1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: BETA Resim Paylaşım Alanı

Hybrid View

volkan demirel in birebir i 10 olup ufuk ceylan ın 13 ise ben bu arastırma konusunda buyuk sıkıntıların oldugunu dusunuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    volkan demirel in birebir i 10 olup ufuk ceylan ın 13 ise ben bu arastırma konusunda buyuk sıkıntıların oldugunu dusunuyorum...

Ufuk'un birebirinin 13 olması Volkan'dan daha çok birebir kurtaracağı anlamına gelmez birebir sadece tek özellikle kısıtlanacak birşey değildir birçok kapsamdan bakmak gerekir. Volkan bence oyuna çok iyi yansıtılmış.

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Ufuk'un birebirinin 13 olması Volkan'dan daha çok birebir kurtaracağı anlamına gelmez birebir sadece tek özellikle kısıtlanacak birşey değildir birçok kapsamdan bakmak gerekir. Volkan bence oyuna çok iyi yansıtılmış.

tamam bircok kapsamdan bakalım o zaman sezgi,pozisyon alma vs vs bunlardan volkan ufuktan daha ustun olduguna gore birebir de dusuk olması sacmalıktan baska birsey degildir

volkan ın birebir inin 10 olması 2012 de dahil 10 du sacmalıktan baska birsey degildir 10 olması idealdir diyebilicek olan bir kisi taraftarlık duygusu ile yanlı konusuyordur sozum sana degil genel...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

tamam bircok kapsamdan bakalım o zaman sezgi,pozisyon alma vs vs bunlardan volkan ufuktan daha ustun olduguna gore birebir de dusuk olması sacmalıktan baska birsey degildir

volkan ın birebir inin 10 olması 2012 de dahil 10 du sacmalıktan baska birsey degildir 10 olması idealdir diyebilicek olan bir kisi taraftarlık duygusu ile yanlı konusuyordur sozum sana degil genel...

Düşünmeden yazıyorsun asıl senin yazın saçmalık sezgi, pozisyon alma vs. vs. yüksekse birebirde yüksek olmalı demek nasıl bir mantık.

Önce eğri oturup doğru konuşmak lazım birebirin etki ettiği özellikler hız, hızlanma, denge, kararlar, cesaret, reflex, sezme ve ani çıkış bu özelliğe etki etmekte Volkan bu özelliklerle Ufuğun kurtaracağı birebirlerin kaç katını kurtarır sen hesap et.

Bu zihinsel ve fiziksel özelliklerle 10 idealdir daha fazlası abartı olur diğerlerini kısarsan olur olmaz değil

Peter Cech' in birebiri 11 Cech Ufuktan kötü kaleci Volkandan azıcık iyi kalecimi ?
    Last edited by mustangshelby : 25.Ekim.2012 at 03:06

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Profillerin tamamina bakmak lazim bence.

benim oyunumda ise Fenerbahçe ilk sene hem şampiyon oldu, hem kupayı aldı, hem de UEFA'da yarı final oynadı. Hadi ateistler bunu da açıklayın
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri