volkan demirel in birebir i 10 olup ufuk ceylan ın 13 ise ben bu arastırma konusunda buyuk sıkıntıların oldugunu dusunuyorum...
volkan demirel in birebir i 10 olup ufuk ceylan ın 13 ise ben bu arastırma konusunda buyuk sıkıntıların oldugunu dusunuyorum...
tamam bircok kapsamdan bakalım o zaman sezgi,pozisyon alma vs vs bunlardan volkan ufuktan daha ustun olduguna gore birebir de dusuk olması sacmalıktan baska birsey degildir
volkan ın birebir inin 10 olması 2012 de dahil 10 du sacmalıktan baska birsey degildir 10 olması idealdir diyebilicek olan bir kisi taraftarlık duygusu ile yanlı konusuyordur sozum sana degil genel...
Düşünmeden yazıyorsun asıl senin yazın saçmalık sezgi, pozisyon alma vs. vs. yüksekse birebirde yüksek olmalı demek nasıl bir mantık.
Önce eğri oturup doğru konuşmak lazım birebirin etki ettiği özellikler hız, hızlanma, denge, kararlar, cesaret, reflex, sezme ve ani çıkış bu özelliğe etki etmekte Volkan bu özelliklerle Ufuğun kurtaracağı birebirlerin kaç katını kurtarır sen hesap et.
Bu zihinsel ve fiziksel özelliklerle 10 idealdir daha fazlası abartı olur diğerlerini kısarsan olur olmaz değil![]()
Peter Cech' in birebiri 11 Cech Ufuktan kötü kaleci Volkandan azıcık iyi kalecimi ?
Last edited by mustangshelby : 25.Ekim.2012 at 03:06