Sayfa 4108 / 4326 İlkİlk ... 3108360840084058409841064107410841094110411841584208 ... SonSon
123,211 ile 123,240 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Cümleten İyi Bayramlar TSİ Ahalisi,

Bugünden İtibaren Plakaları Saymaya Başladık,

Şafak 81 Düzce
    Bekliyoruz dedem

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Cümleten İyi Bayramlar TSİ Ahalisi,

Bugünden İtibaren Plakaları Saymaya Başladık,

Şafak 81 Düzce
    Hayırlısıyla gel de seni bir yeneyim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Saatleri unutmayın beyler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demin TRT'de izledim Metro'nun reklamındaki motor gerçekmiş. Adamlar çikolatayla çalışan motor yapmışlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler Yıldız TV'den bir program izlemek istiyorum fakat bir türlü açılmıyor yardımcı olabilecek var mı ?

Kanal : http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk

Program 19 Ekim tarihindeki "2. Sayfa" programı. Ben basıyorum açılmıyor sizde açılıyor mu ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Ben izleyebiliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Ben izleyebiliyorum.
    Program konuğu Yonca Evcimik de mi ?

Tamam başka bir siteden buldum istediğim kısmı teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Program konuğu Yonca Evcimik de mi ?

Tamam başka bir siteden buldum istediğim kısmı teşekkürler.
    Bende sana programı buldum demeye gelmiştim ama

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ankara'ya dönmek tam bir kabus arkadaş.Sungurlu'yu geçtikten sonra milim milim 170 km geldik.Tamamen tıkalıydı yollar.Millet şaşırmış geyikler gibi bir o yana bir bu yana gidiyordu tam bir kaostu.Allah yarın yola çıkacaklara sabır versin.Hepinizin bayramı kutlu olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazıklar olsun bu iktidara. Yaptıkları yetmiyor. Şu Ankara'da olanlara bakın. İnsanlar sadece hakları olan bayramlarını kutlamaya çalışıyor. Bir insan amacını anca bu kadar belli eder. Yazıklar olsun. Bu ülkede ne zaman bu ülkeyi hak eden insanlarla yaşayacağız cidden merak ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bugün bu ülkenin utanç günüdür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nereden bulaştı bu bela başımıza anlamıyorum arkadaş ya. Ne günahımız vardı da bizim bu günleri görüyoruz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çocuklara, yaşlılara, kadınlara biber gazı. Polis barikatları. Sebep, bayram kutlamak. Sebep, Anıtkabir'e yürümek istemek. 29 Ekim gerginliği lafı bile başlı başına bir utanç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi de çıkar açıklama yapar eleman der ki biz size yasak demiştik fasa fiso. Kime neyi yasaklıyor? Bu cumhuriyet onun değil bizim cumhuriyetimiz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne oldu şimdi? Barikatlar kaldırılmış, kalabalık çok diye ve olaylar büyür diye geri çekilmek zorunda kalmış polisler. Ne oldu şimdi? Ne farketti? Kendinizi mi tatmin ettiniz yani? İnsanlar gayet güzelce anıkabire yürüyecekti. Bütün bunlar olmayacaktı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bugün Ankara'da yaşananlardan sonra Anlaşıldı ki Kutlanacak Bir Cumhuriyet Yok mücadele edilecek bir Polis devleti var..

Bizim cumhuriyetimizi analarımıza,babalarımızı,çocuklarımıza ve bizlere tazikli su sıkarak engellemeye çalışanlara karşı yılmayacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bunu yaratan Türk Milleti'dir bunun üstesinden gelecek olanlarda Türk Milleti'dir.Üstesinden gelmenin tek yasal yolu da sandıktan geçiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Varya iç karışıklık yaratmada üstümüze ülke tanımıyorum. Sanki hiç derdimiz yokmuş gibi böyle güzel günlerde bile saçma sapan olaylar yaratıyoruz. Kendi polisimize bizi düşman yapıyorlar. Şahsen ben şu an bütün polislerden nefret ediyorum. O gaz ve su sıkan polislerden bir tane adam olsaydı karşı çıkar ve yapmazdı. Ama içlerinde adam yok işte yazık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yazık yahu olanları hayretle izliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Demiyecegim demiyecegim diyorum ama Aziz Yıldırım ne şikesi memleket elden gidiyor dendiğinde çok alay edilmişti. Aylar önce başbakan bizi futbol teröristi ilan etmişti simdi meydanlarda olanları acaba ne ile itham edecek ? Yatacak yeriniz yok be. Yazıklar olsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün olanları hayretle izliyorum. Polisler yaşlılara, çocuklara biber gazı sıkıyor. Gerekçesi ise bayram kutlamak. Cumhuriyeti yıkana kadar durmayacaklar herhalde bu iktidardakier. Fakat bu adamları iktidara halk getirdi. Demokrasilerin en kötü özelliği oy çoğunluguna bakmasıdır. Ülkenin yarısının istediği yönetim şekli bu şekil diğer yarısını umursayan yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Demiyecegim demiyecegim diyorum ama Aziz Yıldırım ne şikesi memleket elden gidiyor dendiğinde çok alay edilmişti. Aylar önce başbakan bizi futbol teröristi ilan etmişti simdi meydanlarda olanları acaba ne ile itham edecek ? Yatacak yeriniz yok be. Yazıklar olsun.
    Sadece o da değil. Bizim dikkatimiz şike olayıyla çekilmiş ondan önce biz de kayıtsızdık. Yine aynı şeyler, aynı zihniyet daha önce de devam ediyordu. Ama bize dokunan olmadığı için fark etmiyoduk. Şimdi de senin bahsettiğin olaylara kayıtsız olanlar hatta dalga konusu yapanlar bazı şeylerin farkına varıyor olsa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aynen oyle. Biz de o zaman bize lazım olduğu için başladık mücadeleye. Sırayla herkese dokunuyorlar zaten. Ömürleri uzun değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ana muhalafet liderine biber gazının sıkıldıgı bir ülke burası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen oyle. Biz de o zaman bize lazım olduğu için başladık mücadeleye. Sırayla herkese dokunuyorlar zaten. Ömürleri uzun değil.
    Şike olayları nedeniyle sadece Fenerliler sandıkta biraz akıllansa varya bu ülkede herşey değişir. Ama bizim insanımız bugün sinirli yarın normal. Akıllanmıyorlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şike olayları nedeniyle sadece Fenerliler sandıkta biraz akıllansa varya bu ülkede herşey değişir. Ama bizim insanımız bugün sinirli yarın normal. Akıllanmıyorlar.
    Maalesef haklisin. Dün sandıkta görüşürüz diyenlerin birçoğu olaylar kapaninca padişahım sen çok yasa diyenlerden oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef haklisin. Dün sandıkta görüşürüz diyenlerin birçoğu olaylar kapaninca padişahım sen çok yasa diyenlerden oldu.
    Ya ülkesini iki liralık bir şeye satanlara ne demeli? Sandık zamanlarında insanları iki kilo yakacağa vs gibi şeylere kandırıyorlar, daha da acısı insanlar da buna kanıp ülkelerini bu yakacak için satıyorlar. Geniş düşünemiyorlar. İnsanlarda sadece günü kurtarma düşüncesi var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sakın beni yanlış anlamayın bu iktidarın oyu bu sene azalacak diye düşünüyorum belki yine olur Allah göstermesin,ama bu iktidarın yerine gelecek iktidar kim olacak ? Hiçbirinin farksız olduğunu düşünmüyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Biz böyleyiz. Değişir mi bu halk ? İnşallah ama zor.

Mesaj Yetkileri