1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Futbol Direktörü (Director of Football) Rehberi

Hybrid View

BU İŞ BENİM HOŞUMA GİTMİYOR.BAŞKAN VEYA DİREKTÖRDEN DAHA İYİ ŞEKİLDE BİR OYUNCUYU SATABİLİRİM.YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM?
    BAŞKAN BİR OYUNCUYU BENDEN DAHA KARLI BİR ŞEKİLDE SATABİLİR Mi?YA DA BİR OYUNCUYU DAHA KARLI BİR ŞEKİLDE ALABİLİR Mİ?
    SON OLARAK DA ALINAN OYUNCUYA GİDEN PARA BÜTÇEDEN DİMİ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    BU İŞ BENİM HOŞUMA GİTMİYOR.BAŞKAN VEYA DİREKTÖRDEN DAHA İYİ ŞEKİLDE BİR OYUNCUYU SATABİLİRİM.YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM?
    BAŞKAN BİR OYUNCUYU BENDEN DAHA KARLI BİR ŞEKİLDE SATABİLİR Mi?YA DA BİR OYUNCUYU DAHA KARLI BİR ŞEKİLDE ALABİLİR Mİ?
    SON OLARAK DA ALINAN OYUNCUYA GİDEN PARA BÜTÇEDEN DİMİ?
    Madem burada yazdınız, burada da cevap vereyim.

Başkanın oyuncuyu bizden daha karlı satabileceğini düşünmüyorum. Ben de kendimizin yapması taraftarıyım.

Alınan oyuncuya giden para takım bütçesinden gider, başkan kendi cebinden vermez parayı.
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Madem burada yazdınız, burada da cevap vereyim.

Başkanın oyuncuyu bizden daha karlı satabileceğini düşünmüyorum. Ben de kendimizin yapması taraftarıyım.

Alınan oyuncuya giden para takım bütçesinden gider, başkan kendi cebinden vermez parayı.
    ANCAK OYUNCUYA TALİP ÇIKMADIĞI DURUMLARDA OLABİLİR BU DURUM.BAŞKANA HAVALE EDERİZ O SATAR SERBEST BIRAKIR.YANLIZ BU SERBEST BIRAKMA OLAYINI NASIL HALLEDİYOR BAŞKAN?KARŞILIKLI ANLAŞARAK MI TEK TARAFLI MI ?

Mesaj Yetkileri