşünüyordum bunun yanında şimdi beni fazla bağlamayacak mücadele modu eklenmiş, oyun da Türkçe, daha ne isteyeyim?

Bence bu seri fm 06 gibi efsane olacak...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Bence bu seri fm 06 gibi efsane olacak...
    Efsane olan 2005 değil mi ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yedek kulübesinde Teknik Direktörü gördüm ya ölsem de gam yemem artık..

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Efsane olan 2005 değil mi ?
    İkisi de efsanemiydi?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bide şu dışarı çıkan topları köşeye koydukları 2 tane güvenlik havası olan adamlar getirse keşke onlar kıpırdamıyor bile bizim adamlar kondisyon kaybediyor

Acep düzelmiş midir..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bide şu dışarı çıkan topları köşeye koydukları 2 tane güvenlik havası olan adamlar getirse keşke onlar kıpırdamıyor bile bizim adamlar kondisyon kaybediyor

Acep düzelmiş midir..
    Sağ üst köşedekileri diyosan onlar sedyeci

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İkisi de efsanemiydi?
    2005 in yerini tutabilecek çok nadir oyun vardır. 01/02 falan saymazsak tabi

Oyunun sitesinde toplam 6 dilin olması ve bunlardan birinin türkçe olması büyük jest...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Vergi olayı gelmesi iyi olmuş. Bizde %30 a çıkacak olsa da kulüp ödediği için oyuncuyu Türkiye'ye getirebiliriz diye düşünüyorum. Yönetim vergi fazla diye transfere izin verir mi onu bilmiyoruz

Bir de arayüzün değişmesi kötü olmuş. Senelerdir herşey yerli yerinde duruyordu. Ne gerek var değiştirmeye.
    TariboWest

SI Games yıllardır oyunun gerçekçiliğe ya da mantığa yakın olması için değil daha gösterişli olması için uğraşıyor ve yaptıkları tüm yenilikler bu yönde. En başta oyuncuların çok fazla maaş istemesi ya da 2012de kontrat imzalayan bir oyuncunun 1 sene sonra daha iyi bir kontrat istemesi gibi hataları düzeltmeleri lazım ki bu konuda bir değişiklik yapıldığına dair bir açıklama yok. Oyuna genel olarak baktığınız zaman teknik direktör ve takım yönetimi şamar oğlanı modunda. Takımın %70i kontratının 2. senesinde daha iyi bir kontrat istiyor. Takımın yarısı antreman programından mutsuz. Yahu gerçek hayatta yönetim ve teknik direktör oyuncuları muma çeviriyor. Antremandan mutsuz olmak ne demek? İstisnaları olur bunun ama oyuncular tatile gelmiyorlar, kazandıkları parayı haketmeleri için tabiiki yüksek oranda çalışacaklar. Milyon dolarlar haftada bir maç yapmaları için verilmiyor onlara. Oyun kolay olmasın diye başka takımların yaptığı gerçekçi transferleri yapamıyoruz. Öz geçmişimiz uluslararası futbolcu olmazsa oyunda şampiyonlar ligi kazanmadığımız sürece hiçbir değerimiz yok. Oturup oyuncuyla adam gibi iletişim kuramıyoruz. Tüm konuşmalar tehditkar. Kaç tane mafya oyunu oynadım bu kadar tehditkar konuşma bir tek FM'de gördüm. Yönetimden ne istersek isteyelim hayır cevabını alıyoruz; ancak trip atmamız lazım ki tamam kabul ediyoruz desinler. Sanki şahsımıza villa istiyoruz adamlardan, herşeye olmaz diyorlar. Oyunda bunun gibi inanılmaz derecede mantık hataları varken "3D'yi geliştirdik, arayüzünü geliştirdik, basın etkileşimini arttırdık" vb. gibi bir dolu gereksiz konudan bahsediyorlar. FM (eski haliyle CM) 3D görüntüleriyle ya da arayüzüyle ünlü olmadı ya da sevilmedi. Çoğu insan yıllar önce maç bile izleyemezken "bu oyundan ne anlıyorsunuz anca yazı var" diyordu bizlere. Biz bu oyunu kontrol etme mekanizması nedeniyle oynuyoruz. Uzun lafın kısası 2013 yılına geldik, artık bu oyunu gerçeğe en yakın hale getirmeleri gerekir. Bizden bu oyunu orijinal almamızı istiyorlarsa önümüze adam gibi bir şey sunacaklar. Kimse istedikleri parayı kolay kazanmıyor. Ben bu adamlara 100 dolar vereceğim oyunda futbolcular benimle dalga geçecek. Kimse kusura bakmasın arkadaşlar, burada 13, 14 yıllık bir oyundan bahsediyoruz ve istediğimiz şeyler çok rahat yapılabilir ama bu mentaliteyle hiçbir yere varamaz SI Games.

Oyun dilinde sadece türkçe var.Hata ama çok güzel gözüktü gözüme.

2017 yılındaki x takım ile 2019 yılındaki y takımın network ortamında karşılaşabilecek olması güzel bir ekleme olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    2017 yılındaki x takım ile 2019 yılındaki y takımın network ortamında karşılaşabilecek olması güzel bir ekleme olmuş.
    Özelliklerin arasında görememiştim bunu, benim için en önemli yeniliklerden biri bu olacak o zaman.
    Bir de şu klasik taktiği kaldırırlarsa iyi olur hileli korner taktikleriyle başarı yakalayanların önünü kessin biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Şu basit oynama tarzı çok iyi olmuş ya.Saatlerimi harcamayı hiç sevmiyordum.Artık daha az süreyle daha çok ilerleyebileceğim en sevdiğim özellik bu oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Özelliklerin arasında görememiştim bunu, benim için en önemli yeniliklerden biri bu olacak o zaman.
    Bir de şu klasik taktiği kaldırırlarsa iyi olur hileli korner taktikleriyle başarı yakalayanların önünü kessin biraz.
    Klasik taktik ile ben istediklerimi daha kolay yansıtıyorum. Bir korner yüzünden kaldyrabileceklerini düşünüyor musun ? Hem bırak isteyen istediği gibi oynar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Klasik taktik ile ben istediklerimi daha kolay yansıtıyorum. Bir korner yüzünden kaldyrabileceklerini düşünüyor musun ? Hem bırak isteyen istediği gibi oynar.
    2 taktiği birden daha kaç oyun devam ettirebilirler ki bence eninde sonunda bırakacaklar klasiği.
    Oyun bu sene belliki sıkı değişikliklerle geliyor eski taktik işinden de vazgeçebilirler.
    Milletin hileli kornerlerle başarı yakalamısın lafım yok da sonra sağda solda hava atması çok saçma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dediğim gibi ben klasik taktikle istediklerimi daha kolay yansıtıyorum sahaya ve benim gibi birçok insan var. klasik taktik FM'nin değişmezidir kaldırılmaz bana kalırsa.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Pardon yanlış yazmışım.
    Last edited by manager725 : 09.Eylül.2012 at 14:52 Reason: Yanlış bilgi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Taktik olayında bir değişme yok mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Taktik olayında bir değişme yok mu ?
    Oyunun çıkış tarihi belli olmadan bazı bir takım yenilikleri daha söyleyeceklermiş. Aralarında taktik var mı bilmiyorum ama.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri