Quote Originally Posted by Duka View Post
Peki transfer edilmeye çalışılan bir futbolcu yada sözleşme yenilenmeye çalışılan futbolcunun astronomik rakamlar istemesi (başka takımla anlaşırken ise komik bir rakam sonucu anlaşmaya varması) olayı devam ediyor mu? Futbol direktörünün bu gibi bir durumda etkisi ne yönde oluyor?
Oyunun hala beta aşamasındayız. Henüz tam sürüm çıkmadı, 2 Kasımda çıkacak. Sizin bahsettiğiniz özellikler henüz oturmadı. Bu sebeple ne dersem yalan olur. Ancak şunu söyleyebilirim, bu sene daha gerçekçi sözleşmeler yapılıyor. Futbol Direktörü de izin verildiği taktirde sizin yerinize kontrat yenilemelerini veya herhangi bir sözleşmeyi gerçekleştirebilir.

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
Bilgiler için teşekkür ederim. Denemekte fayda var, özellikle genç futbolcuların gelişimindeki katkısını çok merak ediyorum.
Tabii ki genç oyuncuların elinden tutup özelliklerini hooop diye arttırmıyor. Sadece aracı bir kulüp buluyor ve oyuncuyu oraya kiralıyor. Ondan sonrası oyuncuya kalmış. Ancak ben de genç oyuncuların takıma katılması yönünden çok faydalı buluyorum.