1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Maç motoru tuhaflıkları

Hybrid View

maç motorunun bence en salak yanı defansların kesinlikle müdahale yapamıyor oluşu. driblingi 13 olan adam vermaelenin yanından yardırıp geçiyor. aynı şey bizim adamlar için de geçerli bildiğin yürüyorlar defansların yanından. bir de orta yapma özelliği 10 olan adam arka köşedeki herifi aynı maçta 3 kere bulmuyor mu, çıldırıyorum klavyeyi kıracağım yakında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ktoid View Post
    maç motorunun bence en salak yanı defansların kesinlikle müdahale yapamıyor oluşu. driblingi 13 olan adam vermaelenin yanından yardırıp geçiyor. aynı şey bizim adamlar için de geçerli bildiğin yürüyorlar defansların yanından. bir de orta yapma özelliği 10 olan adam arka köşedeki herifi aynı maçta 3 kere bulmuyor mu, çıldırıyorum klavyeyi kıracağım yakında.
    -Karşı takımın topu kapması-

2012 serisinde genişletilmiş maç motorunda, maç motoruna girdiği anda top hangi takımdaysa illa onun atağı olmazdı. Topu kaptırır, bir anda karşı atağa dönüşürdü. Ama bunda binde bir rastlıyorum bu olaya. Maçı göstermeye başladığı an top hangi takımdaysa onun atağı oluyor "genellikle". Bunun yüzdesi biraz daha artırılmalı.
    Derken bunu kastetmiştim işte. Defanslar hiç müdahale yapamıyor adam gibi.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri