1 ile 30 arası toplam 357 sonuç

Konu: Football Manager 2013 BETA (Ana Konu)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Fenerbahçe'nin ilk iç saha maçlarına denk geldiyse olabilir. Ben de kariyerde 8-9 hafta oynadım evimdeki maçlara sadece deplasman seyircisi geliyor. Oyuna kadın ve çocuklar olayını aktaramazlar sanırım o yüzden böyle bir yöntemi tercih etmişler.
    Kadın ve çocuk olayı olacağını sanmıyorum Coşkun. Yani öyle olsa bile Fenerbahçe stadına 2.500 kadın ve çocuk mu geliyor? Bence hata. Düzeltilir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kadın ve çocuk olayı olacağını sanmıyorum Coşkun. Yani öyle olsa bile Fenerbahçe stadına 2.500 kadın ve çocuk mu geliyor? Bence hata. Düzeltilir.
    İşte onu diyorum. Kadın ve çocuk olayını oyuna aktaramıyorlar çünkü gerçekte ücretsiz biletlerle geliyorlar maça, yani Fenerbahçe'nin bu ceza süresince oyunda para kazanmaması lazım seyirciden.O yüzden böyle oluyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kadın ve çocuk cezasını yansıtamayıp, ev sahibi takıma seyircisiz maç yapmışlardır belki. Deplasman tribünü 50000'in %5'i ediyor 2500.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kadın ve çocuk cezasını yansıtamayıp, ev sahibi takıma seyircisiz maç yapmışlardır belki. Deplasman tribünü 50000'in %5'i ediyor 2500.
    Hatta tam rakam vereyim, 2.167 kişi izledi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hatta tam rakam vereyim, 2.167 kişi izledi.
    Patladık o zaman Saçmaydı zaten.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Patladık o zaman Saçmaydı zaten.
    Patlamadın abi, doğru senin söylediğin.

Görkem bak bi daha yazıyorum Fenerbahçe'nin cezası var, gerçekte kadın ve çocuklar geliyor stada, biliyorsun.Oyunda böyle bir şey yapabilmeleri mümkün değil, o yüzden oyunda seyirciden para kazanmamamız için, bu şekilde bir uygulama yapılmıştır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Patlamadın abi, doğru senin söylediğin.

Görkem bak bi daha yazıyorum Fenerbahçe'nin cezası var, gerçekte kadın ve çocuklar geliyor stada, biliyorsun.Oyunda böyle bir şey yapabilmeleri mümkün değil, o yüzden oyunda seyirciden para kazanmamamız için, bu şekilde bir uygulama yapılmıştır.
    Anladım zaten ben sadece tam rakamı söyliyim diye yazayım didim
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri