1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: 'TÜRKLER'de ilk hedef La Liga'ya alışmak

Hybrid View

Dünyanın en prestijli ligi olarak kabul edilen İspanya Ligi'nde (La Liga) bir derbide binlerce Türk bayrağı dalgalanacak.
    Türklerle Portekizliler'in maçı olarak adlandırılan Deportivo la Coruna ile Celta Vigo takımları 5 yıl aradan sonra tekrar La Liga'da kozlarını paylaşacak. Deportivo la Coruna taraftarlar derneği bir açıklama yaparak Celta deplasmanına Türk bayrakları ile çıkarma yapacaklarını duyurdu. 5 yıllık özlemin sona erdiğini vurgulayan dernek yetkilileri, taraftarların evlerindeki Türk bayraklarını yanlarına alarak Vigo'ya gitmesini istediler.

Güzel takım seçmişsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by wato1907 View Post
    takipçinim başarılar dilerim. Deportivo hakkaten çok iyi bir seçim bnde bir an önce alıp oynamak istiyorum
    Teşekkürler.Biraz da paraları olsaydı keşke.Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk gibi hissediyorum kendimi şu an

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Dünyanın en prestijli ligi olarak kabul edilen İspanya Ligi'nde (La Liga) bir derbide binlerce Türk bayrağı dalgalanacak.
    Türklerle Portekizliler'in maçı olarak adlandırılan Deportivo la Coruna ile Celta Vigo takımları 5 yıl aradan sonra tekrar La Liga'da kozlarını paylaşacak. Deportivo la Coruna taraftarlar derneği bir açıklama yaparak Celta deplasmanına Türk bayrakları ile çıkarma yapacaklarını duyurdu. 5 yıllık özlemin sona erdiğini vurgulayan dernek yetkilileri, taraftarların evlerindeki Türk bayraklarını yanlarına alarak Vigo'ya gitmesini istediler.

Güzel takım seçmişsin.
    Vay bee O maç izlenirdi aslında..

LA LIGA 2. HAFTA

Lige 2de 0la başladık ama ligin en güçlü 4 takımının 2siyle oynamamız nedeniyle daha hiçbir şeyin net olmadığını düşünüyorum Ayrıca Barça bile 2 maçta 1 puan aldı

wato1907 Misafir

böyle kaliteli takımlara mağlup olmak seni üzmesin ancak deportivo gibi orta düzeydeki takımlara puan kaybetmek kötü olur .

Mesaj Yetkileri