-
-
-
Takımımızdan Son Haberler

Sakaryaspor 2012/13 sezonu kombine satış rakamları açıkladı..

Sakaryaspor'un, Türkiye Kupası 2. ön eleme turunda ki rakibi açıkladı.Mücadele Yeni Malatyaspor'un evinde oynanacak...
Lig Başlıyor !
Sakaryaspor Teknik sorumlusu Cenker Güner basına açık gerçekleştirdiği antreman da oyuncuların durumları, bu sezon ki hedefler ve Taktikleri hakkında bilgiler verdi.
Cenker Güner; ''Çok çalıştık ve sezona hazırız, zor bir sezon bizi bekliyor.Hedefimiz yeniden Süper Lig'de yer almak, önce Bank Asya'ya yükselmemiz gerek bunu yapacağız...'' dedi.
Taktik
Genel olarak kullanılan taktiğimiz bu ancak 1 tane taktiğim yok.Toplam 3 tane taktiğim var.
Genel-Hücum-Oyunu tutma olarak 3 kısma ayrılan taktikler.Ben genel olarak oynadığımız taktiği paylaşıyorum.Burada ki en önemli oyuncumuz Mesut gerektiğinde geriden gol pası, gerektiğinde ise gol desteği yapacak ismimiz Mesut.Forvetimiz'e zaten çok iş düşüyor ve bunları gerçekleştirebileceğine eminim, defansif yönden sıkıntımız maalesef büyük.Beklerden başka savunma anlamında güvenebileceğim tek oyuncum yok..
İlk lig maçında Nazilli Bel. ile 2-2 berabere kaldık.Aslında 3-1 kazanmıştım ancak oyun Crash Dumps verince güme gitti.
Gücümüzü ortaya koyduğumuz maçlardan biri oldu Sarıyer maçı, iyi bir skor aldık ve tekrar moral bulduk.
Evimizde Ünyespor'u yenerek Nazilli maçını taraftarımıza unutturduk.İyi başlamasak da iyi devam ediyoruz..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri