1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Hangi Ligde Hangi Takımla Başlayıp Hangi Lig Hangi Takımla Zirve Düşlüyorsunuz?

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Duka View Post
    Bu soru bu konuya uygun olur mu bilmem ama okurken yorumları aklıma geldiği icin yazmak istedim.

FM12 Galatasaray kariyerimde sadece türkiye ve ispanya ligleri açık olarak başlayıp 2018 de "nasıl oluyor bir deneyeyim" sorusu ile ilk kez oyunun istifa et seçeneğine başvurdum. 2 yıl boşta sürekli haberleri okuyarak geçirdim. Milli takımlar ve ispanya ligi hariç hiç bir ülke liglerinden teklif gelmedi! Şimdi başarılı değilsen gelmemesi normal diyebilirsniz ama; itibar dünya çapında iken istifa etmiştim.
    Başka liglerden teklif gelmesi o liglerin açık olup olmaması ile mi alakalı???
    Evet hocam ne kadar çok lig açarsan o kadar çok ekmek kapısı

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Evet hocam ne kadar çok lig açarsan o kadar çok ekmek kapısı
    Eywallah arkadaşım. Fakat fazla lig açık olması demek, oyun akış hızının da yavaşlaması demek. Böyle bir kısıtlamanın olması biraz saçma gibi görünüyor olsada, yapacak bir şey de yok nihayetinde.

Oyuna işsiz başlama seçeneğinde de yine aynı durum mu gecerli? Yani işsiz başladığımızda açık olan liglerin kulupleri ile mi görüşme yapılabiliyor sadece?

Quote Originally Posted by Duka View Post
    Eywallah arkadaşım. Fakat fazla lig açık olması demek, oyun akış hızının da yavaşlaması demek. Böyle bir kısıtlamanın olması biraz saçma gibi görünüyor olsada, yapacak bir şey de yok nihayetinde.

Oyuna işsiz başlama seçeneğinde de yine aynı durum mu gecerli? Yani işsiz başladığımızda açık olan liglerin kulupleri ile mi görüşme yapılabiliyor sadece?

Evet aynen öyle... İş bulana kadar ligleri açıp, iş bulduktan sonra istemediğin ya da fazla gördüğğün ligleri kapayabilirsin. Bunu yapınca Database'indeki oyuncu sayısı da azalıyor ama oyun hızlanıyor, senin seçimin.

Sonra sıkıldığında ya da kötü gidip kovulursan tekrar ligleri açıp kendine iş bulabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by front View Post
    Evet aynen öyle... İş bulana kadar ligleri açıp, iş bulduktan sonra istemediğin ya da fazla gördüğğün ligleri kapayabilirsin. Bunu yapınca Database'indeki oyuncu sayısı da azalıyor ama oyun hızlanıyor, senin seçimin.

Sonra sıkıldığında ya da kötü gidip kovulursan tekrar ligleri açıp kendine iş bulabilirsin.
    oyuna başladıktan sonra ligler açılıp kapatılabiliyor mu? bu çok güzel bi özellikmiş

Mesaj Yetkileri