Veee Max Payne 3 Efsane Seri Biter !!!
Veee Max Payne 3 Efsane Seri Biter !!!
selamlar, ben bu forumda yeniyim de burada mı muhabbet ediyoruz.![]()
![]()
Tuzaklara dikkat![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Özlem Tekin vs Aygün
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
aahahahahah sesli güldüm![]()
Ahahaha komediydi![]()
Hahahasüper
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İblis Aygün![]()
Hehe...![]()
Cevap vericektim de üzerimden prim yapmasını istemedim![]()
Bana güzel bol oyunculu ogame tarzı bir bir browser oyun önerebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Aygün allah belanı vermesin![]()
La o değilde yanarım yanarım Transporter'ı(Taşıyıcı serisi, hani Jason Statham oynuyor.) Transformers diye yazanlara yanarım.Hadi İngilizce yazacaksın bari doğru yaz be kardeşim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
şu gökmen özdenak ne komik adam ya![]()
![]()
sesli güldüm![]()
![]()
![]()
Şu fake hesaplar konusunda hala bir açıklama gelmedi mi yahu meraktan çatlayacağım![]()
Karikatür Türkiye'ye basın olarak çıkıyor yahu. Ne argosu![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Keşke şeriat gelse bu ülkeye artık. Özür diliyorum.
Hayırlısı![]()
bence şu karikatürlerde kullanılan argolara müsamaha gösterilebilir.
bir sami mesela, kendisini en iyi bu şekilde anlatıyor.![]()
(/s)
Kısacası karikatür paylaşmak yasak desek daha mantıklı olur. Çünkü her karikatür diyaloglarında bir yerlere koyma lafı var. En ufağı bile argoya giriyor. Bence yanlış bir kural. Fikrimi söyledim sadece. Bu onları bir daha paylaşacağım anlamına gelmez.
En azından şeriat var diyerekten paylaşmayız. Zaten paylaşmaktan ziyade artık böyle karikatürler yapılmaz.
Berk yanlış anlamazsan birşey soracağım. Geçen sene RTE ile ilgili bir video koymuştu Eralp. Çeliştiğiyle alakalı. "Egemenlik kayıtsız şartsız allahındır." , "Hem müslüman hem laik" olmaz tarzı cümleler kurduğu video. Baya atak bir şekilde savunuyordun.
Ne değişti? Hakikaten merakımdan soruyorum, laf sokma vs değil.
Last edited by Revolution : 10.Eylül.2012 at 01:32 Reason: Ekleme
Şu konuda görüyoruz ki karikatürler kurallar dahilinde gayet rahatça paylaşılabiliyor
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30549
Bu argo halkın görüşlerine göre şekillenmiştir.Türk Dil Kurumu'na göre o kelime argo değil ve tam 4 tane anlamı var.Tabi bunun dışında başka türlü şeyler ararsak bir sürü şeyin aslında argo olmadığını göreceğiz ama o kadar seviyeli bir toplum olduğumuz için onları da argodan sayalım geçelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp